17 פברואר 2017, 23:33
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מארק סטיין מדווח שבילי דאפי (סוכן שחקנים אמריקאי) החתים את לוקה דונצ'יץ'
צפוי להיבחר במקום הראשון בדראפט 2018
אני ממש אתבאס אם יעשו ממנו סטאר. לא שהוא לא סטאר, הוא מוכשר בקטע פסיכי, אבל אני רוצה לראות אותו כחלק ממכונה. שילך לבוסטון
17 פברואר 2017, 23:35
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מארק סטיין מדווח שבילי דאפי (סוכן שחקנים אמריקאי) החתים את לוקה דונצ'יץ'
אני ממש אתבאס אם יעשו ממנו סטאר. לא שהוא לא סטאר, הוא מוכשר בקטע פסיכי, אבל אני רוצה לראות אותו כחלק ממכונה. שילך לבוסטון
לא רואה אותו מגיע לבוסטון, הם לא יקבלו את הבחירות הראשונות (1-4)
17 פברואר 2017, 23:37
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מארק סטיין מדווח שבילי דאפי (סוכן שחקנים אמריקאי) החתים את לוקה דונצ'יץ'
אה, ברור, בגלל זה זה מבאס אותי. הוא יהיה שחקן שחקן, לא משנה לאן הוא יגיע. אני פשוט רוצה לראות אותו בסוג של חממה כזו, קבוצה מוכשרת, שרצה רחוק, אבל גם קבוצתית. שהוא יוכל להיות חתיכה בפאזל, אבל גם לשחק ברמות גבוהות.
17 פברואר 2017, 23:39
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מארק סטיין מדווח שבילי דאפי (סוכן שחקנים אמריקאי) החתים את לוקה דונצ'יץ'
אה, ברור, בגלל זה זה מבאס אותי. הוא יהיה שחקן שחקן, לא משנה לאן הוא יגיע. אני פשוט רוצה לראות אותו בסוג של חממה כזו, קבוצה מוכשרת, שרצה רחוק, אבל גם קבוצתית. שהוא יוכל להיות חתיכה בפאזל, אבל גם לשחק ברמות גבוהות.
שיקאגו תהיה טובה לו (אם יעזבו כמה חארות)
17 פברואר 2017, 23:43
18 פברואר 2017, 15:32