המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
~Box & 1~ כתב:כמו סכין בלב המשחק הזה.
יש מלא תגובות כאלה שם. הם לא סובלים את ברוקס וכולם זועמים על היחס המשפיל לאבדיה.my man כתב:וזה בטוח לא ישראלים כותבים שם?
ועוד ב 8 בערב מול כל ישראל.~Box & 1~ כתב:כמו סכין בלב המשחק הזה.
לאמלו לא מפסיק לחייך ולעשות מה שבא לו. ברוקס מתייחס לדני כמו האשם העיקרי בכל הבעיות של הקבוצה ולא כמו בחירת טופ 10 שזקוק לגב וביטחון.
כואב.
עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
לגבי זה שדני לא על המגרש עכשיו - זה כי כל החמישייה הפותחת בחוץ, דני חלק מהחמישייה הפותחת. טוב מאוד שהוא לא מחשיב אותו בתור שחקן גרבאג'.
על מה אתה מדבר? דני הושפל היום.עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
לגבי זה שדני לא על המגרש עכשיו - זה כי כל החמישייה הפותחת בחוץ, דני חלק מהחמישייה הפותחת. טוב מאוד שהוא לא מחשיב אותו בתור שחקן גרבאג'.
עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
היום סופית הגעתי למסקנה שברוקס לא מחזיק מדני, לא אכפת לו לפתח אותו והוא פותח בחמישייה רק בגלל שהוא בחירה 9 וזה מה שה- GM מצפה ממנו.~Box & 1~ כתב:עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
לא צפית במשחק כנראה. אנחנו לא סתם אומרים. ברוקס לא מתייחס לדני כמו מישהו שאיכפת לו לפתח.
my man כתב:עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
אף אחד לא מגזים. הוא תמיד הראשון לרדת לספסל לא משנה מה קורה על המגרש..
עידן כתב:my man כתב:עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
האמת שרובכם מגזימים ולוקחים את זה אישית. זה בסדר כי אנחנו ישראלים ופרובינציאליים![]()
זה שדני לא משחק כל הרבע האחרון כמו שאר החמישייה זה כי הוא חלק מהחמישייה, ועל זה היו עיקר התגובות האחרונות פה. כן, בונגה נכנס במקום דני כי בונגה לא מקבל דקות משחק בכלל, אז כשיש גרבאג' זה הזמן היחיד שבו הוא ישחק (או שכל שאר הקבוצה פצועה/פרוקוטול קורונה). טוב מאוד שדני לא במעמד של בונגה.
כמה דוגמאות אבל זאת האווירה הכללית שמה...my man כתב:שמואל1 כתב:גם בפורום האוהדים של הוויזארדס לא מצליחים להבין מה ברוקס עושה לדני. זה פשוט הזוי.
מה אומרים שם?
דני לא היה במשחק כמעט בכלל... הוצימורה נשאר להסריח את הענף על המגרש...עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
וגם במשחק הקודם זה קרה...שמואל1 כתב:על מה אתה מדבר? דני הושפל היום.עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
סופסל בגלל שגיאות של הכוכבים, לא פתח את המחצית השנייה, נזרק שוב אחרי 3 דקות.
מה הבעיה שישחק בגארבג'? הוא בן 20, הוא צריך לשחק ולהשתפר. מה דחוף כל כך לשחק עכשיו כם בונגה?
תן לרוקי שלך לנהל את המשחק, לצבור דקות. לעשות טעויות בלי לחשוש.
שמואל1 כתב:היום סופית הגעתי למסקנה שברוקס לא מחזיק מדני, לא אכפת לו לפתח אותו והוא פותח בחמישייה רק בגלל שהוא בחירה 9 וזה מה שה- GM מצפה ממנו.~Box & 1~ כתב:עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
לא צפית במשחק כנראה. אנחנו לא סתם אומרים. ברוקס לא מתייחס לדני כמו מישהו שאיכפת לו לפתח.
זה מאמן שדני לא יצליח אצלו. נקודה.
זה ברור לי האמת למה הוא לא משחק עכשיו אבל אני מבין את הטענה של שמואל ששחקן שבקושי שיחק עד עכשיו והוא בכושר שמאפשר לו לעשות את זה צריך לשחק.עידן כתב:my man כתב:עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
האמת שרובכם מגזימים ולוקחים את זה אישית. זה בסדר כי אנחנו ישראלים ופרובינציאליים![]()
זה שדני לא משחק כל הרבע האחרון כמו שאר החמישייה זה כי הוא חלק מהחמישייה, ועל זה היו עיקר התגובות האחרונות פה. כן, בונגה נכנס במקום דני כי בונגה לא מקבל דקות משחק בכלל, אז כשיש גרבאג' זה הזמן היחיד שבו הוא ישחק (או שכל שאר הקבוצה פצועה/פרוקוטול קורונה). טוב מאוד שדני לא במעמד של בונגה.
לא אכפת לי שחגיע מאמן שיעלה מהספסל, רק שהגישה של ברוקס תיגמר, אגב, הגישה של ברוקס לא רק לדני אלא גם לשאר השחקנים שהם לא המועודפים עליו (למרות שדני הכי סובל מזה והוא סובל מעוד בעיות שברוקס עושה)עידן כתב:שמואל1 כתב:היום סופית הגעתי למסקנה שברוקס לא מחזיק מדני, לא אכפת לו לפתח אותו והוא פותח בחמישייה רק בגלל שהוא בחירה 9 וזה מה שה- GM מצפה ממנו.~Box & 1~ כתב:עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
זה מאמן שדני לא יצליח אצלו. נקודה.
דני פותח בחמישייה כי המתחרים שלו על העמדה הם שחקני יורוקאפ והם פחות טובים ממנו. דווקא הייתי שמח לראות את דני עולה מהספסל ומוביל את שחקני הספסל, בלי ווסטברוק וביל. אולי זה היה משחרר אצלו משהו ומשפר לו משמעותית את הסטטיסטיקות.
לגבי זה שברוקס לא מפתח את דני - זה משהו אחר לגמרי ולא קשור להאם הוא מחזיק ממנו או לא. הוא פשוט לא מאמן שמסוגל לפתח שחקנים כאלו, זו בעיה אחרת לחלוטין.
Shay_uzan כתב:זה ברור לי האמת למה הוא לא משחק עכשיו אבל אני מבין את הטענה של שמואל ששחקן שבקושי שיחק עד עכשיו והוא בכושר שמאפשר לו לעשות את זה צריך לשחק.עידן כתב:my man כתב:עידן כתב:נראה לי אתם סתם מגזימים וחושבים שיש משהו אישי נגד דני. ברוקס מאמן גרוע וזה נוגע לכל הקבוצה.
בונגה מגיע לו לשחק, לא יודע אם על חשבון דני אבל הסיפסול היום הוא לא נסלח והרבע הרביעי הוא חלק מזה אז הביקורת היא גם אם לא הכי נכונה במקרה הזה היא מוצדקת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים