המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אולי הגיע הזמן שיפסיקו לספר לנו איך בונים סגלים נפלאים ב-500 אלף דולר ויתחילו לשים כסף על השחקנים. הקבוצה הנוכחית היא ביזיון מתמשך, וכל הזרים להוציא את ג'יימס צריכים ללכת הביתה בסוף העונה הנוכחית. יכול להיות שהגיע הזמן שגם הבעלים ילכו הביתה. קבוצת ספורט זה לא עסק רווחי.
מכביסט28 כתב:תרדו כבר מסמית׳ וג׳יימס. הם כבר הוכיחו מספיק פעמים שהם ראויים להישאר צהובים. אם תעיפו את כולם לא תהיה אפילו קמצוץ המשכיות.. הם לא הכתובת!
מכביסט28 כתב:תרדו כבר מסמית׳ וג׳יימס. הם כבר הוכיחו מספיק פעמים שהם ראויים להישאר צהובים. אם תעיפו את כולם לא תהיה אפילו קמצוץ המשכיות.. הם לא הכתובת!
roy1000 כתב:מכביסט28 כתב:תרדו כבר מסמית׳ וג׳יימס. הם כבר הוכיחו מספיק פעמים שהם ראויים להישאר צהובים. אם תעיפו את כולם לא תהיה אפילו קמצוץ המשכיות.. הם לא הכתובת!
סמית' הוא שחקן יורוליג. זה בדיחה שפדרמן אילף אותך לרמות שאתה חושב שהוא שחקן ראוי למכבי.
מכביסט28 כתב:פדרמן לא אילף אותי לכלום. אני בהחלט חושב שסמית׳ שחקן יורוליג לגיטימי. הוא ממש לא מושלם זה נכון, אבל לא יגיע אלינו שחקן מושלם כל עוד אין רצון מצד הבעלים להוציא יותר כסף. אבל באמת בלי קשר לזה אני חושב שסמית׳ הוא ממש לא הכתובת לצרות של מכבי, גם לא ג׳יימס.
roy1000 כתב:מכביסט28 כתב:פדרמן לא אילף אותי לכלום. אני בהחלט חושב שסמית׳ שחקן יורוליג לגיטימי. הוא ממש לא מושלם זה נכון, אבל לא יגיע אלינו שחקן מושלם כל עוד אין רצון מצד הבעלים להוציא יותר כסף. אבל באמת בלי קשר לזה אני חושב שסמית׳ הוא ממש לא הכתובת לצרות של מכבי, גם לא ג׳יימס.
סמית' הוא לא שחקן יורוליג לגיטימי ואם הוא לא ישחק במכבי בעונה הבאה, קרוב לוודאי שלא יהיה ביורוליג (או בקבוצת יורוליג קטנה). ג'יימס ואליהו הם שחקני היורוליג הלגיטימיים היחידים במכבי.
misha כתב:זה הרבה יותר גדול מסמית' ואי אפשר להפיל עליו את כל התיק. סמית' הוא סה"כ שחקן משלים לא רע (ברמת היורוליג) ולא יותר מזה, הוא לא שחקן שהולך להציל אותך כשהדברים מסביב לא עובדים (אלא אם מדובר בליגת ווינר). לא משהו שלא ידעו לפני שהעונה התחילה.
MTA2311 כתב:עד שהאוהדים לא יתעוררו לא יקרה פה כלום. אובדן הכנסות מזכויות שידור, או מכמה עשרות מנויים לא יזיז לפדרמן, אלא רק יקטין עוד את תקציב השחקנים.
אני בטוח שפדרמן קיבל לא מעט הצעות מאנשים עשירים הרבה יותר במהלך השנים, אבל נוח לו מאוד בסיטואציה הנוכחית. ההשקעה שלו היא אפסית, נוקיה ממשיך להיות מפוצץ ובנוסף הוא גם מקבל פרסום לעסקים הפרטיים שלו. חיים דבש.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:עד שהאוהדים לא יתעוררו לא יקרה פה כלום. אובדן הכנסות מזכויות שידור, או מכמה עשרות מנויים לא יזיז לפדרמן, אלא רק יקטין עוד את תקציב השחקנים.
אני בטוח שפדרמן קיבל לא מעט הצעות מאנשים עשירים הרבה יותר במהלך השנים, אבל נוח לו מאוד בסיטואציה הנוכחית. ההשקעה שלו היא אפסית, נוקיה ממשיך להיות מפוצץ ובנוסף הוא גם מקבל פרסום לעסקים הפרטיים שלו. חיים דבש.
אני לא כ"כ מסכים. כדור שלג שבו מכבי נפגעת משמעותית מבחינת ההכנסות, ומורידה את התקציב, זה משהו שלא ייתכן שיעבור בשקט.
כרגע אין הרבה מה לעשות לדעתי.
בעונה הבאה, כל המנויים יכולים בהחלט לחשוב פעמיים, ובטח לא למהר לחדש את המנוי.
מעניין אותי לשמוע את יובל ואת צפריר, לגבי עניין חידוש המנויים, כי אם הם שוקלים את זה, אז בטח מנויים פחות ותיקים מהם ישקלו, ועוד יותר כל מנויי הטרנד.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:עד שהאוהדים לא יתעוררו לא יקרה פה כלום. אובדן הכנסות מזכויות שידור, או מכמה עשרות מנויים לא יזיז לפדרמן, אלא רק יקטין עוד את תקציב השחקנים.
אני לא כ"כ מסכים. כדור שלג שבו מכבי נפגעת משמעותית מבחינת ההכנסות, ומורידה את התקציב, זה משהו שלא ייתכן שיעבור בשקט.
מעניין אותי לשמוע את יובל ואת צפריר, לגבי עניין חידוש המנויים, כי אם הם שוקלים את זה, אז בטח מנויים פחות ותיקים מהם ישקלו, ועוד יותר כל מנויי הטרנד.
למה שהיא תיפגע משמעותית? וכמה זמן יעבור עד שזה יקרה? אם המצב יישאר זהה גם בשנים הקרובות, אז יווצר מצב שבו מכבי נעה על הציר שבין טופ 16 להצלבה. לא יודע עד כמה זה יפגע בפדרמן.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:עד שהאוהדים לא יתעוררו לא יקרה פה כלום. אובדן הכנסות מזכויות שידור, או מכמה עשרות מנויים לא יזיז לפדרמן, אלא רק יקטין עוד את תקציב השחקנים.
למה שהיא תיפגע משמעותית? וכמה זמן יעבור עד שזה יקרה? אם המצב יישאר זהה גם בשנים הקרובות, אז יווצר מצב שבו מכבי נעה על הציר שבין טופ 16 להצלבה. לא יודע עד כמה זה יפגע בפדרמן.
אנשים קונים פחות מנויים --> זכויות השידור נמכרות בפחות כסף --> ספונסרים רבים בוחרים שלא להשקיע במותג המדרדר --> פדרמן נאלץ להוציא
כסף מכיסו על מנת לעמוד בתקציב מינימלי ראוי...
בשביל שזה יקרה, מכבי צריכה להמשיך בכיוון שבו היא נמצאת כעת, ואולי לקנח באיזה הפסד של אליפות.
אני לא חושב שפדרמן הוא שטן, או הרוע בהתגלמותו. הוא פשוט חושב שהוא מצא את השיטה - לתת פעם ב עונה מקצועית מצויינת, שתשאיר את מכבי רלוונטית, ובשאר הזמן לנוע
בין הטופ 16 להצלבה. למעשה זה בדיוק מה שקורה מאז עונת 2006 בה עזבו פארקר ובאסטון.
בשביל שהוא יבין שזה לא נכון, צריך התרסקות מקצועית, ונראה שהכיוון של העונה הזאת, מוביל בדיוק לשם.
שחף כתב:אולי הגיע הזמן שיפסיקו לספר לנו איך בונים סגלים נפלאים ב-500 אלף דולר ויתחילו לשים כסף על השחקנים. הקבוצה הנוכחית היא ביזיון מתמשך, וכל הזרים שהגיעו בקיץ האחרון וסמית' צריכים ללכת הביתה בסוף העונה הנוכחית. יכול להיות שהגיע הזמן שגם הבעלים ילכו הביתה. קבוצת ספורט זה לא עסק רווחי.