אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 20:42

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:אני אומר לך באחריות, חביב, מעולם לא היה במכבי רכז פותח כל כך חלש התקפית כמו אוחיון - 3.6 נקודות ב 20 אחוז לשתיים ! ( 28 אחוז לשלוש ) ב 18 דקות משחק כמעט.
פאפלוקאס עם 5 נקודות, 54 אחוז לשתיים, 25 אחוז לשלוש. כל זה בפחות דקות, רק 12.5 דקות למשחק.

מה כאן היתרון הבולט של אוחיון ? קצת הגנה זריזה יותר ? זו הסיבה ? יכול להיות.

נו, אבל זה בדיוק האבסורד. אם פאפאלוקאס נותן למכבי פחות או יותר את אותו הדבר כמו שחקן שלטענתך, הוא הרכז הפותח החלש ביותר שנראה כאן, אז בשביל מה היבאו את פאפאלוקאס? לא היה כדאי לשים את הכסף הזה על שחקן שיהיה רכז ראשון ולשמור את אוחיון כרכז מחליף?

אבל זה בדיוק מה שאנחנו מתלוננים כאן כבר חודשים.
איך לעזאזל בנו קבוצה עם רכזים מחליפים ובלי שחקן אחד מוביל בקו האחורי, ואני מדברת על אחד שממש ישאר עד סוף העונה.
לא פאפאס ולא אוחיון צריכים ויכולים להיות הרכזים המובילים של מכבי!!

אוקי, אבל למה הפניקה? מכבי הבטיחה את מקומה בשלב הבא, וכנראה יבוא עוד גארד שיחזק את הקוו האחורי. יש לו זמן עד אמצע ינואר להיכנס לעניינים. מכבי צריכה לסחוב עם אוחיון-פאפאס עד סוף שלב הבתים (וזה לא שאילייבסקי-טונצ'רי, ויול כמו שנראה השנה-רודריגז זה משהו לספר עליו הביתה...), ובשלב הבא הקבוצה תיראה אולי קצת שונה. לאנגפורד יהיה מחובר ב100%, הגארד החדש (בתקווה שבאמת יבוא :? ) יהיה בקבוצה, והכל יהיה בסדר
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 דצמבר 2011, 20:45

אסף - הנה דוגמא - המשחק מול מדריד.
פאפאלוקס משחק קרוב ל 10 דקות מאבד שני כדורים, מחטיא שתי זריקות ומבצע שתי עבירות.
גם מול שרלרואה הוא ממש לא היה להיט גדול.
אגב, בליגה האדריאטית ניתן למצוא עוד משחקים בהם פאפאלוקאס היה די חלש.
מול לובליאנה, צדיבטה ופרטיזן, הוא זכה ל12-15 דקות והיה בינוני עד חלש.

חני את צודקת ובדיוק בגלל מה שאמרת, אני לא מאוכזב מאוחיון.
שוב, אני ציפיתי משאייר, בורשטיין ופאפאלוקאס יותר. אבל זה כנראה רק אני.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 דצמבר 2011, 20:48

חביב אורנג'ד כתב:אסף - הנה דוגמא - המשחק מול מדריד.
פאפאלוקס משחק קרוב ל 10 דקות מאבד שני כדורים, מחטיא שתי זריקות ומבצע שתי עבירות.

אולי חוץ משאייר, זה באמת רק אתה.

אגב, איך אתה בתור אחד שממש לא סובל את בורשטיין, מצפה ממנו עוד למשהו??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 04 דצמבר 2011, 20:52

אסף:
אף אחד לא מבטיח שבכלל יגיע מישהו.
גם אם יבוא מישהו אז ברור שאפשר היה להביא אותו לכל היותר בחצי מחיר בקיץ ובינתיים הוא גם היה משתלב בקבוצה.
אתה מאוד אופטימי ששחקן שיגיע עוד כמה שבועות ישתלב בקבוצה עד אמצע ינואר. לא זוכר שילוב כל כך מהיר של שחקן באמצע העונה.
גם עם רכז סביר ובלי פרמאר היה אפשר לסיים את הבית המוקדם באותו המקום. אנחנו בסה״כ נצחון אחד מפרטיזן וסביר שאחרי המחזור הקרוב נהיה באותו מאזן כמו שלהם, ואנחנו מדברים על קבוצה של 5 מיליון דולר. בשביל חודש וחצי של אשליה הרגו את כל העונה (וכל התחזיות היו שזה ימשך עוד פחות מזה).
את המצב שיש בשוק השחקנים היו יכולים לצפות במכבי, בדיוק כמו שרבים מהפורום כאן וגם אחד בשם צביקה שרף צפו כבר לפני כמה חודשים.
אתה יכול להסכים איתי או לא (וזה יהיה כנראה לא), אבל לא צריך להיות גאון בשביל לדעת שהיה כאן חוסר מחשבה וחוסר תכנון מצד ההנהלה והיום כולנו משלמים על זה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 04 דצמבר 2011, 20:54

אנחנו משלמים על זה פדרמן סופר את המזומנים
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 דצמבר 2011, 21:05

JasonWilliams12 כתב:אנחנו משלמים על זה פדרמן סופר את המזומנים

נכון, במיוחד לאחר שרקאנטי אמר שמכבי זה עסק מפסיד וכל השותפים מפסידים כסף.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 21:06

כן, וגם מסר 3 אסיסטים, הוריד 2 ריבאונד, וזה בשבוע שהוא לא ראה מגרש
מול שראלואה? 7 דקות, רבאק. נתן 2 נקודות, ריבאונד, אסיסט, ו0 איבודים. כמה כבר אפשר לצפות משחקן ששיחק 7 דקות
נגד לובליאנה-היה פושר. נגד צדביטה-לא שיחק שניה, ונגד פרטיזן שיחק 5 דקות. אל תמציא עובדות שלא קיימות
ציפית יותר מבורשטיין ופאפאס? תוכל בבקשה להסביר לי, מה ציפית מהם (שוב, בהתייחס לדקות ולקרדיט שהם מקבלים)
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 04 דצמבר 2011, 21:08

שימשיך לשקר לא סתם הוא שם אם הוא היה מפסיד כסף הוא לא היה שם סתם בלבול ביצים
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 דצמבר 2011, 21:08

חנו'ש כתב:

כבר אמרתי זאת קודם, לי לא היו ציפיות מבורשטיין, אבל כאן היה קונצזוס שהוא שחקן טוב יותר מאוחיון או שלפחות, הוא יזכה ליותר דקות מאשר אוחיון, לו יעדו את תפקיד נער הפוסטר (תפקיד אליו בסופו של דבר הגיע שאייר).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 21:11

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:

כבר אמרתי זאת קודם, לי לא היו ציפיות מבורשטיין, אבל כאן היה קונצזוס שהוא שחקן טוב יותר מאוחיון או שלפחות, הוא יזכה ליותר דקות מאשר אוחיון, לו יעדו את תפקיד נער הפוסטר (תפקיד אליו בסופו של דבר הגיע שאייר).

ממש ממש לא היו פה שום קונצנזוס לגבי בורשטיין. 100% לא היה ולא נברא. הדבר היחיד ש"ציפו" מבורשטיין פה, זה להתלבש למשחקי היורוליג (בכל זאת, קפטן), ולשחק בדקות גארבג'. אתה שוב ממציא עובדות לא קיימות.
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 דצמבר 2011, 21:18

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:

ממש ממש לא היו פה שום קונצנזוס לגבי בורשטיין. 100% לא היה ולא נברא. הדבר היחיד ש"ציפו" מבורשטיין פה, זה להתלבש למשחקי היורוליג (בכל זאת, קפטן), ולשחק בדקות גארבג'. אתה שוב ממציא עובדות לא קיימות.

מסכימה.
חביב, אתה לוקח לפעמים בזיכרון הסלקטיבי שלך איזה משפט שרק אתה זוכר שכתב איזה משתמש אחד או שתיים וקובע משום מה שהיה קונצנזוס.
משום מה אתה היחידי שזוכר את הדברים האלה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 דצמבר 2011, 21:24

asafb96 כתב:

כן, וגם מסר 3 אסיסטים, הוריד 2 ריבאונד, וזה בשבוע שהוא לא ראה מגרש
מול שראלואה? 7 דקות, רבאק. נתן 2 נקודות, ריבאונד, אסיסט, ו0 איבודים. כמה כבר אפשר לצפות משחקן ששיחק 7 דקות
נגד לובליאנה-היה פושר. נגד צדביטה-לא שיחק שניה, ונגד פרטיזן שיחק 5 דקות. אל תמציא עובדות שלא קיימות
ציפית יותר מבורשטיין ופאפאס? תוכל בבקשה להסביר לי, מה ציפית מהם (שוב, בהתייחס לדקות ולקרדיט שהם מקבלים)

מצטער על הטעות התכוונתי למשחק מול הכוכב האדום, בו פאפאלוקאס היה די חלש.

לגבי המשחק מול ריאל, אני באמת לא מבין איך אפשר לומר שהמשחק הזה היה משחק טוב שלו. הוא לא פגע, לא שמר ונטה לאבד וזה עוד קרה אחרי תקופה טובה שלו.
אם זה באמת נחשב למשחק טוב שלו, אז אין ספק שמדובר בנפילה.
גם מול שארלרואה הוא היה חלש ובגלל הוא שיחק מעט. אגב, עלה בראשך שהסיבה לכך שהוא משחק מעט נובעת מכך שהוא לא כ"כ טוב?
במשחקים מול פילזן ושרלרואה, בלאט נתן לפאפאלוקאס קרדיט, אבל הוא פשוט לא הבריק. לדעתי, בלאט עשה בשכל שבמשחקים אילו הוא לא הרבה לשתף אותו.

לגבי פרטיזן באדריאטית, אני באמת לא יודע כיצד בדית את הנתון הזה, אבל הוא שיחק קצת יותר מ15 דקות (כמות נאה של דקות) והיה די פושר.

לגבי הדקות המועטות שלו ומה אני מצפה ממנו, אומר זאת כך - אני מצפה ששחקן מנוסה (קל וחומר עם נסיון כמו של פאפאלוקאס) ידע לעשות את המיטב בדקות שהוא משחק. גם ביחס לדקות שבהן פאפלוקאס משחק, אני לא חושב שהוא מנפק תצרת טובה.

לסיכום, גם במשחקים בהם פאפאלוקאס משחק הרבה דקות, הוא לא תמיד נראה טוב ולעיתים הוא נוטה לבינוניות. מלבד שני המשחקים הטובים מאוד של בפתיחת היורוליג, לא היתה לכך שום המשכיות ואני בספק גדול אם דוקא עכשיו הדבר ישתנה, גם אם הוא יקבל דקות.
שוב, אני מאוכזב וציפיתי ליותר, אבל כנראה שזה באמת רק אני.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 דצמבר 2011, 21:41

asafb96 כתב:אוחיון לא יקבל דקות כגארד ה5, איזה דקות הוא יקבל? בוא תכתוב לי איזה דיאגרמה שבא אוחיון מקבל דקות כגארד ה5 כמו שאתה טוען, כשיש את פארמר, פארגו, גארד זר, שאייר, וגם סמית' שישחק 2 לפרקים לפניו. הוא יקבל דקות בליגה ובאדריאטית, גם אחרי שפארמר יעזוב, וכך צריך ליהיות
הלבשת בורשטיין כגארד ה5 לא תגרום למכבי שום נזק, בפירוש לא. ואני לא אחזור על זה שוב, כי זה כבר ניהיה מעצבן

כן... כנראה יש לי בעיות זכרון... :duh
באמת אף אחד לא חשב כאן שבורשטיין יתלבש ע"ח אוחיון (וכדמוני, התלבשות גוררת יותר דקות משחק).
זה גם מבלי להזכיר כאלו שטענו שאוחיון לא יקבל דקה ביורוליג ומישהו שטען שהיכולת של בורשטיין בנבחברת מוכיחה שהוא טוב יותר מאוחיון.
זכרון סלקטיבי.. נו שויין...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 דצמבר 2011, 21:47

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:אוחיון לא יקבל דקות כגארד ה5, איזה דקות הוא יקבל? בוא תכתוב לי איזה דיאגרמה שבא אוחיון מקבל דקות כגארד ה5 כמו שאתה טוען, כשיש את פארמר, פארגו, גארד זר, שאייר, וגם סמית' שישחק 2 לפרקים לפניו. הוא יקבל דקות בליגה ובאדריאטית, גם אחרי שפארמר יעזוב, וכך צריך ליהיות
הלבשת בורשטיין כגארד ה5 לא תגרום למכבי שום נזק, בפירוש לא. ואני לא אחזור על זה שוב, כי זה כבר ניהיה מעצבן

באמת אף אחד לא חשב כאן שבורשטיין יתלבש ע"ח אוחיון (וכדמוני, התלבשות גוררת יותר דקות משחק).
זה גם מבלי להזכיר כאלו שטענו שאוחיון לא יקבל דקה ביורוליג ומישהו שטען שהיכולת של בורשטיין בנבחברת מוכיחה שהוא טוב יותר מאוחיון.

קודם כל זה בדיוק מה שאמרתי, שאיך שהוא רק אתה זוכר משפט אחד שאמר משתמש אחד פעם והופך את זה לקונצנזוס.
דבר שני, איך הסקת בדיוק מהמשפט הזה שכל הפורום מצפה שבורשטיין יהיה יותר ממה שהוא עכשיו, כי מישהו חשב שהוא צריך להיות הגארד ה-5 ברוטציה?

לא ברורה לי הסקת המסקנות שלך.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 04 דצמבר 2011, 21:52

חביב, לדעתי אתה טועה כאן ובגדול.
הציפיות המוקדמות שלנו לא משנות לצורך העניין. זה שלא ציפינו כלום מאוחיון, והוא עולה על הציפיות הנמוכות האלה, וזה שציפינו הרבה מפאפאס, והוא פחות מהציפיות
האלה, לא אומר שאוחיון שחקן טוב יותר מפאפאס.

למעשה כולנו אנשים עם נסיון של הרבה שנים בכדורסל, ואני חושב שלפחות 90% מהפורום (ובשבילי זה מייצג) חושבים שפאפאס הוא שחקן טוב מאוחיון.

תסתכל על היכולת בערך מוחלט, בלי כל השיקולים מבחוץ. פאפאס הוא פשוט שחקן טוב יותר, שמשחק טוב יותר ומתאים יותר להיות הרכז המוביל.
אוחיון, רק בשנה שעברה יובש במגדל, שחוותה את אחת העונות החלשות בתולדותיה. כלומר גם בקבוצת יורוקאפ חלשה, אוחיון לא הצליח להיות שחקן מוביל.
אז איך מכאן זה מגיע לשחקן של למעלה מ-20 דקות במכבי?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 דצמבר 2011, 21:55

עד עכשיו אני לא מבין על מה אתם מתווכחים פה באשכול?
הרי השאלה היא מי יחליף את החקלאי הירדני?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 דצמבר 2011, 21:57

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

קודם כל זה בדיוק מה שאמרתי, שאיך שהוא רק אתה זוכר משפט אחד שאמר משתמש אחד פעם והופך את זה לקונצנזוס.
דבר שני, איך הסקת בדיוק מהמשפט הזה שכל הפורום מצפה שבורשטיין יהיה יותר ממה שהוא עכשיו, כי מישהו חשב שהוא צריך להיות הגארד ה-5 ברוטציה?

לא ברורה לי הסקת המסקנות שלך.

לא הסקתי שכל הפורום חשב כך, אבל כשאוחיון הוחתם היתה כאן לא מעט ביקורת והיו גם כאלה שסברו שהוא פחות טוב מבורשטיין.
כאשר הועלתה האפשרות שבורשטיין יבחר לקפטן, כאן כבר היתה הסכמה די גורפת שעדיף להלביש את בורשטיין ע"ח אוחיון (אני לא זוכר אף אחד אחר חוץ ממני שחשב אחרת).
אז יודעת מה? אולי לא בחרתי מילים נכונות וזה אולי לא היה קונצנזוס, אבל רוב די גדול של הקולות כאן לא ספרו את אוחיון ובפרט, חשבו שבורשטיין יהיה בעמדה בכירה יותר ממנו.
זאת אחת הסיבות שלדעתי מבורשטיין היו ציפיות גבוהות מאשר מאוחיון.

כמו כן (וגם ציינתי זאת קודם, אבל יתכן שלא הבהרתי את דבריי טוב), יש עוד סיבות מדוע אני חושב שאוחיון פחות מאכזב מבורשטיין.
הוא הגיע לכאן בשביל 150 אלף דולר נטו (פחות מחצי בורשטיין וכרגע, השחקן הזול ביותר בקבוצה), הוא לעולם לא שיחק ביורוליג ואין בכלל מה להשוות בין הגעתו של אוחיון העונה לבין הגעתו של בורשטיין בעונה שעברה מבחינת רמת הציפיות.

בשכלול כל הדברים האילו, אני חושב שבורשטיין הוא פשוט יותר מאכזב מאוחיון, וכך גם פאפאלוקאס ושאייר.
שוב, זה רק אני ולא צריכים להסכים עם דבריי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 04 דצמבר 2011, 22:03

felix_r כתב:עד עכשיו אני לא מבין על מה אתם מתווכחים פה באשכול?
הרי השאלה היא מי יחליף את החקלאי הירדני?

:dance4

תחווה את דעתך על פאפאס ועל אוחיון.
באמת מעניין אותי לדעת מה אתה חושב בנושא.

וזה לא "חקלאי ירדני" אלא "פלאח ירדני"... :laugh2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 דצמבר 2011, 22:07

יוני, אני רק מנסה לומר דבר מאוד פשוט שאף אחד לא חייב להסכים איתו.
לפי מה שאני זוכר (ויתכן שאני לא זוכר טוב), רוב האנשים כאן ציפו ששאייר, בורשטיין ופאפאלוקאס יהיו בעמדה בכירה יותר מאשר זו בה אוחיון נמצא.
אפילו אני לא פסלתי את האפשרות הזאת (שבאמת היתה מאוד הגיונית) וצפיתי שלפחות שניים מתוך הרשימה הזו יהיו בעמדה בכירה יותר מזו של אוחיון.

עבר הקיץ וכרגע אוחיון נמצא בעמדה בכירה יותר מכל השלישיה הזו וברוב המשחקים, הוא גם משחק טוב יותר מהם.
מה שאני בסה"כ טוען, זה שהסיבה שאוחיון זוכה להרבה דקות משחק (שגם לדעתי מדובר ביותר מדי דקות) נובעת יותר מאכזבה של אותה שלישיה, מאשר הפתעה או עמידה בציפיות מצדו של אוחיון או עודף אמון מצדו של בלאט.
זה הכל. אף אחד לא חייב להסכים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 דצמבר 2011, 22:21

חביב, מה שציפו מבורשטיין זה שיהיה הגארד ה5-6 ברוטציה, וזה בדיוק מה שהוא.
תראה לי אחד שציפה ליותר ממנו, ואני מדברת על ביחס לעצמו ולא ביחס לאוחיון. ולכן אין שום אכזבה מבורשטיין כי לא היו שום ציפיות מבורשטיין לעונה הזו מעבר למה שהוא כבר נותן.
וזה שאוחיון מפתיע לטובה לא מוביל בשום יקום למסקנה שבורשטיין מאכזב.

לגבי אוחיון, אז אכן לא היו ממנו שום ציפיות וחשבו שהוא אפילו לא יתלבש, אתה יכול להאשים מישהו בזה? אחרי קמפיין נבחרת כושל והעובדה שבהפועל!!! הוא היה מחליף!!! של יובל נעימי!!! :eek
אז ברור שהוא עולה על הציפיות, אבל כמו שציינתי זה לא קשה כשלא מצפים ממך לכלום.
אם אלון שטיין יקלע שלשה במשחק מחר מול חולון, הוא גם יפתיע לטובה, אז מה זה בדיוק אומר עליו? כלום!!

לגבי זה שאוחיון מקבל יותר דקות מפאפאס, אז זה בדיוק מה שכולנו כאן תוהים לגביו, כי למרות מה שאתה טוען, אני לא רואה שאוחיון כיום טוב ממנו ואני לא חושבת שהוא משחק יותר טוב מפאפאס.
אז אולי אנחנו לא מסכימים בעניין הזה, אבל לגבי פאפאס האכזבה שלי היא אך ורק מבלאט שנותן לא יחס שהוא לא ראוי לו לדעתי, ולא מפאפאס עצמו שמלכתחילה לא ציפיתי ממנו להיות דיאמנטידיס ולכן הוא לא מאכזב אותי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים