המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:גם אם נפסיד ב-50 הסיכוי לא נגמר, תאורטית אפשר לעלות גם אם תנצח את ברצלונה ובשיקטש, למרות שזה כבר לא יהיה תלוי רק בנו.
MTA2311 כתב:פעם ראשונה העונה שאני מתרגש לפני משחק של מכבי. גם אם רציונאלית אני יודע שהצלבה מהמקום הרביעי זה כישלון בשביל מועדון כמו מכבי, וגם אם אני די בטוח שזה דווקא לא יעשה טוב למועדון הזה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פעם ראשונה העונה שאני מתרגש לפני משחק של מכבי. גם אם רציונאלית אני יודע שהצלבה מהמקום הרביעי זה כישלון בשביל מועדון כמו מכבי, וגם אם אני די בטוח שזה דווקא לא יעשה טוב למועדון הזה.
הפסדנו
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פעם ראשונה העונה שאני מתרגש לפני משחק של מכבי. גם אם רציונאלית אני יודע שהצלבה מהמקום הרביעי זה כישלון בשביל מועדון כמו מכבי, וגם אם אני די בטוח שזה דווקא לא יעשה טוב למועדון הזה.
הפסדנו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פעם ראשונה העונה שאני מתרגש לפני משחק של מכבי. גם אם רציונאלית אני יודע שהצלבה מהמקום הרביעי זה כישלון בשביל מועדון כמו מכבי, וגם אם אני די בטוח שזה דווקא לא יעשה טוב למועדון הזה.
הפסדנו
אני צריך להעביר לכם בהזדמנות שיעור בנאחס. התרגשות לפני משחק זה לא נאחס, והיא לא משפיעה על התחושה הכללית שלי לגבי הפסד בכל משחק שהקבוצה שלי משחקת בו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פעם ראשונה העונה שאני מתרגש לפני משחק של מכבי. גם אם רציונאלית אני יודע שהצלבה מהמקום הרביעי זה כישלון בשביל מועדון כמו מכבי, וגם אם אני די בטוח שזה דווקא לא יעשה טוב למועדון הזה.
הפסדנו
אני צריך להעביר לכם בהזדמנות שיעור בנאחס. התרגשות לפני משחק זה לא נאחס, והיא לא משפיעה על התחושה הכללית שלי לגבי הפסד בכל משחק שהקבוצה שלי משחקת בו.
כשאתה רושם ''פעם ראשונה'' ועוד אחרי 4 נצחונות..גוד לאק מכבי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פעם ראשונה העונה שאני מתרגש לפני משחק של מכבי. גם אם רציונאלית אני יודע שהצלבה מהמקום הרביעי זה כישלון בשביל מועדון כמו מכבי, וגם אם אני די בטוח שזה דווקא לא יעשה טוב למועדון הזה.
הפסדנו
כשאתה רושם ''פעם ראשונה'' ועוד אחרי 4 נצחונות..גוד לאק מכבי
שוב, יש הבדל בין התרגשות, לציפיות, או אמונה.
לא
אל תנסה להתווכח אילו, אני מבינה בנאחס לא פחות ממך ושלי אפילו יותר נחשב כי זה בלועזית - ג'ינקס
MTA2311 כתב:לא
אל תנסה להתווכח אילו, אני מבינה בנאחס לא פחות ממך ושלי אפילו יותר נחשב כי זה בלועזית - ג'ינקס
כנראה שלא מה אני אגיד לך...
אל תדאגי, בקרוב בפורום שכונה ת'רד לימודי על הנאחס, תולדותיו וחוקיו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים