המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אובראדוביץ' ווינר גדול, אני מקווה שלדייויד תינתן ההזדמנות להעמיד סגל שיוכל לקחת גביע אירופה.
שחף כתב:אני מקווה שהנדריקס לא נשאר. אלכס ת'יוס עשה לו בית ספר השנה. עלה לו השתן לראש עם הסכומים שהוא דורש.
שחף כתב:אני מקווה שהנדריקס לא נשאר. אלכס ת'יוס עשה לו בית ספר השנה. עלה לו השתן לראש עם הסכומים שהוא דורש.
שחף כתב:73-10 מאזן עונתי. כן, רוב המשחקים היו בליגה ובאדריאטית אבל מאזן מדהים. 3 תארים, סדרה לפנתיאון מול פאנאתנייקוס שיכלה להסתיים גם בפיינל פור, בעונה עם לו"ז NBA.
מקווה שבשנה הבאה יהיה סגל שנוכל להתמודד איתו גם על הגביע החשוב מכולם.
ההחתמה הכי טובה של מכבי בשנים האחרונות.
חנו'ש כתב:שחף כתב:73-10 מאזן עונתי. כן, רוב המשחקים היו בליגה ובאדריאטית אבל מאזן מדהים. 3 תארים, סדרה לפנתיאון מול פאנאתנייקוס שיכלה להסתיים גם בפיינל פור, בעונה עם לו"ז NBA.
רק ביורוליג ספרתי 9 הפסדים, אז איך הגעת למאזן הזה??
jol9 כתב:איך "שאפו לדייויד בלאט" הופך ל"הנדריקס הביתה"?
שחף כתב:חנו'ש כתב:שחף כתב:73-10 מאזן עונתי. כן, רוב המשחקים היו בליגה ובאדריאטית אבל מאזן מדהים. 3 תארים, סדרה לפנתיאון מול פאנאתנייקוס שיכלה להסתיים גם בפיינל פור, בעונה עם לו"ז NBA.
רק ביורוליג ספרתי 9 הפסדים, אז איך הגעת למאזן הזה??
צודקת. 73-12. אפשר להגיד שהפסד אחד גנבו לנו השופטים של אובראדוביץ'.
jol9 כתב:לגמרי. פשוט איש גדול ומאמן נפלא. לא חף מטעויות, גם בבניית הסגל, גם בניהול של משחקים, אבל פשוט איש עבודה מקסים, מאמן מצויין
וסוג של גנרל. אין מישהו שיכול לעשות עבודה טובה ממנו במכבי נכון להיום, אולי פרט לז'ליקו, וזאת מחמאה נהדרת עבורו.
yzafrir כתב:הגדולה של בלאט זה שהוא יודע להוציא מהסגל שיש לו הרבה יותר ממה שכל מאמן אחר היה מצליח להוציא (כולל אוברדוביץ') .
אני לא רואה אף מאמן באירופה שהיה מצליח עם הסגל הזה יותר מדיויד ואני אפילו חושב שמאמן כמו פיני היה מאבד את האליפות עם הסגל הזה בגלל הגישה שלו...
זה לא חוכמה לבנות סגל במליונים ולקחת איתו תארים כמו שעשו מסינה אוברדוביץ' ואחרים , אבל לבנות סגל בתקציב קטן ולהביא אותו לפסגה זה דבר הרבה יותר גדול , ובגלל זה אני מאוד מעריך העונה את העבודה של איבקוביץ'.