המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
NY boy כתב:לא הבנתי. שחקן של 3.6 נק' למשחק בקבוצת תחתית בטורקיה? מה ההתלהבות? הא ביורוצ'אלנג' הוא עושה 6.7 נק' ב26 דקות. יכול להיות שהוא אתלט גדול ואולי גם שחקן טוב אבל מה בדיוק וואו?
''הפועל י-ם מנוהלת היטב ואני לא מופתע, זו קבוצה נהדרת, להביא את ליאור אליהו באמצע העונה זה לא עניין של מה בכך והם עדיין לא פייבורטים לאליפות. לא אהבתי את ההחלטה שלהם להביא זר חמישי כמו מכבי במקום לתת צ'אנס לצעירים לשחק''.
felix_r כתב:שטפירו יפרוש כבר ויפנה מקום לצעירים
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:שטפירו יפרוש כבר ויפנה מקום לצעירים
אני מקווה מאוד שאתה מבין שזה לא מצחיק
ואם זה היה סבא שלך? גם היית אומר לו להזדרז? לא לכולם יש את כדורי הטניס על ההליכון וזה לוקח זמן
טיפה סבלנות ורגישות
ממש מגעילה אותי הגישה של הצעירים היום
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:שטפירו יפרוש כבר ויפנה מקום לצעירים
ואם זה היה סבא שלך? גם היית אומר לו להזדרז? לא לכולם יש את כדורי הטניס על ההליכון וזה לוקח זמן
טיפה סבלנות ורגישות
הבנתם, כאילו הוא עומד למות.
(הייתי חייב)
rc4991 כתב:תעשו לי טובה
הבן אדם נוזל על הפרקט בכל מחצית
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:שטפירו יפרוש כבר ויפנה מקום לצעירים
טיפה סבלנות ורגישות
(הייתי חייב)
הוא לא עומד למות! הוא זקן! יש הבדל ליאב!
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:שטפירו יפרוש כבר ויפנה מקום לצעירים
טיפה סבלנות ורגישות
(הייתי חייב)
הוא לא עומד למות! הוא זקן! יש הבדל ליאב!
מזקנה כמובן, יש גבול כמה אני יכול לפרשן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Gevaudan, Google [Bot] ו־12 אורחים