פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 16/17 V3

17 פברואר 2017, 23:33

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מארק סטיין מדווח שבילי דאפי (סוכן שחקנים אמריקאי) החתים את לוקה דונצ'יץ'
צפוי להיבחר במקום הראשון בדראפט 2018

אני ממש אתבאס אם יעשו ממנו סטאר. לא שהוא לא סטאר, הוא מוכשר בקטע פסיכי, אבל אני רוצה לראות אותו כחלק ממכונה. שילך לבוסטון

לא רואה אותו מגיע לבוסטון, הם לא יקבלו את הבחירות הראשונות (1-4)

17 פברואר 2017, 23:35

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מארק סטיין מדווח שבילי דאפי (סוכן שחקנים אמריקאי) החתים את לוקה דונצ'יץ'

אני ממש אתבאס אם יעשו ממנו סטאר. לא שהוא לא סטאר, הוא מוכשר בקטע פסיכי, אבל אני רוצה לראות אותו כחלק ממכונה. שילך לבוסטון

אה, ברור, בגלל זה זה מבאס אותי. הוא יהיה שחקן שחקן, לא משנה לאן הוא יגיע. אני פשוט רוצה לראות אותו בסוג של חממה כזו, קבוצה מוכשרת, שרצה רחוק, אבל גם קבוצתית. שהוא יוכל להיות חתיכה בפאזל, אבל גם לשחק ברמות גבוהות.

17 פברואר 2017, 23:37

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:

אה, ברור, בגלל זה זה מבאס אותי. הוא יהיה שחקן שחקן, לא משנה לאן הוא יגיע. אני פשוט רוצה לראות אותו בסוג של חממה כזו, קבוצה מוכשרת, שרצה רחוק, אבל גם קבוצתית. שהוא יוכל להיות חתיכה בפאזל, אבל גם לשחק ברמות גבוהות.

שיקאגו תהיה טובה לו (אם יעזבו כמה חארות)

17 פברואר 2017, 23:39

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:

שיקאגו תהיה טובה לו (אם יעזבו כמה חארות)

אני לא מתמצא בכל ענייני הדראפט(למי יש בחירה שקיבל מקבוצה אחרת וכו'). הם יכולים לקבל בחירה כזו גבוהה? כי הם בפלייאוף סה"כ.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

17 פברואר 2017, 23:43

דווקא יש סיכוי לא רע שבוסטון יקבלו בחירה גבוהה ב-2018, יש להם את הבחירה של ברוקלין. אבל גם השנה הם יבחרו גבוהה ע"ח ברוקלין, שנמצאת עם המאזן הגרוע בליגה, ורוב הפרוספקטים הבכירים ב-2017 (או לפחות אלו שצפויים להיבחר ב-2 המקומות הראשונים) הם רכזים. ככה שאם כבר יבחרו רכז, סיכוי טוב שזה יקרה השנה ולא ב-2018.

אגב, עוד מוקדם לדעת מי יבחר ב-2018 ראשון. דונצ'יץ' סופר מוכשר וסביר מאוד להניח שיבחר בטופ 5, אבל היו גם שהעריכו לפני שנה למשל שהארי גילס ממכלת דיוק יבחר ראשון בדראפט 2017 וכעת מנבאים לו בחירה רק במקום 11-20. מה גם שכרגע ברוב אתרי הדראפט מנבאים את המקום הראשון ב-2018 לשמות אחרים מדונצי'ץ' (אם כי זה לא אומר הרבה כאמור כשהדראפט כל כך רחוק, ואני מעריך שהמיקום שלו ספציפית ישתפר ככל שהדראפט יתקרב).

18 פברואר 2017, 15:32

באמת שאי אפשר לדעת איפה הוא ייבחר. גם אי אפשר לדעת מה ייצא ממנו. מריקי רוביו ציפו להיות יותר גדול ממה שהוא. לפחות כרגע הוא לא פחות ממדהים.
נושא נעול