דיוויד בלאט החליט כי מלקולם תומאס לא יתלבש מחר (20:20, ספורט5) כזר השביעי בהתמודדות המסקרנת בהיכל נוקיה מול השניה בטבלה מכבי חיפה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
דיוויד בלאט החליט כי מלקולם תומאס לא יתלבש מחר (20:20, ספורט5) כזר השביעי בהתמודדות המסקרנת בהיכל נוקיה מול השניה בטבלה מכבי חיפה
Holiday_Armadillo כתב:אני מצטערת אבל אני אוהבת לשמוע את בראד גרינברג מדבר
אם כבר בלאט יילך(וזה לא שאני רוצה שהוא יילך)אז במקום גודסים או שמירים הייתי מביאה אותו
איש מקצוע אמיתי
Holiday_Armadillo כתב:אני מצטערת אבל אני אוהבת לשמוע את בראד גרינברג מדבר
אם כבר בלאט יילך(וזה לא שאני רוצה שהוא יילך)אז במקום גודסים או שמירים הייתי מביאה אותו
איש מקצוע אמיתי
עידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מצטערת אבל אני אוהבת לשמוע את בראד גרינברג מדבר
איש מקצוע אמיתי
אמנם אני מסכים בהחלט שהוא איש מקצוע וגם ג'נטלמן, אבל הוא חסר כל ניסיון אירופי, ולא מכיר את המערכת. ממש לא בטוח שהוא מתאים, סביר להניח שדי רחוק משם אפילו.
Holiday_Armadillo כתב:עידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מצטערת אבל אני אוהבת לשמוע את בראד גרינברג מדבר
איש מקצוע אמיתי
אמנם אני מסכים בהחלט שהוא איש מקצוע וגם ג'נטלמן, אבל הוא חסר כל ניסיון אירופי, ולא מכיר את המערכת. ממש לא בטוח שהוא מתאים, סביר להניח שדי רחוק משם אפילו.
היית רוצה את דרוקר? יש לו נסיון אירופי והוא מכיר את המערכת
MTA2311 כתב:נקווה להרבה דקות לפלניניץ' . חוץ מהפיתוח שלו כגבוה לגיטימי ביורוליג לקראת שנה הבאה, לא נשאר לנו שום דבר.
ankram כתב:MTA2311 כתב:נקווה להרבה דקות לפלניניץ' . חוץ מהפיתוח שלו כגבוה לגיטימי ביורוליג לקראת שנה הבאה, לא נשאר לנו שום דבר.
בינתיים הפלאניניץ' הזה נראה כמו גרסה חיוורת של יניב גרין.
בלאט חייב לקבל סטירה על החילופים הסיטונאים שלו , חלאס , נמאס.
עידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:עידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מצטערת אבל אני אוהבת לשמוע את בראד גרינברג מדבר
איש מקצוע אמיתי
היית רוצה את דרוקר? יש לו נסיון אירופי והוא מכיר את המערכת
חח, אבל חסרים לו שני הדברים האחרים
שוב, לדעתי הוא אחלה מאמן, אבל אני לא יודע אם הוא מתאים...
LIAV10 כתב:אני בינתיים סיימתי סודוקו בינוני וסודוקו קשה, הפסדתי משהו?
עידן כתב:LIAV10 כתב:אני בינתיים סיימתי סודוקו בינוני וסודוקו קשה, הפסדתי משהו?
סודוקו בינוני עד קשה?
http://www.youtube.com/watch?v=49oRTSSByEo
LIAV10 כתב:עידן כתב:LIAV10 כתב:אני בינתיים סיימתי סודוקו בינוני וסודוקו קשה, הפסדתי משהו?
סודוקו בינוני עד קשה?
http://www.youtube.com/watch?v=49oRTSSByEo
אני מת על זה, עדיין זוכר את זה בעל פה..
האמת זה לא תחביב שלי ואני לא עושה את זה, אבל מכבי כ״כ משעממת שמצאתי זמן לנסות את זה..
ankram כתב:יש לי הרגשה שלאחר המשחק מכבי יודיעו שהחוזה של תומאס הותר , והוא חוזר למקום שממנו הביאו אותו וזה גבול מצריים ישראל
עידן כתב:ankram כתב:יש לי הרגשה שלאחר המשחק מכבי יודיעו שהחוזה של תומאס הותר , והוא חוזר למקום שממנו הביאו אותו וזה גבול מצריים ישראל
הייתי אומר שאם כך, אולי הוא יחתום באילת, אבל נראה לי שיש להם זרים טובים ממנו כך שהם לא צריכים אותו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים