מה מכבי צריכה להמשך וגם-הטעויות של טאבק ולוגאן לשירות מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מה מכבי צריכה להמשך וגם-הטעויות של טאבק ולוגאן לשירות מכבי

הודעהעל ידי Assaf M » 01 מרץ 2013, 11:43

ניצחון גדול, ענק, בלאט מוציא מהסגל הזה(שוב) מים מהסלע.
היו הרבה אנשים(בינהם אני) שחשבו שאולי העונה הזאת גמורה- אבל הרוח המכיבסטית ואולי גם השיפור והשדרוג ביכולת והכושר של מכבי מביא אותה שוב, לתמונת העלייה להצלבה.

*גיא פניני- לצערנו, אין הרבה שחקנים עם חוכמת משחק כמו של גיא, וזהו המשחק השני בצרף שגיא מראה שקבלת ההחלטות שלו היא מהמשובחות ביותר. אני אוהב לראות את גיא מחוץ לקשת מנהל את ההתקפה מגבוה(בדומה למה שהיה עושה פאפאלוקאס בזמנו).

*פיק אנדר רול- כ"כ היה חסר למכבי העונה! אחד התרגילים הבסיסיים בכדורסל, למזלה הרע של מכבי הגבוה היחיד של מכבי שיודע לעשות זאת היטב הוא מי אם לא שון ג'יימס בזכות האתלטיות והזריזות שלו היישר לדאנק. להמשיך להמשיך להמשיך!

*בק דור דו צידי דיוויד לוגאן- ראינו את התרגיל הזה בעיקר במשחק מול סיינה, נראה שבלאט בנה ללוגאן תרגיל של בריחה מאחורי חסימה משני הצדדים, כשאליהו יחזור התרגיל הזה יהיה לדעתי שמיש עוד יותר.

*פיצול הפוסט- תרגיל שמכבי עושה נגד הגנה אישית, בנוי בעיקר לשון ג'יימס, אתמול ראינו אותו פעמיים, אבל שוב, לא מספיק!

*ריקי היקמן- אין מה לעשות, קבלת החלטות אצל רכז יכולות להפיל או להרים קבוצה. למזלו של היקמן, הוא ביצע כמה פעולות שחיפרו על כל טעות שעשה- חסימה לאחר החטאה, וחטיפה מיידית לאחר איבוד. היקמן חסר ניסיון ולכן קבלת ההחלטות שלו לוקה בחסר, מאמין שעם הזמן ישתפר בנושא.

הטעויות של טבאק:
* מחצית ראשונה, הספרדים עם יותר מ70%(!) מהשדה, אך משום מה החליטו בבאסקוניה לקחת לא פחות מ16 זריקות מ-3! זו גם הסיבה שמכבי הגיעה כפול לקו מאשר לבורל וששון ג'יימס סיים את המחצית הראשונה עם עבירה אחת בלבד.

*סאן אמטריו- התייבש על הספסל כמעט כל הרבע השלישי, ועלה לשחק רק בסוף הרבע הראשון. איך שחקן נהדר כמו סאן אמטריו, הקפטן של הקבוצה, מקבל רק 26 דק' במשחק כזה?

*טיבור פלייס- לא שיחק כל המחצית השנייה. יש סיבה לכך אדון טאבק? כשהוא שיחק עם מילקו בייליצ'ה מכבי לא התקרבה לצבע וכל ריבאונד כמעט נזקף לזכותו.

וגם- איך לוגאן הביא למכבי את הניצחון בלבורל גם בשנה שעברה עם החטאה מסרטים:
Assaf M

Re: מה מכבי צריכה להמשך וגם-הטעויות של טאבק ולוגאן לשירות מכ

הודעהעל ידי סילבר » 02 מרץ 2013, 02:32

Assaf M כתב:ניצחון גדול, ענק, בלאט מוציא מהסגל הזה(שוב) מים מהסלע.
היו הרבה אנשים(בינהם אני) שחשבו שאולי העונה הזאת גמורה- אבל הרוח המכיבסטית ואולי גם השיפור והשדרוג ביכולת והכושר של מכבי מביא אותה שוב, לתמונת העלייה להצלבה.

*גיא פניני- לצערנו, אין הרבה שחקנים עם חוכמת משחק כמו של גיא, וזהו המשחק השני בצרף שגיא מראה שקבלת ההחלטות שלו היא מהמשובחות ביותר. אני אוהב לראות את גיא מחוץ לקשת מנהל את ההתקפה מגבוה(בדומה למה שהיה עושה פאפאלוקאס בזמנו).

אליהו מנהל מגבוה ברמה אחת מעל פניני. היו משחקים שאליהו הזכיר את וויצ'יץ במובן הזה.
אל תתפלא אם פניני שוב יעלם לשנה. אליהו כשרוני ממנו ובלאט צריך לבלוע את הצפרדע בהגנה שלו.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים