המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כל הפורום הזה הפך להיות ת'רד דיכאון
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל הפורום הזה הפך להיות ת'רד דיכאון
אז את מוזמנת לפתוח ת'רד אופטימיות ולפרט את הסיבות למה כדאי בכל זאת לשמור על אופטימיות (אם תצליחי למצוא כאלו...)
מקובי כתב:הפורום ככה כבר שנתיים (דיכאון)
הפסד במשחק פתיחה זה דבר די רגיל אצלנו ככה שאי אפשר לסגור את העונה על סמך זה.
חייב לציין שאתמול היו כמה רגעים טובים- המשחק התנהל כמו חתול ועכבר- מכבי למרות משחק חלש של רוב שחקני המפתח (ליאור, יוגב וסמית') הצליחה לחזור פעם אחר פעם למרחק נגיעה מסיינה מראה על אופי מסוים.
כמובן שהיו גם כמה רגעים לא טובים כמו ההירדמות של בלאט בהרכב חלש בתחילת המחצית השנייה ואי היכולת לסיים את הקאמבק.
yzafrir כתב:כשרצו להביא חיזוק אז אמרתי ששחקן כמו ביינס או אפילו טובים ממנו לא ישנו את הגורל של הקבוצה העונה באמת התכוונתי לזה . השינויים שמכבי צריכה לעשות בסגל הם כלכך גדולים שפשוט אין טעם לנסות לעשות אותם באמצע עונה כי זה פשוט לא יעזור .
לכן גם אני חושב שההחתמה של פלאנניץ' הייתה נכונה (אם היא גם טובה נראה בעתיד) כי היא מראה על חשיבה לעתיד והיא מתיישרת לי עם זה שפדרמן אמר שהסגל של השנה לא שווה מעבר לטופ 16 ואם רוצים משהוא אופטימי בכל זאת אז זה מראה שלפחות חושבים על העתיד .
יש לסגל הזה כמה שחקנים משלימים מצויינים רק הבעיה שכול הסגל מורכב משחקנים משלימים . לשנה הבאה צריך להשאיר את הישראלים (יוגב , ליאור , פניני וסילבאן ) לצרף אליהם את הלפרין וטיוס שבכיף יכול להחליף את ג'יימס שבכל מצב נורמאלי אחר היה סנטר מחליף שני או אפילו שלישי במצב טוב באמת .
מבין הזרים רק סמית' ראוי להישאר בסגל , כל השאר ברי החלפה ( ג'יימס בגלל המס כבר לא כדאי למכבי ) .
הבעיה היא שכל השחקנים שצריך להחליף אותם הם שחקני חמישייה ברובם (בעמדות 1 , 2 ,5 בוודאות ) ולכן תאכלס זה בנייה מחדש .
הדבר האופטימי זה שתמיד יש עונה הבאה , אבל אף אחד א מבטיח לנו ששנה הבאה התקציב יגדל ויבנה פה סגל ראוי .
roy1000 כתב:yzafrir כתב:כשרצו להביא חיזוק אז אמרתי ששחקן כמו ביינס או אפילו טובים ממנו לא ישנו את הגורל של הקבוצה העונה באמת התכוונתי לזה . השינויים שמכבי צריכה לעשות בסגל הם כלכך גדולים שפשוט אין טעם לנסות לעשות אותם באמצע עונה כי זה פשוט לא יעזור .
לכן גם אני חושב שההחתמה של פלאנניץ' הייתה נכונה (אם היא גם טובה נראה בעתיד) כי היא מראה על חשיבה לעתיד והיא מתיישרת לי עם זה שפדרמן אמר שהסגל של השנה לא שווה מעבר לטופ 16 ואם רוצים משהוא אופטימי בכל זאת אז זה מראה שלפחות חושבים על העתיד .
יש לסגל הזה כמה שחקנים משלימים מצויינים רק הבעיה שכול הסגל מורכב משחקנים משלימים . לשנה הבאה צריך להשאיר את הישראלים (יוגב , ליאור , פניני וסילבאן ) לצרף אליהם את הלפרין וטיוס שבכיף יכול להחליף את ג'יימס שבכל מצב נורמאלי אחר היה סנטר מחליף שני או אפילו שלישי במצב טוב באמת .
מבין הזרים רק סמית' ראוי להישאר בסגל , כל השאר ברי החלפה ( ג'יימס בגלל המס כבר לא כדאי למכבי ) .
הבעיה היא שכל השחקנים שצריך להחליף אותם הם שחקני חמישייה ברובם (בעמדות 1 , 2 ,5 בוודאות ) ולכן תאכלס זה בנייה מחדש .
הדבר האופטימי זה שתמיד יש עונה הבאה , אבל אף אחד א מבטיח לנו ששנה הבאה התקציב יגדל ויבנה פה סגל ראוי .
צר לי, אבל סמית' הוא רול פלייר ושחקנים כאלה לא צריכים להיות זרים במכבי. היחיד שצריך להישאר זה פלאניניץ'. את הישראלים צריך להשאיר כמו שאמרת, ולהוסיף את הלפרין ותיוס. ועוד 4 זרים איכותיים. לא נגרים שרק במקרה לא הגיעו לחולון.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:כשרצו להביא חיזוק אז אמרתי ששחקן כמו ביינס או אפילו טובים ממנו לא ישנו את הגורל של הקבוצה העונה באמת התכוונתי לזה . השינויים שמכבי צריכה לעשות בסגל הם כלכך גדולים שפשוט אין טעם לנסות לעשות אותם באמצע עונה כי זה פשוט לא יעזור .
צר לי, אבל סמית' הוא רול פלייר ושחקנים כאלה לא צריכים להיות זרים במכבי. היחיד שצריך להישאר זה פלאניניץ'. את הישראלים צריך להשאיר כמו שאמרת, ולהוסיף את הלפרין ותיוס. ועוד 4 זרים איכותיים. לא נגרים שרק במקרה לא הגיעו לחולון.
לא מסכים איתך. סמית' לא כוכב על, אבל הוא שחקן סולידי שנותן תפוקה וגם לא יקר. אני הייתי משאיר אותו. יחד איתו, הזרים שצריכים להמשיך בעונה הבאה הם פלאניניץ' כפי שאמרת וגם שון ג'יימס שנותן עונה מצויינת ומוכיח שהוא שחקן יורוליג לגיטימי.