כדורסל ישראלי 23/24

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי 23/24

הודעהעל ידי Jazzman » 20 אוגוסט 2024, 20:55

מרסר כתב:
Jazzman כתב:
מרסר כתב:
Jazzman כתב:מכבי בכלל לא רלוונטית ולא היה לה כסף להחתים את קבוקלו. העונה הזו צריכה להסתיים בהתרסקות טוטאלית. 15-18 ביורוליג. חצי גמר פליאוף בליגה. קטש לא מסיים עונה. אבל האוהדים המטומטמים מחדשים מנויים ומאותתים לבעלים שזכותם להמשיך להתנהל באופן מביש.

לדעתי היו יכולים להחתים אותו בשכר של מיליון דולר לפחות זה גם נראה לי מה שהוא הרוויח בפרטיזן אולי פחות, וזה שינאי מציע לו כמעט 1.7 מיליון דולר לעונה לא אומר שהוא שווה את זה, לדעתי קבוקלו בעצמו מופתע מההצעה הזאת, לדעתי הוא פראייר אם הוא לא חותם בהפועל בסוף.

מכבי הנוכחית לא יכלה לתת לו גם מליון דולר. הכסף נגמר. לכן עמדה 3 מורכבת מרנדולף ופאקינג מנקו. מחזירים את ריימן הבינוני מינוס ומחתימים שחקן לא כשיר.

לויד מרוויח יותר ממיליון דולר, בקיצור יכלו לסגור איתו לפני שינאי נכנס לתמונה גם בפחות ממיליון דולר, גם בגלל שמכבי משחקת ביורוליג והפועל לא.

הכסף נגמר עם ההחתמה של לויד החוזים של הישראלים. זהו. אין יותר. למועדון הזה הזו מגיע להתרסק לחלוטין העונה על הקיץ הפתטי הזה ועוד יותר על הזלזול הבוטה באוהדים. רק חבל לי על קטש.
Jazzman

הודעהעל ידי toja27 » 21 אוגוסט 2024, 00:16

לא מבין איך אנשים רוצים שחקן שהבריז לשתי הקבוצות האחרונות שהיה חתום בהם. פשוט הפר חוזה. שוב - הפר חוזה לשתי קבוצות ברציפות. שוב - הבריז והשאיר אותם בלי שחקן.
במכבי של שנת מלחמה וחלומות נבא - זה בדיוק השחקן שלא היו אמורים להחתים, כי צריכים שחקנים יציבים ומקצוענים שמוכנים להכיל את המצב שמוכנים לתת את האקסטרא ולא ברונו קבוקים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי עידן » 21 אוגוסט 2024, 09:17

toja27 כתב:לא מבין איך אנשים רוצים שחקן שהבריז לשתי הקבוצות האחרונות שהיה חתום בהם. פשוט הפר חוזה. שוב - הפר חוזה לשתי קבוצות ברציפות. שוב - הבריז והשאיר אותם בלי שחקן.
במכבי של שנת מלחמה וחלומות נבא - זה בדיוק השחקן שלא היו אמורים להחתים, כי צריכים שחקנים יציבים ומקצוענים שמוכנים להכיל את המצב שמוכנים לתת את האקסטרא ולא ברונו קבוקים.

יש שחקנים פייבוריטיים על הפורום שמוכנים להעלים עין לגבי הבעיות ההתנהגותיות שלהם. גם את אונואקו מאוד רצו פה, וגם הוא הד קייס לא קטן.

אני מסכים איתך לגבי קבוקלו, ומשהו נוסף לגביו זה שהוא מושך את הקבוצות שהוא חותם איתן עד הדקה ה-90. נראה שגם עם הפועל ת"א זה יהיה ככה:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=481302
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוגוסט 2024, 10:21

עידן כתב:
toja27 כתב:לא מבין איך אנשים רוצים שחקן שהבריז לשתי הקבוצות האחרונות שהיה חתום בהם. פשוט הפר חוזה. שוב - הפר חוזה לשתי קבוצות ברציפות. שוב - הבריז והשאיר אותם בלי שחקן.

יש שחקנים פייבוריטיים על הפורום שמוכנים להעלים עין לגבי הבעיות ההתנהגותיות שלהם. גם את אונואקו מאוד רצו פה, וגם הוא הד קייס לא קטן.

אני מסכים איתך לגבי קבוקלו, ומשהו נוסף לגביו זה שהוא מושך את הקבוצות שהוא חותם איתן עד הדקה ה-90. נראה שגם עם הפועל ת"א זה יהיה ככה:

והוא תמיד חותם בסוף בקבוצה שנראית נמוכה מהרמה שלו. מעניין למה? לאחר הטורניר האולימפי, דובר הרבה על כך שיש התעניינות גדולה מקבוצות NBA. בסוף לא NBA, ואפילו לא יורוליג. כרגיל אצלו. כנראה שיש סיבה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 21 אוגוסט 2024, 10:39

felix_r כתב:
עידן כתב:

והוא תמיד חותם בסוף בקבוצה שנראית נמוכה מהרמה שלו. מעניין למה? לאחר הטורניר האולימפי, דובר הרבה על כך שיש התעניינות גדולה מקבוצות NBA. בסוף לא NBA, ואפילו לא יורוליג. כרגיל אצלו. כנראה שיש סיבה.

כנראה רוב הקבוצות לא רוצות להכניס ראש בריא למיטה חולה, כל עוד יש להן אופציות טובות יותר או טובות באותה המידה
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוגוסט 2024, 22:15

חחחח.... פרטיזן דורשת מהפועל 600 אלף ביי-אאוט עבור קבוקולו :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוגוסט 2024, 22:58

felix_r כתב:חחחח.... פרטיזן דורשת מהפועל 600 אלף ביי-אאוט עבור קבוקולו :laugh2

לא נראה לי שזה מזיז לעופר ינאי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים