סוגיית אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

סוגיית אוחיון

הודעהעל ידי rc4991 » 01 ספטמבר 2012, 17:13

בזמן האחרון הפורום מתמלא בתגובות על סוגיית אוחיון כשהן מפוזרות בין ת'רדים שונים ויוצרים בלאגן.בבקשה המשיכו את הדיון בת'רד הזה על מנת לא לסטות מהנושא בת'רדים אחרים

דיון פורה :whistle
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: סוגיית אוחיון

הודעהעל ידי Yoni306 » 01 ספטמבר 2012, 17:15

דעתי האישית שמהדבר הזה יוצא שני מפסידים.
הראשון זה אוחיון השני זה מכבי
יוגב מפסיד מהירידה המקצועית. מין הסתם אחרי שנה-שנתיים לא יהיה לא ברירה אלא לחזור לשחק בהגועל ירושלים,או מקסימום באיזה קבוצה זניחה באירופה.
מכבי שהפסידה רכז ישראלי טהור עם פוטנצייל.
ואני לא נכנס לסוגיה מי אשם,זה וודאי שיוגב,אני רק אומר מה יוצא מכבל החרא תחלס.
Yoni306

הודעהעל ידי קובי » 01 ספטמבר 2012, 17:40

תודה רבה rc4991. עוד סוגייה חשובה מאוד שנערמה תחת אשכול multi pages.

החדשושת האחרונות בעניין:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4275283,00.html
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Mta_atic » 01 ספטמבר 2012, 18:19

קובי כתב:תודה רבה rc4991. עוד סוגייה חשובה מאוד שנערמה תחת אשכול multi pages.

החדשושת האחרונות בעניין:

הכתבה הזו עוד טעות של מכבי בהתנהלות.
הדבר הכי אלמנטרי ביחס שבין שחקן למועדון הוא לשמור על דיסקרטיות כדי לכבד את שני הצדדים ולא לצאת בהצהרות על מה שקורה בכל רגע.
זו בדיוק הסיבה שאמרתי שגם אם לא יהיו פערים כספיים בין יוגב למכבי, קשה לי לראות אותו חוזר דווקא בגלל ההתנהלות של הקבוצה מולו (לטענתו, זה מה שגרם לו לקחת רגליים ולחפש מקום אחר, על נושא השכר אפשר היה לדון ולהתגמש...)

בזמנו עוד יצאו על רענן כץ והאשימו אותו בהדלפות ובדברנות יתר...כל סיפור כץ מחוויר לעומת ההתנהלות הזו וזה נותן לא מעט נקודות למחשבה...
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 01 ספטמבר 2012, 18:38

Mta_atic כתב:
קובי כתב:תודה רבה rc4991. עוד סוגייה חשובה מאוד שנערמה תחת אשכול multi pages.

החדשושת האחרונות בעניין:

הכתבה הזו עוד טעות של מכבי בהתנהלות.
הדבר הכי אלמנטרי ביחס שבין שחקן למועדון הוא לשמור על דיסקרטיות כדי לכבד את שני הצדדים ולא לצאת בהצהרות על מה שקורה בכל רגע.
זו בדיוק הסיבה שאמרתי שגם אם לא יהיו פערים כספיים בין יוגב למכבי, קשה לי לראות אותו חוזר דווקא בגלל ההתנהלות של הקבוצה מולו (לטענתו, זה מה שגרם לו לקחת רגליים ולחפש מקום אחר, על נושא השכר אפשר היה לדון ולהתגמש...)

בזמנו עוד יצאו על רענן כץ והאשימו אותו בהדלפות ובדברנות יתר...כל סיפור כץ מחוויר לעומת ההתנהלות הזו וזה נותן לא מעט נקודות למחשבה...

כי זה בכלל לא היה כץ שהדליף. היום האנשים סופסוף פותחים את העינים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 ספטמבר 2012, 19:10

אנשים פה יצאו מפרופורציות.
בואו אני אחדש לכם, לא לכל שחקן שעשה כמה משחקים טובים, מגיע שדרוג בשכר. אם יוגב היה מסיים חוזה, והיה רוצה ללכת לקבוצה שמציעה לו יותר, אני מאמין שכולם פה היו מפרגנים לו, אבל עצם הדרישה שלו לשדרוג ממכבי, בסך הכל אחרי העונה הראשונה שלו במועדון( שברובה הוא היה רע מאוד), גובלת בחוצפה.
אז יכול להיות שהייתה טעות מסויימת בחוזה, אבל כל זה לא היה קורה, אם ליוגב לא היה עולה השתן לראש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 ספטמבר 2012, 19:15

MTA2311 כתב:אנשים פה יצאו מפרופורציות.
בואו אני אחדש לכם, לא לכל שחקן שעשה כמה משחקים טובים, מגיע שדרוג בשכר. אם יוגב היה מסיים חוזה, והיה רוצה ללכת לקבוצה שמציעה לו יותר, אני מאמין שכולם פה היו מפרגנים לו, אבל עצם הדרישה שלו לשדרוג ממכבי, בסך הכל אחרי העונה הראשונה שלו במועדון( שברובה הוא היה רע מאוד), גובלת בחוצפה.
אז יכול להיות שהייתה טעות מסויימת בחוזה, אבל כל זה לא היה קורה, אם ליוגב לא היה עולה השתן לראש.

אתה צודק, אבל מה לעשות שאנחנו מהופנטים (בצדק) מחוסר רכז וחוסר בישראלים, שני דברים שהוא כן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 01 ספטמבר 2012, 19:19

הוא לא היה רע מאוד לא ברוב העונה ולא בקצת. אחרי שפארמר הלך, לקח ליוגב כמה משחקים להסתדר למצב שהוא הרכז הראשון, זה הכל.
להזכירך, גם לג'רמי פארגו לקח חצי עונה להתאים את עצמו לרמה.
הזילזול שלך באוחיון פשוט לא מובן לאור היכולת הנהדרת שהוא מציג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 01 ספטמבר 2012, 19:22

גם פארגו נתן חצי עונה טובה או אפילו פחות מזה, ועדיין לא היה כאן אחד שהלין על העלאת שכרו פי 4 או 5.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 01 ספטמבר 2012, 19:30

אתה מסרב לקבל את העובדה שבחוזה של אוחיון היתה טעות, שגרמה לכל הבלגאן הזה.
על טעויות משלמים, ואוחיון ניצל את העונה הטובה שלו, ואת הסיום המעולה בבמה המרכזית. זה לא פשע.

מכבי היתה יהירה מדי בשביל לקלוט שיש טעות, ושאוחיון הולך לנצל את הטעות, ופיספסה.

ושוב אני שואל, האם אתה היית מוותר על מעבר למקום עבודה אחר תמורת שכר פי 3-4 מהשכר הנוכחי שלך, רק בגלל נאמנות למקום העבודה הנוכחי?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 ספטמבר 2012, 19:46

קודי כתב:

גם פארגו נתן חצי עונה טובה או אפילו פחות מזה, ועדיין לא היה כאן אחד שהלין על העלאת שכרו פי 4 או 5.

וגם את פארגו אני שונא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 ספטמבר 2012, 19:50

jol9 כתב:

על טעויות משלמים, ואוחיון ניצל את העונה הטובה שלו, ואת הסיום המעולה בבמה המרכזית. זה לא פשע.

ושוב אני שואל, האם אתה היית מוותר על מעבר למקום עבודה אחר תמורת שכר פי 3-4 מהשכר הנוכחי שלך, רק בגלל נאמנות למקום העבודה הנוכחי?

אתה מסרב לקבל את העובדה, שאף אחד מאיתנו לא ראה את החוזה, ועד שהבורר יקבע אחרת, החוזה תקף.
אני יכול להגיד לך חד משמעית שלא הייתי מוותר על מעבר למקום עבודה אחר גם אם היו מציעים לי רק 20 אחוז יותר ולא פי 3, או 4. אבל בשום פנים ואופן לא הייתי רץ לחתום על החוזה, עד שלא הייתי מקבל שחרור/הודעה ממקום העבודה הקודם (או מערכאה משפטית כלשהי) שאני רשאי לעשות זאת.
אני לא מפנטז על נאמנות מצד שחקנים כבר הרבה שנים, אבל על הגינות כן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 ספטמבר 2012, 19:58

MTA2311 כתב:
קודי כתב:

וגם את פארגו אני שונא.

הייתי חותם עכשיו על קו אחורי עם אוחיון, פארגו, היקמן ולאנדסברג..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 01 ספטמבר 2012, 20:06

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אתה מסרב לקבל את העובדה, שאף אחד מאיתנו לא ראה את החוזה, ועד שהבורר יקבע אחרת, החוזה תקף.
אני יכול להגיד לך חד משמעית שלא הייתי מוותר על מעבר למקום עבודה אחר גם אם היו מציעים לי רק 20 אחוז יותר ולא פי 3, או 4. אבל בשום פנים ואופן לא הייתי רץ לחתום על החוזה, עד שלא הייתי מקבל שחרור/הודעה ממקום העבודה הקודם (או מערכאה משפטית כלשהי) שאני רשאי לעשות זאת.

לא יודע איפה אתה עובד, אבל אצלינו אנשים קודם מחפשים עבודה וחותמים על חוזה ורק אחר כך מודיעים למנהלים.
בכלל בזמננו כל העניין הזה בעייתי, כי יש את חופש העיסוק, ואי אפשר להחזיק אדם במקום עבודה בכוח. בדר"כ בתי דין גם הולכים עם העובדים ונגד המעסיקים.
בגלל זה אם החוזה הזה לא היה אטום הרמטית, ההנהלה של מכבי היתה צריכה להגיב אחרת.

נראה לך באמת שאם החוזה לא היה בעייתי אוחיון היה פועל כפי שפעל? נראה לי שכולם כבר מבינים ומסכימים שיש בעייתיות בחוזה. גם אם הבורר יפסוק לטובת הקבוצה
בסופו של דבר, עדיין זה לא אומר שהטעות בחוזה לא היתה זו שגרמה לכל הפרשה הזאת להתפוצץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 01 ספטמבר 2012, 20:07

מה שאוחיון עשה לא היה נכון, בין אם הייתה טעות בחוזה או לא, הוא היה בדיונים עליו וידע על מה דובר וניצל פרצה בחוזה, טעות בניסוח, וזה לא דבר ששחקן שקיבל הזדמנות כזאת ענקית וקרדיט בלתי נגמר אמור לעשות. אבל למרות הכל אני עדיין מקווה לתסריט שתהיה התנצלות פומבית, העלאה הוגנת ושנראה אותו במכבי כי הוא יכול להיות תוספת משמעותית לקבוצה וחבל שכל ההשקעה בו תרד לטמיון, אבל אחרי הכתבה הזאת בYNET אני חושב שזה כבר לא יקרה
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

Re: סגל הקבוצה לעונת 2012-2013

הודעהעל ידי asafb96 » 01 ספטמבר 2012, 20:19

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:מכבי הציעו לאוחיון שדרוג מינמלי. אני חושב שהיה אפשר להציע לו משהו בסגנון 300 לעונה הראשונה ושדרוג של 50K כל שנה (עם אפשרות נניח
לחתוך אחרי שנתיים).
אני מאמין שאם היה מקבל הצעה כזאת, אז הוא היה לוקח את זה ולא מנסה לברוח החוצה.

ושוב, אם היה לו חוזה נעול, אז הצדק היה איתך, וגם אמרתי את זה בתחילת הפרשה, אבל לא היה לו חוזה נעול משפטית, ולכן מי שעשה את הטעות היה צריך
לשלם על זה (ככה זה עובד מה לעשות).

הדעות של חלק מהגולשים השתנו כאן לאור פרסום של עובדות חדשות והשתלשלות העניינים. לא רואה שום בעיה עם זה.

בנושא הראיונות - א' היה אפשר לא להגיד כלום. ב' גם כשאמרו, היה אפשר להגיד את זה באופן פחות בוטה ("מי זה אוחיון בכלל"). אני לא זוכר שום ראיון של שמעון בו הוא התבטא באופן
כזה. ג' - פדרמן מכולם היה צריך להיות מעודכן ולא מופתע מכל העניין, כי אוחיון פנה לבנו לפני שעשה משהו מאחורי הגב של מכבי.

אני לא זוכר ראיונות של מקורבים, וגם אם היו (ואני מניח שהיו), מקורבים זה דבר אחד ודייויד פדרמן בעצמו זה דבר אחר לחלוטין. היו גם מקורבים של סופו, ושל שאראס
ושל פאפאס ושל כל מיני שחקנים אחרים שדיברו, בעוד השחקנים עצמם אמרו דברים הפוכים לחלוטין.

וכן, אני מאמין לוואלה, כי אם הדברים היו מומצאים או מונפצים, אז הם היו חוטפים תביעה. ד"א אם אפשר לייחס משהו לאוחיון עצמו, אז זה אולי את הכתבה הזאת.
ולכן גם אליו יש לי טענות כמו שהיו בתחילת הדרך, רק שהפעם זה מלווה גם בטענות כלפי ההנהלה. זה הכל.

מאיפה לך מה מכבי הציעו? עצם זה שמכבי הציעו לו שדרוג, למרות שהיה לו חוזה, הוא צריך להגיד תודה. לא אני ולא אתה יודעים למה הוא היה מסכים. עבודתית, הוא קיבל הצעה חסרת פרופורציה, ופשוט ברח.
הדיעות השתנו לאור עובדות חדשות והשתלשלות עניינים? איזה עובדות בדיוק? איזה דברים השתנו? סך הכל נתן כמה משחקים טובים, אז חלק פה עכשיו מדברים על טעות של מכבי, ועל כך שהוא שווה הרבה יותר ממה שהוא מקבל. אם הוא לא היה בכושר הזה, אז כמובן שהתגובות היו "סתם אפס", "בלאט הוציא ממנו יותר ממה שהוא שווה", וכו', בדיוק כמה שהיה פה במשחקים הפחות טובים שלו
היה אפשר לא להגיד כלום? תגיד לי מכבי נראית לך כמו סמרטוט רצפה? שחקן עושה מהלך כזה מגעיל, אחרי כל מה שקיבל, ואתה מצפה שישבו בשקט? מה זה השטויות האלה? ההתנהלות שלו מצדיקה כל מילה שלילית שנאמרה לגביו מצידה של מכבי.
אוחיון "פנה לליבו"? ממש מרגש... פדרמן צריך להיות הכי פגוע (כמו בלאט) מהמלך הזה. אחרי כל מה שנתנו לו, ציפית עוד ש"יבינו אותו"?
מקורבים והנהלה זה דבר שונה, נכון. אז מה? אז ה"מקורבים" של אוחיון יכולים ללכלך על מכבי, ומכבי צריכה לסתום את הפה? גם אם אוחיון וכל ה"מקורבים" לא היו מוציאים מילה, כל ביקורת נגד אוחיון היא צודקת במקרה הזה, נקודה.
אתה מאמין לוואלה? אם כן, בקטע הזה עדיף שנעצור, כי לא נסכים לעולם. להסכים לוואלה זה לעצום עניים. כשנוח להאמין, מאמינים, אבל סתם דוגמא, שהשם של מקאלב עולה שם, אז זה אתר ביזיוני שכותב על מה שגריוולנד חולם בלילות.

כתבתי "לבנו" של פדרמן ולא "לליבו"...

אני לא מאמין לוואלה, לוואן או לכל אתר על מלפפונים סתמיים, כי אותי זה הרבה פחות מלהיב מאשר חלק גדול מהגולשים האחרים.
אבל כשיש כתבה עמוקה ומפורטת שכזאת, אני נוטה להאמין לה. בהחלט.
כמו שכולנו מתייחסים לכתבות התקציב של גרינוולד כבסיס לטיעונים כאלה ואחרים, כך גם הכתבה הזאת נראת לי אמינה.

איזה דברים השתנו? אותה הכתבה המדוברת. אותם הראיונות של ההנהלה בתקשורת. אותם הראיונות של בלאט בתקשורת.
וכמובן הצורה הסופית בה נראה הקו האחורי שלנו. זה אולי לא טיעון שקשור ישירות לפרשת אוחיון, אבל זה כן גורם לי לתהות למה לא עשו צעד מסויים לכיוונו, או במילים אחרות
הזלזול הזה כלפי אוחיון לא היה מוצדק.

ולבסוף לגבי הביקורת בתקשורת, אז כן, למכבי יש את הלגיטימציה לעשות מה שבא לה, אבל האדונים פדרמן ופדרמן נוטים לעשות המון טעויות גסות בשימוש שלהם בתקשורת.
לא תמצא של שמעון עושה טעויות מהסוג הזה. תשמע את שמעון אומר - "ליוגב יש חוזה ואנחנו מצפים שיקיים אותו" או משהו כזה, אבל לא תשמע אותו אומר "מי זה אוחיון בכלל".
אני גם מזכיר לך את הראיון שבו פדרמן דיבר איך שדיבר על בלאט... גם הבן שלו ניסה "לחנך" את בלאט דרך התקשורת, רק שלא נראה לי שדייויד שם עליו יותר מדי.

אוי נו באמת... במילים אחרות אתה מאמין לוואלה מתי שנוח לך. וואלה אתר לא אמין בעליל, שמנסים לסכסך בתוך ההנהלה של מכבי, וכל הגורמים הקשורים למועדון, ברשות גריוולנד. אם אתה בוחר להאמין למה שנאמר שם, אז עדיף שנפסיק להתווכח על הנושא הזה.
הכתבה שניתה משהו? הראיונות? מה הם כבר שינו? לא שינו כלום, רק אש מכיוון מכבי ואוחיון. זה לא שהייתה איזה התפתחות שמצדיקה לדעתי מעבר מ"צד אחד" לשני. אוחיון עשה מהלך גועלי ועלוב, ואף ריאיון כזה או אחר לא ישנה את זה. לא מבין איך פתאום חלק מגנים עליו בכל הנושא של הפרשה הזאת, ומבקרים את ההנהלה.
הזלזול לא היה מוצדק? איזה זלזול בדיוק? מכבי האחרונה שזילזלה בו. להיפך, הוא קיבל במה ענקית וחשיפה גדולה, לקחו אותו שם כמו בן אובד, ונתנו לו את כל מה שהוא יכול לחלום עליו כדי להצליח, ובסוף העונה, למרות שהיה לו חוזה, הסכימו לשדרג לו אותו, ואחרי כל זה הוא יורק למכבי בפנים. אז להגן עליו פה לדעתי זה תמוה.
הפדרמנים לא עשו שום טעות. כל מה שהם אומרים לגביו, גם אם זה בוטה, זה בגלל הפגיעה של אוחיון במכבי ובהנהלה. אחרי שהבטיחו לו שהוא ישחק, וכל מה שנתנו לו הוא ככה בורח לרוסיה, אז כמו שכולם פה נפגעו מהמהלך הזה, וקיללו אותו בלי סוף, אז גם להנהלה מן הסתם קפץ הפיוז, לא רק לנו, וכל ביקורת לגביו בתקשורת בעיניי לגיטימית
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 ספטמבר 2012, 20:28

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

לא יודע איפה אתה עובד, אבל אצלינו אנשים קודם מחפשים עבודה וחותמים על חוזה ורק אחר כך מודיעים למנהלים.
בכלל בזמננו כל העניין הזה בעייתי, כי יש את חופש העיסוק, ואי אפשר להחזיק אדם במקום עבודה בכוח. בדר"כ בתי דין גם הולכים עם העובדים ונגד המעסיקים.
בגלל זה אם החוזה הזה לא היה אטום הרמטית, ההנהלה של מכבי היתה צריכה להגיב אחרת.

נראה לך באמת שאם החוזה לא היה בעייתי אוחיון היה פועל כפי שפעל? נראה לי שכולם כבר מבינים ומסכימים שיש בעייתיות בחוזה. גם אם הבורר יפסוק לטובת הקבוצה
בסופו של דבר, עדיין זה לא אומר שהטעות בחוזה לא היתה זו שגרמה לכל הפרשה הזאת להתפוצץ.

אני עובד בצבא. אתה ממליץ לי לחתום על חוזה במקום אחר ורק אז להודיע להם?
אני מניח שהחוזים אצלכם בחברה, הם לא לפי שנים כמו במכבי, ולכן מדובר בסיטואציות שונות.
בדיוק בגלל שאוחיון יודע שהיום אי אפשר להכריח אדם לעבוד במקום שהוא לא רוצה לעבוד בו, אני חושב שאתה ממהר לקבוע שהייתה טעות בחוזה.
יוגב בא לפדרמן ודרש שדרוג בחוזה, ברגע שפדרמן לא הסכים, הוא החליט לעשות "מעשה פארגו", לבנות מעשייה על טעות בחוזה בידיעה שלא משנה אם זה נכון או לא, מכבי לא תוכל לעשות כלום בשביל להשאיר אותו אצלה.
ככה שלדעתי, מה שגרם לפרשה הזאת להתפוצץ היא העובדה שיוגב החליט שההישגים שלו שווים יותר מהחוזה הנוכחי שלו במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 01 ספטמבר 2012, 20:35

אתה צודק, זה באמת מקרים שונים.
בגדול אולי היה אפשר לחשוב על סוגים שונים של חוזי ספורט....

בכל אופן, גם במקרה של פארגו וגם במקרה של אוחיון זה הלך לבורר. לדעתי מכבי צריכה לבדוק טוב טוב את החוזים שלה, ואת מי שעורך אותם, ולהכניס סעיפים לתוך
החוזה שמגינים על המועדון ממקרים כאלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: סגל הקבוצה לעונת 2012-2013

הודעהעל ידי jol9 » 01 ספטמבר 2012, 20:38

אסף, ההנהלה הם לא האוהדים, והם צריכים לדעת מתי ואיך לדבר בתקשורת. שילמדו משמעון קצת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 ספטמבר 2012, 20:40

jol9 כתב:אתה צודק, זה באמת מקרים שונים.
בגדול אולי היה אפשר לחשוב על סוגים שונים של חוזי ספורט....

בכל אופן, גם במקרה של פארגו וגם במקרה של אוחיון זה הלך לבורר. לדעתי מכבי צריכה לבדוק טוב טוב את החוזים שלה, ואת מי שעורך אותם, ולהכניס סעיפים לתוך
החוזה שמגינים על המועדון ממקרים כאלה.

אני אגיד לך למה אי אפשר למנוע את זה
לפארגו היה חוזה של 900K
לאוחיון יש חוזה של 200K
בסופו של דבר זה לא משנה כי ברגע שזה מגיע לפיב''א הם תמיד אבל תמיד הולכים עם השחקן
הם לא נועלים שחקנים בתוך קבוצות ואומרים ''מצטערים, יש לך חוזה'' אלא ''תשלם סכום סמלי והחוזה מבוטל''
הם מראים לשחקנים שחוזה זה בגדר המלצה בלבד ואם יש לך הצעה יותר טובה אז תיהנה..לקבוצות אין שום דבר לעשות נגד זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], liran, גל גל ו־38 אורחים