המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:זה כבר מטורף ששלוש מתוך חמשת המשחקים של מכבי נבחרו למשחקי השבוע
איזה אינטרס יש ליורוליג שהם עושים את זה?למה הם בוחרים במשחקים שברור לכולם שיהיו חד צדדיים?
עידן כתב:מתנצל אם זו שאלה טיפשית, אבל איפה רשום שזה משחק השבוע?
yzafrir כתב:אולי זה קשור לארועים אחרים שיש באירופה באותו זמן שהם מושכי רייטינג יותר מברצלונה צסקא ולכן החליטו לשים את המשחק של מכבי במקום כי בישראל כנראה יהיה לזה רייטינג...
למשחק עצמו , אם עברנו את מלאגה (בקלות) בחוץ ועברנו את סיינה ( היה קשה ) בבית ושחטנו את שאלון וסופוט....כנראה שננצח גם את זה ובהפרש גבוהה יחסית .
קודי כתב:yzafrir כתב:אולי זה קשור לארועים אחרים שיש באירופה באותו זמן שהם מושכי רייטינג יותר מברצלונה צסקא ולכן החליטו לשים את המשחק של מכבי במקום כי בישראל כנראה יהיה לזה רייטינג...
למשחק עצמו , אם עברנו את מלאגה (בקלות) בחוץ ועברנו את סיינה ( היה קשה ) בבית ושחטנו את שאלון וסופוט....כנראה שננצח גם את זה ובהפרש גבוהה יחסית .
לא הייתי מזלזל כל כך באלבה. היא עדיין הקבוצה הכי טובה בגרמניה, משחקת באולם מאוד ביתי (17,000 מקומות שצפוי להיות כמעט מלא) ויש לה מאמן מצויין (שהיה גם שחקן נפלא). קל זה לא הולך להיות וגם לא יסתיים בעשרים הפרש, גם נצחון בנקודה יספק אותי. ביום טוב אלבה בהחלט יכולה לנצח בבית את מכבי. תזכור רק שאותה קבוצה ניצחה בסיינה רק שבוע לפני שהאיטלקים היו מאוד קרובים לנצח בהיכל.
rc4991 כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:אולי זה קשור לארועים אחרים שיש באירופה באותו זמן שהם מושכי רייטינג יותר מברצלונה צסקא ולכן החליטו לשים את המשחק של מכבי במקום כי בישראל כנראה יהיה לזה רייטינג...
לא הייתי מזלזל כל כך באלבה. היא עדיין הקבוצה הכי טובה בגרמניה, משחקת באולם מאוד ביתי (17,000 מקומות שצפוי להיות כמעט מלא) ויש לה מאמן מצויין (שהיה גם שחקן נפלא). קל זה לא הולך להיות וגם לא יסתיים בעשרים הפרש, גם נצחון בנקודה יספק אותי. ביום טוב אלבה בהחלט יכולה לנצח בבית את מכבי. תזכור רק שאותה קבוצה ניצחה בסיינה רק שבוע לפני שהאיטלקים היו מאוד קרובים לנצח בהיכל.
לא להעליב אבל זה כבר די פאתטי שאנשים אומרים על כל יריבה שהיא לא חלשה ושהולך להיות משחק קשה
כל הקבוצות בבית למעט אולי מלאגה חלשות והניצחון של מכבי מובטח מולן אלא אם הם יתפוצצו מולנו
קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:אולי זה קשור לארועים אחרים שיש באירופה באותו זמן שהם מושכי רייטינג יותר מברצלונה צסקא ולכן החליטו לשים את המשחק של מכבי במקום כי בישראל כנראה יהיה לזה רייטינג...
לא להעליב אבל זה כבר די פאתטי שאנשים אומרים על כל יריבה שהיא לא חלשה ושהולך להיות משחק קשה
כל הקבוצות בבית למעט אולי מלאגה חלשות והניצחון של מכבי מובטח מולן אלא אם הם יתפוצצו מולנו
ועדיין אותה אלבה ניצחה בסיינה והיתה קרובה לנצח במלאגה, כך שקבוצה חלשה היא לא.
rc4991 כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:אולי זה קשור לארועים אחרים שיש באירופה באותו זמן שהם מושכי רייטינג יותר מברצלונה צסקא ולכן החליטו לשים את המשחק של מכבי במקום כי בישראל כנראה יהיה לזה רייטינג...
felix_r כתב:אני אסביר לכם למה לא בחרו את בארסה-צסקא.
זה בערך מאותה הסיבה, שבעונה שעברה היו משדרים את משחקי מכבי בערוץ בתשלום.
מי שרוצה לראות איכות, שישלם!
קודי כתב:לא ממש ברור איך אנשי היורוליג מחליטים על המשחק המרכזי, אבל אחרי שהמשחק בשאלון היה המרכזי לפני שבועיים הוחלט שהשבוע המשחק בגרמניה הוא הכי מעניין ביורוליג. ממש מדהים שקיבלו החלטה כזו כאשר באותו ערב משחקות צסק"א נגד ברצלונה ומילאנו נגד אולימפיאקוס, אבל מה איכפת לנו - נראה עוד משחק חוץ ב-HD.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:אני אסביר לכם למה לא בחרו את בארסה-צסקא.
אני מאוד מקווה שתהיה איכות במשחק הזה, אבל אני לא הייתי בונה על יותר מידי...
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:אני אסביר לכם למה לא בחרו את בארסה-צסקא.
אני מאוד מקווה שתהיה איכות במשחק הזה, אבל אני לא הייתי בונה על יותר מידי...
כנראה לא הבנת אותי. איכות תהיה במשחק בארסה-צסקא (לא במשחק שלנו).
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, מרסר ו־16 אורחים