המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מקל שיחק דקה ביורוליג?
אוחיון שחקן סביר בסך הכל. יכול להיות רכז מחליף טוב. הוא צריך להישאר פה.
MTA2311 כתב:לא, אז לא נוותר על שחקן שהוכיח שהוא להיות להיות רכז מחליף ביורוליג, בשביל שחקן ליגה טוב.
אוחיון היה טוב העונה עד הפציעה שלו.
בשום סרט אסור לוותר על יוגב. אני מקווה שבמכבי מבינים את זה.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לא, אז לא נוותר על שחקן שהוכיח שהוא להיות להיות רכז מחליף ביורוליג, בשביל שחקן ליגה טוב.
בינתיים הוא נראה רע מאוד וגם כשהוא טוב הוא רק רכז מחליף
מקל יותר טוב ממנו כמעט בכל פרמטר
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לא, אז לא נוותר על שחקן שהוכיח שהוא להיות להיות רכז מחליף ביורוליג, בשביל שחקן ליגה טוב.
בינתיים הוא נראה רע מאוד וגם כשהוא טוב הוא רק רכז מחליף
מקל יותר טוב ממנו כמעט בכל פרמטר
על סמך מה בדיוק? תחושה שלך?
הבן אדם לא שיחק ביורוליג, ולא שיחק בקבוצה גדולה, אז איך אתה משווה?
MTA2311 כתב:טוב נו. הדברים שלך מנותקים לחלוטין מהמציאות.
להגיד שמקל יותר טוב ממנו בכל פרמטר, אך ורק על סמך מה שהוא עשה בליגה, זאת שטות גמורה.
LIAV10 כתב:אוחיון > מקל
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אוחיון > מקל
בהחלט לא.
אוחיון שחקן בינוני שנשען על סדרה אחת טובה שהציג לפני שנתיים נגד פנא'. באותה סדרה הוא התעלה על עצמו, אבל חוץ ממנה היכולת שלו מאוד לא מרשימה ביורוליג בלשון המעטה.
גל מקל לעומת זאת שחקן מעולה שלקח אליפות ממכבי והגיע בזכות עבודה קשה לליגה הטובה בעולם. הוא לא שחקן כדורסל מדהים ולא יהפוך לכוכב ביורוליג, אבל הוא מאוד השתפר ולדעתי יכול להיות רכז לגיטימי במכבי.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אוחיון > מקל
בהחלט לא.
אוחיון שחקן בינוני שנשען על סדרה אחת טובה שהציג לפני שנתיים נגד פנא'. באותה סדרה הוא התעלה על עצמו, אבל חוץ ממנה היכולת שלו מאוד לא מרשימה ביורוליג בלשון המעטה.
גל מקל לעומת זאת שחקן מעולה שלקח אליפות ממכבי והגיע בזכות עבודה קשה לליגה הטובה בעולם. הוא לא שחקן כדורסל מדהים ולא יהפוך לכוכב ביורוליג, אבל הוא מאוד השתפר ולדעתי יכול להיות רכז לגיטימי במכבי.
אחיון בינוני, מקל בינוניer.
MTA2311 כתב:גם מלקולם תומאס הגיע לנבא. הלאה, טיעון הבא.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אוחיון > מקל
בהחלט לא.
אחיון בינוני, מקל בינוניer.
עד כמה שזכור לי אוחיון לא הגיע ל NBA. אולי ביקום מקביל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־21 אורחים