02 יוני 2014, 22:07
02 יוני 2014, 22:08
02 יוני 2014, 22:09
02 יוני 2014, 22:10
02 יוני 2014, 22:11
שמואל1 כתב:תשמעו, חיפה קבוצה פשוט מעולה שמגיעה למאני טיים של העונה ביכולת שיא.
הם משחקים מצויין, ברמה מאוד גבוהה.
מכבי תהיה חייבת להיות סופר חזקה במשחק מספר 1, הולך להיות קשה.
02 יוני 2014, 22:13
02 יוני 2014, 22:13
02 יוני 2014, 22:14
שמואל1 כתב:אז הנה זה הגיע, גמר ליגת ווינר יוצא לדרך.
מכבי תשחק ככל הנראה נגד חיפה שמובילה בפער גדול על ירושלים כרגע.
זה יהיה שחזור של הגמר משנה שעברה והזדמנות לנקום בחיפה על איבוד האליפות.
בגלל שמכבי סיימה את הליגה במקום הראשון, חיפה תארח את המשחק הראשון ומכבי את השני.
כידוע, היכולת של מכבי במשחקי החוץ בפלייאוף ממש לא מועדדת. מכבי תהיה חייבת לעלות למשחק הזה באינטנסיביות של פיינל פור אירופאי ולגמור את הסיפור.
אז שיהיה בהצלחה, ושנביא את הצלחת!
02 יוני 2014, 22:14
02 יוני 2014, 22:15
02 יוני 2014, 22:18
02 יוני 2014, 22:24
יוסי22 כתב:מכבי היתה טובה היום , הצליחה לנצח גם את השופטים וגם את הנאחס הזה שמנע ממכבי כל פעם לעלות ליתרון ובכל זאת כרגיל מכבי לא וויתרו ולקחו גם את המשחק הזה בראשות ה"ווינר" הגדול ריקי היקמן (מוקדש לשמואל).
מכבי פייבוריטית ברורה גם למשחק החוץ , אני רק מקווה שמכבי תבוא מספיק מפוקסת למשחק הזה ובעיקר שיהיו שופטים שפויים .
בגזרת השחקנים סופו , סמית , היקמן , רייס ובלו בכושר טוב .
הבעיה היא שפניני זוועה , אוחיון היה זוועה ועכשיו הוא גם פצוע ולאנדסברג מופיע בעיקר בצד אחד של המגרש , מכבי צריכה שפניני יתעורר כדי לדרוס כי מכבי תקועה עם ישראלים בליגה הזו.
02 יוני 2014, 22:25
יוסי22 כתב:מכבי היתה טובה היום , הצליחה לנצח גם את השופטים וגם את הנאחס הזה שמנע ממכבי כל פעם לעלות ליתרון ובכל זאת כרגיל מכבי לא וויתרו ולקחו גם את המשחק הזה בראשות ה"ווינר" הגדול ריקי היקמן (מוקדש לשמואל).
מכבי פייבוריטית ברורה גם למשחק החוץ , אני רק מקווה שמכבי תבוא מספיק מפוקסת למשחק הזה ובעיקר שיהיו שופטים שפויים .
הבעיה היא שפניני זוועה , אוחיון היה זוועה ועכשיו הוא גם פצוע ולאנדסברג מופיע בעיקר בצד אחד של המגרש , מכבי צריכה שפניני יתעורר כדי לדרוס כי מכבי תקועה עם ישראלים בליגה הזו.
02 יוני 2014, 22:28
חנו'ש כתב:יוסי22 כתב:מכבי היתה טובה היום , הצליחה לנצח גם את השופטים וגם את הנאחס הזה שמנע ממכבי כל פעם לעלות ליתרון ובכל זאת כרגיל מכבי לא וויתרו ולקחו גם את המשחק הזה בראשות ה"ווינר" הגדול ריקי היקמן (מוקדש לשמואל).
האמת שמכבי לא היתה כזו טובה היום, בעיקר לא במחצית הראשונה.
אבל העיקר שזה נגמר טוב ובאמת שהמון קרדיט להיקמן היה ענק בהארכה, נתן הופעה רייסית משהו.....![]()
אגב, ערב משמח לאוהדי מכבי,
הכרענו את הסדרה, למגדל פותחים רגליים, וגארסיה חזר לכדורגל (שזה פחות עסק שלי, אבל אני מבינה שזו ידיעה משמחת)
02 יוני 2014, 22:31
חנו'ש כתב:תהרגו אותי אבל אני מתפללת למהפך.
חיפה קצת מלחיצה אותי....
02 יוני 2014, 22:35
02 יוני 2014, 22:36
מקובי כתב:חנו'ש כתב:תהרגו אותי אבל אני מתפללת למהפך.
חיפה קצת מלחיצה אותי....
מצד שני ריאל הביסה את ברצלונה ב38 הפרש ויומיים אח"כ הפסידה.
הקבוצה שלנו היא הזויה. היא יכולה לנצח את ריאל אבל גם להפסיד לגליל ביום נתון
02 יוני 2014, 22:37
חנו'ש כתב:מקובי כתב:חנו'ש כתב:תהרגו אותי אבל אני מתפללת למהפך.
חיפה קצת מלחיצה אותי....
מצד שני ריאל הביסה את ברצלונה ב38 הפרש ויומיים אח"כ הפסידה.
הקבוצה שלנו היא הזויה. היא יכולה לנצח את ריאל אבל גם להפסיד לגליל ביום נתון
זה נכון.
בגלל זה רציתי את מגדל, עם הלוזריות שלהם אין לי מה לחשוש.
02 יוני 2014, 22:37
02 יוני 2014, 22:38