המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ללא ספק הדאנק, כי זה מה שהביא בסופו של דבר את הניצחון.
אבל החסימות של ג'יימס היו יוצאות דופן.
וגם הפעולות הגדולות של קיינר מדלי בהגנה.
NY boy כתב:לא חושב שהייתה עבירה במהלך של מדלי, מה שכן היה זה סל שהיו צריכים לאשר מכיוון שמדלי פגע בחוזקה בקרש אחרי החסימה בזמן שהכדור על הסל וזה אמור אוטומטית להיות סל ולדעתי על זה הרוסים גם התלוננו (ובצדק). אבל איך שהשופטים שפטו כשזיינו אותנו והמציאו לג'יימס עבירות כמו גם לעוד כמה שחקנים, בעיקר במחצית הראשונה, אז מגיע לנו כמה שריקות לצד שלנו. אם השופטים היו שורקים כמו שצריך המשחק היה נגמר בצורה יותר רגועה לצד שלנו.
felix_r כתב:NY boy כתב:לא חושב שהייתה עבירה במהלך של מדלי, מה שכן היה זה סל שהיו צריכים לאשר מכיוון שמדלי פגע בחוזקה בקרש אחרי החסימה בזמן שהכדור על הסל וזה אמור אוטומטית להיות סל ולדעתי על זה הרוסים גם התלוננו (ובצדק). אבל איך שהשופטים שפטו כשזיינו אותנו והמציאו לג'יימס עבירות כמו גם לעוד כמה שחקנים, בעיקר במחצית הראשונה, אז מגיע לנו כמה שריקות לצד שלנו. אם השופטים היו שורקים כמו שצריך המשחק היה נגמר בצורה יותר רגועה לצד שלנו.
מהלך שאתה מדבר עליו בכלל לא נרשם כחסימה.
היה שם מהלך בו שחקן של חימקי חפר על ג'יימס ואז בא מדלי והוריד לו פיצוץ רצחני. זאת היתה החסימה הראשונה ובה לדעתי היתה עבירה.
אחר כך היתה חסימה שניה של מדלי, שלכל הדעות היתה מעבר לשיא הגובה, אבל גם היא עברה ללא תגובה של השופטים
rc4991 כתב:היו ארבע מהלכים אדירים ואני לא מגזים כשאני אומר שלפחות שלושה מהם צריכים להיות בטופ10
אני מדבר כמובן על שתי החסימות של ג'יימס,החסימה של מדלי,השלשה המטורפת של היקמן והדאנק האדיר שלו
rc4991 כתב:rc4991 כתב:היו ארבע מהלכים אדירים ואני לא מגזים כשאני אומר שלפחות שלושה מהם צריכים להיות בטופ10
אני מדבר כמובן על שתי החסימות של ג'יימס,החסימה של מדלי,השלשה המטורפת של היקמן והדאנק האדיר שלו
אפשר לשכוח ממה שכתבתי![]()
האנטישמים אפילו לא הכניסו את החסימות של ג'יימס ומדלי לתקציר של המשחק
rc4991 כתב:rc4991 כתב:היו ארבע מהלכים אדירים ואני לא מגזים כשאני אומר שלפחות שלושה מהם צריכים להיות בטופ10
Holiday_Armadillo כתב:וואלה בעיניי צודקים עם מהלך המשחק(בלי ציניות) - זה שבלאט החליט לספסל את אוחיון היה אחד המהלכים הגאוניים שלו העונהrc4991 כתב:rc4991 כתב:היו ארבע מהלכים אדירים ואני לא מגזים כשאני אומר שלפחות שלושה מהם צריכים להיות בטופ10
אנחנו ניצחנו ואנחנו יודעים מה המהלכים האלה שווים
שכל השאר ייחנקו
felix_r כתב:rc4991 כתב:rc4991 כתב:היו ארבע מהלכים אדירים ואני לא מגזים כשאני אומר שלפחות שלושה מהם צריכים להיות בטופ10
גם בתקציר של וואלה! אין את החסימה הכפולה של ג'יימס, ולעומת זאת בתקציר של ספורט5 הן כן מופיעות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים