המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:למכבי תהיה בעיה בריבאונד מול פלייס והמילטון. אני מקווה שבלאט יפתח עם שני גבוהים
בעמדות 4 5 ולא ימשיך עם סמית כ 4.
חשוב גם ששון וסופו יזכרו שהם גבוהים וייקחו כבר פאקינג ריבאונד.
בבית צריך לרוץ לא הייתי מהסס לשחק עם הרכב של רייס ונעימי ביחד.
רצוי שגם החברה יילחמו. הפסד בית והמשרה של בלאט תהיה יציבה כמו הקליעה של אוחיון.
בהצלחה.
roy1000 כתב:אין לי כוח לראות את להמוניקה עם ההצגות שלו. שופט שלא מבין שקהל לא בא לראות אותו.
מכביסט29 כתב:מכבי מול לבוראל תראה הרבה יותר טוב מן הסתם כי זה יורוליג וכולם יודעים שעל המפעל הזה עוד לא שמים זין.. בינתיים..
מקומם אותי לראות את התגובות של ההנהלה, בלאט והשחקנים על כך שצריך להחזיר את הכבוד ולהחזיר לאוהדים וכל החארטה.. מצטער אבל עליי זה לא עובד. אני לא אסלח לקבוצה הזאת כל כך מהר גם אם המשחק מחר יסתיים ב-30 הפרש. התצוגה האנמית בדרבי והגישה המזלזלת של כולם דווקא מול היריבה הכי שנואה שלנו לא מקובלת ולא תתקבל עליי לעולם. אני עדיין מרגיש פגוע ונבגד.. אני מרגיש שהמועדון מוותר בקלות מדי (ולפעמים במתכוון) על הכבוד בארץ ועל כח ההרתעה.. כאילו לא אכפת להם בכלל מהמטעמים שהתקשורת האדומה עושה מכל הפסד שלנו כאן.. למה לספק לכולרות האלו כל כך הרבה שמן למדורה?! איפה הכבוד האמיתי שלנו ראבאק???
אז קדימה מכבי, תנצחי את הספרדים ותעבירי דף כאילו כלום לא קרה. ואז תבואי למשחק הבא בליגה ותמשיכי לזרוק זין כאילו כלום.. אין כמו שגרה!
MTA2311 כתב:מישהו יכול להסביר לי למה המשחק ב3 בלילה?
felix_r כתב:נוצ'יוני לא ישחק?
LIAV10 כתב:felix_r כתב:נוצ'יוני לא ישחק?
לא
חנו'ש כתב:לפי ספורט 5, אוחיון נקע את הקרסול באימון וגם אם יהיה כשיר זה בטח לא יהיה ב-100%.
או במילים אחרות - צפו להרבה דקות של רייס....![]()
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:לפי ספורט 5, אוחיון נקע את הקרסול באימון וגם אם יהיה כשיר זה בטח לא יהיה ב-100%.
או במילים אחרות - צפו להרבה דקות של רייס....![]()
אוי ואבוי. נקווה שבלאט יתעשת ויתן לנעימי יותר דקות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים