הבלוף נחשף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

הבלוף נחשף

הודעהעל ידי שחף » 18 ינואר 2013, 18:55

אולי הגיע הזמן שיפסיקו לספר לנו איך בונים סגלים נפלאים ב-500 אלף דולר ויתחילו לשים כסף על השחקנים. הקבוצה הנוכחית היא ביזיון מתמשך, וכל הזרים שהגיעו בקיץ האחרון וסמית' צריכים ללכת הביתה בסוף העונה הנוכחית. יכול להיות שהגיע הזמן שגם הבעלים ילכו הביתה. קבוצת ספורט זה לא עסק רווחי.
שחף

Re: הבלוף נחשף

הודעהעל ידי roy1000 » 18 ינואר 2013, 18:57

שחף כתב:אולי הגיע הזמן שיפסיקו לספר לנו איך בונים סגלים נפלאים ב-500 אלף דולר ויתחילו לשים כסף על השחקנים. הקבוצה הנוכחית היא ביזיון מתמשך, וכל הזרים להוציא את ג'יימס צריכים ללכת הביתה בסוף העונה הנוכחית. יכול להיות שהגיע הזמן שגם הבעלים ילכו הביתה. קבוצת ספורט זה לא עסק רווחי.

שום דבר לא ישתנה כל עוד פדרמן יכול להרוויח ממכבי. בשניה שהמנויים יפסיקו להימכר והספונסרים יפסיקו להגיע, פדרמן ייצא מהעסק.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 ינואר 2013, 19:05

תרדו כבר מסמית׳ וג׳יימס. הם כבר הוכיחו מספיק פעמים שהם ראויים להישאר צהובים. אם תעיפו את כולם לא תהיה אפילו קמצוץ המשכיות.. הם לא הכתובת!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי er79 » 18 ינואר 2013, 19:07

זה יילך ויהיה גרוע יותר, אנחנו נהפוך ללובליאנה עד אשר יבוא בעלים עמוס בכסף ויבעט את פדרמן לקיבינימט. שחקנים במחיר של שקית פיצוחים לא יביאו אותך לשום מקום
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 18 ינואר 2013, 19:11

מכביסט28 כתב:תרדו כבר מסמית׳ וג׳יימס. הם כבר הוכיחו מספיק פעמים שהם ראויים להישאר צהובים. אם תעיפו את כולם לא תהיה אפילו קמצוץ המשכיות.. הם לא הכתובת!

סמית' הוא לא שחקן יורוליג. זה בדיחה שפדרמן אילף אותך לרמות שאתה חושב שהוא שחקן ראוי למכבי.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 18 ינואר 2013, 19:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 18 ינואר 2013, 19:12

מכביסט28 כתב:תרדו כבר מסמית׳ וג׳יימס. הם כבר הוכיחו מספיק פעמים שהם ראויים להישאר צהובים. אם תעיפו את כולם לא תהיה אפילו קמצוץ המשכיות.. הם לא הכתובת!

סמית' שחקן יורוקאפ. פאקינג 2 מ-16 מהשלוש בטופ 16. ג'יימס באמת לא אשם, וכבר אמרתי שהוא צריך להישאר.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 18 ינואר 2013, 19:17

הבלוף הכי גדול הוא דיוויד בלאט
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 ינואר 2013, 19:17

roy1000 כתב:

סמית' הוא שחקן יורוליג. זה בדיחה שפדרמן אילף אותך לרמות שאתה חושב שהוא שחקן ראוי למכבי.

פדרמן לא אילף אותי לכלום. אני בהחלט חושב שסמית׳ שחקן יורוליג לגיטימי. הוא ממש לא מושלם זה נכון, אבל לא יגיע אלינו שחקן מושלם כל עוד אין רצון מצד הבעלים להוציא יותר כסף. אבל באמת בלי קשר לזה אני חושב שסמית׳ הוא ממש לא הכתובת לצרות של מכבי, גם לא ג׳יימס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי roy1000 » 18 ינואר 2013, 19:44

מכביסט28 כתב:פדרמן לא אילף אותי לכלום. אני בהחלט חושב שסמית׳ שחקן יורוליג לגיטימי. הוא ממש לא מושלם זה נכון, אבל לא יגיע אלינו שחקן מושלם כל עוד אין רצון מצד הבעלים להוציא יותר כסף. אבל באמת בלי קשר לזה אני חושב שסמית׳ הוא ממש לא הכתובת לצרות של מכבי, גם לא ג׳יימס.

סמית' הוא לא שחקן יורוליג לגיטימי ואם הוא לא ישחק במכבי בעונה הבאה, קרוב לוודאי שלא יהיה ביורוליג (או בקבוצת יורוליג קטנה). ג'יימס ואליהו הם שחקני היורוליג הלגיטימיים היחידים במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 18 ינואר 2013, 19:54

זה הרבה יותר גדול מסמית' ואי אפשר להפיל עליו את כל התיק. סמית' הוא סה"כ שחקן משלים לא רע (ברמת היורוליג) ולא יותר מזה, הוא לא שחקן שהולך להציל אותך כשהדברים מסביב לא עובדים (אלא אם מדובר בליגת ווינר). לא משהו שלא ידעו לפני שהעונה התחילה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי ankram » 18 ינואר 2013, 20:04

roy1000 כתב:
מכביסט28 כתב:פדרמן לא אילף אותי לכלום. אני בהחלט חושב שסמית׳ שחקן יורוליג לגיטימי. הוא ממש לא מושלם זה נכון, אבל לא יגיע אלינו שחקן מושלם כל עוד אין רצון מצד הבעלים להוציא יותר כסף. אבל באמת בלי קשר לזה אני חושב שסמית׳ הוא ממש לא הכתובת לצרות של מכבי, גם לא ג׳יימס.

סמית' הוא לא שחקן יורוליג לגיטימי ואם הוא לא ישחק במכבי בעונה הבאה, קרוב לוודאי שלא יהיה ביורוליג (או בקבוצת יורוליג קטנה). ג'יימס ואליהו הם שחקני היורוליג הלגיטימיים היחידים במכבי.

האם אתה מתכוון לאליהו , שחטף 500 סלים ו50 חסימות במשחק?
אותו אליהו , שזה אולי משחק הטופ 16 היחיד שעבר 10 נקודות?

למה לכל הקבוצות יש ביורוליג שחקנים בעמדה 4 שיודעים לקלוע מבחוץ , לשמור ולקחת ריבאונד , ולנו תקוע בעמדה הזאת שחקן שהגג שלו זה לקלוע (לא תמיד) גויאבות?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 ינואר 2013, 20:09

misha כתב:זה הרבה יותר גדול מסמית' ואי אפשר להפיל עליו את כל התיק. סמית' הוא סה"כ שחקן משלים לא רע (ברמת היורוליג) ולא יותר מזה, הוא לא שחקן שהולך להציל אותך כשהדברים מסביב לא עובדים (אלא אם מדובר בליגת ווינר). לא משהו שלא ידעו לפני שהעונה התחילה.

סמית היה פנטסטי ברבע הראשון ואז נכנסו המחליפים.........אח"כ הוא נראה כמו מכבי כולה.
למכבי יש ספסל מחריד וזאת בלשון המעטה , תומאס (וזאת האחריות הבלעדית של בלאט , סקוט שהיה בוחר בחרא הזה היה עף ממכבי כמו גוט בזמנו) , הוא פשוט לא שחקן כדורסל , כל אימת שהוא מקבל את הכדור אני מתחלחל.
פלאניניץ' הוא פרוספקט - יהיה שחקן טוב בעתיד , אבל היום עוד בוסר.
רוט - לא לרמות האלו.
מדלי - תעלומה , עוד לא הגיע העונה למכבי והחיסרון של מחליף טוב לעמדה 4 דופקת את מכבי שוב ושוב.
לוגן - שחקן אנוכי ונוראי , ממוביך המתםרצות הגרוע בהיסטוריה , איך שהוא המשפט של בלאט שזה מה שהיו יכולים להוציא בסכום שהקצו לעמדה מספר 2 עושה הרבה שכל היום , עם זאת היה שווה להמר על פרוספקט לשנים הבאות ולא על חצי פינה ברמה הנמוכה הזאת.
לנסברג - כשרוני אבל שומר ברמה של ליאור , עושים ממנו צחוק ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 18 ינואר 2013, 21:29

בשורה התחתונה פגשנו קבוצה טובה מאתנו בהרבה, וה-20 הפרש שקיבלנו מהם בהכנה, לא היו מקריים כנראה.

חימקי שמרה טוב, ותקפה את מכבי בנקודות החלשות שלה. איך שהיא נראית, אני לא אופתע אם הם יגיעו לפיינל פור. פשוט קבוצה מצויינת.

אין הרבה מה להסיק מהמשחק, חוץ מזה, שאנחנולא שייכים לליגה הזאת, והאשמה היחידה בכך היא הנהלת מכבי על שלוש קבוצות הבעלים וכל הג'וניורים למיניהם.
שבוע שעבר, לפני המשחק מול פנר, רמת העניין בקבוצה מצד אתרי האינטרנט השונים, היתה די בשפל. השבוע זה היה מעט יותר טוב, אבל עדיין, זה לא רמת
עניין סבירה בשביל מכבי.

אני בטוח לחלוטין, שבעונה הבאה, זה יורגש גם בכיס - זכויות שידור, מנויים וספונסרים לא ימהרו לשלם כספים רבים על מוצר שההנהלה שלו לא מתפקדת.
יהיה לא פשוט לצאת מהמצב הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ינואר 2013, 21:53

עד שהאוהדים לא יתעוררו לא יקרה פה כלום. אובדן הכנסות מזכויות שידור, או מכמה עשרות מנויים לא יזיז לפדרמן, אלא רק יקטין עוד את תקציב השחקנים.
אני בטוח שפדרמן קיבל לא מעט הצעות מאנשים עשירים הרבה יותר במהלך השנים, אבל נוח לו מאוד בסיטואציה הנוכחית. ההשקעה שלו היא אפסית, נוקיה ממשיך להיות מפוצץ ובנוסף הוא גם מקבל פרסום לעסקים הפרטיים שלו. חיים דבש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 18 ינואר 2013, 21:59

MTA2311 כתב:עד שהאוהדים לא יתעוררו לא יקרה פה כלום. אובדן הכנסות מזכויות שידור, או מכמה עשרות מנויים לא יזיז לפדרמן, אלא רק יקטין עוד את תקציב השחקנים.
אני בטוח שפדרמן קיבל לא מעט הצעות מאנשים עשירים הרבה יותר במהלך השנים, אבל נוח לו מאוד בסיטואציה הנוכחית. ההשקעה שלו היא אפסית, נוקיה ממשיך להיות מפוצץ ובנוסף הוא גם מקבל פרסום לעסקים הפרטיים שלו. חיים דבש.

אני לא כ"כ מסכים. כדור שלג שבו מכבי נפגעת משמעותית מבחינת ההכנסות, ומורידה את התקציב, זה משהו שלא ייתכן שיעבור בשקט.
כרגע אין הרבה מה לעשות לדעתי.

בעונה הבאה, כל המנויים יכולים בהחלט לחשוב פעמיים, ובטח לא למהר לחדש את המנוי.
מעניין אותי לשמוע את יובל ואת צפריר, לגבי עניין חידוש המנויים, כי אם הם שוקלים את זה, אז בטח מנויים פחות ותיקים מהם ישקלו, ועוד יותר כל מנויי הטרנד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ינואר 2013, 22:03

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:עד שהאוהדים לא יתעוררו לא יקרה פה כלום. אובדן הכנסות מזכויות שידור, או מכמה עשרות מנויים לא יזיז לפדרמן, אלא רק יקטין עוד את תקציב השחקנים.

אני לא כ"כ מסכים. כדור שלג שבו מכבי נפגעת משמעותית מבחינת ההכנסות, ומורידה את התקציב, זה משהו שלא ייתכן שיעבור בשקט.

מעניין אותי לשמוע את יובל ואת צפריר, לגבי עניין חידוש המנויים, כי אם הם שוקלים את זה, אז בטח מנויים פחות ותיקים מהם ישקלו, ועוד יותר כל מנויי הטרנד.

למה שהיא תיפגע משמעותית? וכמה זמן יעבור עד שזה יקרה? אם המצב יישאר זהה גם בשנים הקרובות, אז יווצר מצב שבו מכבי נעה על הציר שבין טופ 16 להצלבה. לא יודע עד כמה זה יפגע בפדרמן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 18 ינואר 2013, 22:30

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

למה שהיא תיפגע משמעותית? וכמה זמן יעבור עד שזה יקרה? אם המצב יישאר זהה גם בשנים הקרובות, אז יווצר מצב שבו מכבי נעה על הציר שבין טופ 16 להצלבה. לא יודע עד כמה זה יפגע בפדרמן.

אנשים קונים פחות מנויים --> זכויות השידור נמכרות בפחות כסף --> ספונסרים רבים בוחרים שלא להשקיע במותג המדרדר --> פדרמן נאלץ להוציא
כסף מכיסו על מנת לעמוד בתקציב מינימלי ראוי...

בשביל שזה יקרה, מכבי צריכה להמשיך בכיוון שבו היא נמצאת כעת, ואולי לקנח באיזה הפסד של אליפות.

אני לא חושב שפדרמן הוא שטן, או הרוע בהתגלמותו. הוא פשוט חושב שהוא מצא את השיטה - לתת פעם ב עונה מקצועית מצויינת, שתשאיר את מכבי רלוונטית, ובשאר הזמן לנוע
בין הטופ 16 להצלבה. למעשה זה בדיוק מה שקורה מאז עונת 2006 בה עזבו פארקר ובאסטון.

בשביל שהוא יבין שזה לא נכון, צריך התרסקות מקצועית, ונראה שהכיוון של העונה הזאת, מוביל בדיוק לשם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ינואר 2013, 22:47

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אנשים קונים פחות מנויים --> זכויות השידור נמכרות בפחות כסף --> ספונסרים רבים בוחרים שלא להשקיע במותג המדרדר --> פדרמן נאלץ להוציא
כסף מכיסו על מנת לעמוד בתקציב מינימלי ראוי...

בשביל שזה יקרה, מכבי צריכה להמשיך בכיוון שבו היא נמצאת כעת, ואולי לקנח באיזה הפסד של אליפות.

אני לא חושב שפדרמן הוא שטן, או הרוע בהתגלמותו. הוא פשוט חושב שהוא מצא את השיטה - לתת פעם ב עונה מקצועית מצויינת, שתשאיר את מכבי רלוונטית, ובשאר הזמן לנוע
בין הטופ 16 להצלבה. למעשה זה בדיוק מה שקורה מאז עונת 2006 בה עזבו פארקר ובאסטון.

בשביל שהוא יבין שזה לא נכון, צריך התרסקות מקצועית, ונראה שהכיוון של העונה הזאת, מוביל בדיוק לשם.

דברים כאלה לוקחים זמן, ובמכבי זה יכול לקחת אפילו יותר זמן. מכבי זה הדבר הכי קרוב לספורט מקצועני שיש כאן, וייקח הרבה זמן עד שהמותג יישחק. גם חלק לא קטן מנוקיה מורכב מאנשים שלא בדיוק יודעים מה זה כדורסל. לכן, בסופו של דבר הפתרון הוא האוהדים. כשהגרעין הקשה( בתקווה שעדיין קיים כזה) יחליט שנמאס לו, פדרמן לא יחזיק הרבה זמן במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 18 ינואר 2013, 23:02

שחף כתב:אולי הגיע הזמן שיפסיקו לספר לנו איך בונים סגלים נפלאים ב-500 אלף דולר ויתחילו לשים כסף על השחקנים. הקבוצה הנוכחית היא ביזיון מתמשך, וכל הזרים שהגיעו בקיץ האחרון וסמית' צריכים ללכת הביתה בסוף העונה הנוכחית. יכול להיות שהגיע הזמן שגם הבעלים ילכו הביתה. קבוצת ספורט זה לא עסק רווחי.

אמן.

מצחיק שתחילת העונה כולם ידעו שנבנה סגל אומלל כולל ההנהלה שדיברה על "שפיות כלכלית" והורידה ציפיות.
כולנו ירדנו על ההנהלה כי מי שמבין בכדורסל ידע מה יהיה כאן.

אבל עכשיו שהעונה בעיצומה מאשימים את המאמן שקיבל סגל שאין לו סיכוי להצליח ביורוליג ברמה של הציפיות שלנו.

כמובן שיש גם אנשים בפורום שמחכים לבלאט מעבר לפינה כבר הרבה זמן.

אני מציע לכולם להירגע ולכוון את המחאה לכיוון האמיתי... להנהלה. המאמן שלנו הוא אחד הטובים באירופה ואם כל הכבוד לפיני גרשון הוא האחרון שיכול לדבר אחרי עונות אחרונות כושלות ביוון ובישראל.

מוזר מאוד שהמחאה נעלמה בקלות בתחילת העונה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 19 ינואר 2013, 00:09

אור,
דווקא זה שחלק לא קטן מהמנויים הם מנויי טרנד, יהפוך את ההחלטה שלהם לוותר על המנוי כבר בעונה הקרובה, לדי קלה.

אוהדי מכבי לא ממש ידועים במחאות שלהם, בטח לא נגד ההנהלה. בקושי נגד קופל היו קצת רינונים וגם זה לא היה משכנע.

המחאה היחידה היא המנויים, וזאת גם המחאה היחידה שפדרמן יבין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, שמוליק ו־11 אורחים