15 אוגוסט 2011, 22:25
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:טוב לפי מה שפרקינס אומר אין לו הצעה ממכבי..
הוא מאוד אוהב את מכבי ואת העיר אבל אין לו כרגע הצעה ממכבי..
הוא בקשר עם אנשים מהמועדון כל הזמן והם עוקבים אחרי הפציעה שלו..
הוא גם אומר שיש לו הצעות מקבוצות אחרות באירופה..שהוא ישמח לבוא למכבי כי הוא מרגיש פה נוח אבל לפעמים צריך לצאת מה-COMFORT ZONE..
את מתכתבת איתו בפייסבוק או מה?
16 אוגוסט 2011, 02:43
16 אוגוסט 2011, 04:29
yzafrir כתב:אני לא מבין מה הבעיה בלהעביר בקורת על ההנהלה ? זה לא קשור לזה שעדיין מכבדים אותם על כל השנים ....
השנה הם עשו כמה מהלכים נכונים לצד כמה מהלכים טיפשיים וזכותינו להעביר ביקורת . חוץ מההחתמה של פארמר ופאפאס אין שום החתמה שהפתיע מישהו . ג'יימס היה סגור במכבי עוד לפני סוף העונה ואף אחד לא הופתע כשהכריזו שהוא חתם . האם זו החתמה טובה ? נחכה ונראה . גם ההחתמה של שייר ממש לא הפתיע אף אחד ואפילו להיפך ,היא הייתה צריכה לבוא שנה קודם אם היה מלחתיכילה מוותר על חלומות NBA שלו . החתמה שכן הפתיע אותי ואפילו טיפה לרעה היא החתמה של סמית' . לא בגלל שהוא שחקן רע אלא בגלל שהוא מחליף בורג מרכזי בקבוצה שרצו לתת לו 1.4 מליון והביאו במקומו שחקן שבנתיים די נכשל ביורוליג וצריך עדיין להוכיח את עצמו . הסיפור עם הלפרין הוא בזיון ולא משנה כמה תנסו ליפייף את זה . להחתים שחקן בלי לבדוק את עינייני המס שלו זה בדיחה ולא מתאים ברמות האלו וגם ההתנהלות מול אוחיון לא מוסיפה , אני לא מבין איך פדרמן לא קורה לו מידלהגיע למשרד שלו לחתום על החוזה .
לגבי חידוש החוזים של פניני ובלו , נו באמת ? מישהו חשב שהם לא יחדשו את החוזה במכבי ?
מבחינת הסיפור עם פארגו , אני לא מאשים את ההנהלה (והאמת אני גם לא מאשים את השחקן אלא את הסוכן שלו שמכניס לו שטויות לראש..) אבל אם הסיפור ידוע להם כבר שבועיים והם בחרו את פאפאס כמחליף שלו זה פשוט בזיון . עם כל הכבוד לתיאו , השיא שלו הרבה מאחוריו והיום הוא לא שחקן שמסוגל להוביל קבוצה ברמה של מכבי אלא להיות שחקן משלים מהספסל (זה מה שכולכם פה כתבתם ) אבל פתאום הוא יהפוך לגארד המוביל שלנו ? מקסימום נחתים גם את פרקינס (שרובכם קברתם אותו כבר ) שיעזור לו ? נו באמת....ברגע שפארמר עוזב אם פארגו לא פה ואין לו מחליף אנחנו גמורים .
ביקורת של כל אותם " נודניקים" היא לגיטימית ואתם רק צריכים ללמוד לכבד דעות של אחרים גם אם היא לא כמו הדעות שלכם .
16 אוגוסט 2011, 05:12
16 אוגוסט 2011, 05:16
16 אוגוסט 2011, 05:27
Chen כתב:נעשה סדר:
4.פארמר והשביתה-מכבי יצאו בהצהרות שלא יביאו שחקן וזה גם אחרי הפרסומים הראשונים על פארמר, אין לי מושג מה קרה אבל פתאום הם התהפכו. אם פארמר נשאר מה טוב, אבל אם הוא הולך אנחנו בבעיה רצינית כי כרגע אין פארגו ויהיה חור גדול בסגל.
16 אוגוסט 2011, 06:19
חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:Chen כתב:איזה שחקנים בסגנון פארגו פנויים בכלל?
תיוס אדני, מגסי בוגס, דיוויד ת'רדקיל, אביהו מדינה.
דוקא אדני ובוגס לא כזה מזכירים את פארגו....
16 אוגוסט 2011, 08:23
קובי כתב:חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:
תיוס אדני, מגסי בוגס, דיוויד ת'רדקיל, אביהו מדינה.
דוקא אדני ובוגס לא כזה מזכירים את פארגו....
אבל מדינה ות'רדקיל כן. גם חופני.
16 אוגוסט 2011, 08:31
קודי כתב:
"התנהלות מופתית" חוץ מההחתמה של כספי (שבעיניי היא מזעזעת), חוץ מההחתמה של פארמר (מיותרת, עדיף להוסיף את הכסף למחליף אחד איכותי לפארגו), חוץ מהעובדה שאין לפארגו מחליף, חוץ מהעובדה שסגרו עם הלפרין בלי לבדוק את נושא המס וחוץ מהעובדה שסגרו עם אוחיון אבל כבר עבר חודש ועדיין לא גרמו לו לחתום על החוזה. כנראה שלא ממש מדובר בהתנהלות מופתית...
ההנהלה כפתה על בלאט בניגוד לרצונו להשתתף בליגה האדריאטית כדי שיהיה אפשר להשאיר את אידסון ופארגו ובפועל הוא נתקע עם אינסוף משחקים ואינסוף שחקנים בינוניים אבל בלי אידסון ופארגו. ההנהלה גם כפתה על בלאט בניגוד לרצונו להחתים שני שחקנים שעם תום השביתה יחזרו ל-NBA וזאת אחרי שהוא טען בלהט שהוא לא יאפשר החתמת אף שחקן כזה. ההנהלה גם לא תאפשר עכשיו לבלאט להחתים מחליף לפארגו למרות שהוא מאוד מעוניין בכך, מאחר שמבחינת פדרמן פארמר וכספי הם מחליפים ראויים, וזאת למרות שבלאט טען שהוא בונה את הקבוצה כאילו שחקני ה-NBA הם רק תוספת. העובדה שבלאט עשה קסמים בעונה שעברה לא אומרת שהוא יצליח לחזור עליהם שוב גם העונה.
16 אוגוסט 2011, 08:42
16 אוגוסט 2011, 08:47
16 אוגוסט 2011, 08:49
yzafrir כתב:אני לא מבין מה הבעיה בלהעביר בקורת על ההנהלה ? זה לא קשור לזה שעדיין מכבדים אותם על כל השנים ....
השנה הם עשו כמה מהלכים נכונים לצד כמה מהלכים טיפשיים וזכותינו להעביר ביקורת . חוץ מההחתמה של פארמר ופאפאס אין שום החתמה שהפתיע מישהו . ג'יימס היה סגור במכבי עוד לפני סוף העונה ואף אחד לא הופתע כשהכריזו שהוא חתם . האם זו החתמה טובה ? נחכה ונראה . גם ההחתמה של שייר ממש לא הפתיע אף אחד ואפילו להיפך ,היא הייתה צריכה לבוא שנה קודם אם היה מלחתיכילה מוותר על חלומות NBA שלו . החתמה שכן הפתיע אותי ואפילו טיפה לרעה היא החתמה של סמית' . לא בגלל שהוא שחקן רע אלא בגלל שהוא מחליף בורג מרכזי בקבוצה שרצו לתת לו 1.4 מליון והביאו במקומו שחקן שבנתיים די נכשל ביורוליג וצריך עדיין להוכיח את עצמו . הסיפור עם הלפרין הוא בזיון ולא משנה כמה תנסו ליפייף את זה . להחתים שחקן בלי לבדוק את עינייני המס שלו זה בדיחה ולא מתאים ברמות האלו וגם ההתנהלות מול אוחיון לא מוסיפה , אני לא מבין איך פדרמן לא קורה לו מידלהגיע למשרד שלו לחתום על החוזה .
לגבי חידוש החוזים של פניני ובלו , נו באמת ? מישהו חשב שהם לא יחדשו את החוזה במכבי ?
מבחינת הסיפור עם פארגו , אני לא מאשים את ההנהלה (והאמת אני גם לא מאשים את השחקן אלא את הסוכן שלו שמכניס לו שטויות לראש..) אבל אם הסיפור ידוע להם כבר שבועיים והם בחרו את פאפאס כמחליף שלו זה פשוט בזיון . עם כל הכבוד לתיאו , השיא שלו הרבה מאחוריו והיום הוא לא שחקן שמסוגל להוביל קבוצה ברמה של מכבי אלא להיות שחקן משלים מהספסל (זה מה שכולכם פה כתבתם ) אבל פתאום הוא יהפוך לגארד המוביל שלנו ? מקסימום נחתים גם את פרקינס (שרובכם קברתם אותו כבר ) שיעזור לו ? נו באמת....ברגע שפארמר עוזב אם פארגו לא פה ואין לו מחליף אנחנו גמורים .
ביקורת של כל אותם " נודניקים" היא לגיטימית ואתם רק צריכים ללמוד לכבד דעות של אחרים גם אם היא לא כמו הדעות שלכם .
16 אוגוסט 2011, 08:54
jol9 כתב:קודי כתב:
"התנהלות מופתית" חוץ מההחתמה של כספי (שבעיניי היא מזעזעת), חוץ מההחתמה של פארמר (מיותרת, עדיף להוסיף את הכסף למחליף אחד איכותי לפארגו), חוץ מהעובדה שאין לפארגו מחליף, חוץ מהעובדה שסגרו עם הלפרין בלי לבדוק את נושא המס וחוץ מהעובדה שסגרו עם אוחיון אבל כבר עבר חודש ועדיין לא גרמו לו לחתום על החוזה. כנראה שלא ממש מדובר בהתנהלות מופתית...
ההנהלה כפתה על בלאט בניגוד לרצונו להשתתף בליגה האדריאטית כדי שיהיה אפשר להשאיר את אידסון ופארגו ובפועל הוא נתקע עם אינסוף משחקים ואינסוף שחקנים בינוניים אבל בלי אידסון ופארגו. ההנהלה גם כפתה על בלאט בניגוד לרצונו להחתים שני שחקנים שעם תום השביתה יחזרו ל-NBA וזאת אחרי שהוא טען בלהט שהוא לא יאפשר החתמת אף שחקן כזה. ההנהלה גם לא תאפשר עכשיו לבלאט להחתים מחליף לפארגו למרות שהוא מאוד מעוניין בכך, מאחר שמבחינת פדרמן פארמר וכספי הם מחליפים ראויים, וזאת למרות שבלאט טען שהוא בונה את הקבוצה כאילו שחקני ה-NBA הם רק תוספת. העובדה שבלאט עשה קסמים בעונה שעברה לא אומרת שהוא יצליח לחזור עליהם שוב גם העונה.
אם כל העניין של פארגו לא היה מתפרץ עכשיו, כולם היו מדברים על התנהלות מופתית והדוגמאות שהבאת הם בבחינת מי שלא עושה לא טועה, ואלה הן טעויות קטנות
(אם בכלל) שקורות תמיד.
אבל הקטע שהוא שהעניין של פארגו, כנראה כלל לא קשור להנהלה. הטענה היחידה שאני הייתי משמיע כלפי ההנהלה היא אם היה נודע שפארגו
עשה הכל לפי החוזה, כי אז זה היה אומר שהחוזה לא היה ערוך כמו שצריך ולא הגן על הקבוצה, וזוהי ביקורת לגיטימית.
לבקר את ההנהלה על כך שפארגו לא יהיה בקבוצה, ושלא דאגו להחתים לו מחליף (כשכל העניין ידוע רק כמה ימים) זה ממש לא רציני.
16 אוגוסט 2011, 08:59
16 אוגוסט 2011, 09:02
16 אוגוסט 2011, 09:03
jol9 כתב:חביב,
כמו שאמרתי גם לצפריר. מה שנראה טעות בקיץ יכול להתפרש כהברקה בחורף, ולהיפך.
הטעויות שצפריר ויובל מציגים הן מהלכים של השקפה. אם פארמר יישאר כאן כל העונה וייתן עונה מדהימה, האם גם אז אפשר יהיה לבוא
ולהגיד שהמהלך היה מוטעה מלכתחילה? ואם פתאום סמית' יתברר כאידסון החדש?
המסגרת השלישית מאפשרת למכבי לעשות בנייה עמוקה מאוד, ולמרות שזה לא לגמרי לרוחי, אני כן יכול לראות את רוב השחקנים משתלבים היטב.
16 אוגוסט 2011, 09:14
Mta_atic כתב:ורד כהן חושפת מה מתרחש מאחורי הקלעים במכבי:
http://sports.walla.co.il/?w=//1851012
לפי השתלשלות העניינים, כנראה שלא נראה את פארגו לובש שוב צהוב.
16 אוגוסט 2011, 09:31
Mta_atic כתב:ורד כהן חושפת מה מתרחש מאחורי הקלעים במכבי:
http://sports.walla.co.il/?w=//1851012
לפי השתלשלות העניינים, כנראה שלא נראה את פארגו לובש שוב צהוב.
16 אוגוסט 2011, 10:00
16 אוגוסט 2011, 10:32