פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
11 יוני 2014, 23:15
לא יודע, אולי זה רק אני
מוזר
ליגה משונה
11 יוני 2014, 23:17
לא רק אתה גם פרנקל אמר את אותו דבר....
11 יוני 2014, 23:18
גם לי חמוץ
אם היינו מנצחים באחד אפילו..סבבה, אבל להפסיד ולקחת אליפות? לא מתאים לי
11 יוני 2014, 23:19
שמואל1 כתב:לא יודע מה איתכם, אבל מספיק להסתכל על התמונות מההיכל.
אליפות עם טעם לא טוב. חיפה יותר הפסידה את האליפות הזאת מאשר מכבי זכתה בה.
פשוט משחק איום של מכבי.
ההנהלה חייבת לעשות חושבים ומהר. מכבי איבדה את כל ההרתעה בליגה הישראלית, חייבים להחזיר עטרה ליושנה.
11 יוני 2014, 23:21
אנחנו המצאנו את השיטה???
מה נסגר איתכם?
בשיטה נורמלית הסדרה היתה הולכת למשחק שלישי.
אליפות קשה, סמלית.
תעיפו את הנושאים המביכים האלה זו עונה חלומית
11 יוני 2014, 23:21
גם מפה צריך להעיף את הזבל הזה.
11 יוני 2014, 23:22
אתם הזויים לגמרי. יכולנו לבקש משהו יותר טוב מזה?
Roni1 כתב:אנחנו המצאנו את השיטה???
מה נסגר איתכם?
אליפות קשה, סמלית.
זה לא שאני אומרת שלא הגיע לנו אליפות או משהו כזה, אני רק אומרת שלהפסיד ועדיין לשמוח נראה לי אוקסימורון
מה אנחנו..הפועל?
ההפסד ניצחון הזה הוא הדבר הכי טוב שקרה כדי להוכיח למנהלי בליגת ביזיון הזאת שסדרות זה הפתרון !!! חיפה היתה עם 1-1 עכשיו ו במקום זה מכבי זכתה באליפות...
11 יוני 2014, 23:24
מה חמוץ ? מי שהמציא את השיטה הזו בשביל לדפוק את מכבי שיבכה עכשיו למה אוהדי מכבי מתחילים להתבכיין ? חוץ מזה אני מסתכל על זה ככה : היפסדנו במחצית השניה אבל ניצחנו את המשחק .
11 יוני 2014, 23:25
אם זו הייהת סדרה
ואו
11 יוני 2014, 23:26
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:אנחנו המצאנו את השיטה???
מה נסגר איתכם?
אליפות קשה, סמלית.
זה לא שאני אומרת שלא הגיע לנו אליפות או משהו כזה, אני רק אומרת שלהפסיד ועדיין לשמוח נראה לי אוקסימורון
מה אנחנו..הפועל?
מכבי לא הפסידה , צאי מהסרט הזה .
מכבי ניצחה את המחצית הראשונה והפסידה את השניה אבל ניצחה את המשחק , ככה צריך לראות את זה בשיטה ההזויה שלנו .
11 יוני 2014, 23:26
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:אנחנו המצאנו את השיטה???
מה נסגר איתכם?
אליפות קשה, סמלית.
מה אנחנו..הפועל?
אז אל תשמחו כי הפסדנו, במקום לשמוח שדפקנו את השיטה שנועדה לפגוע בנו.
בעולם תקין הסדרה ממשיכה למשחק שלישי ורביעי, לקחנו אליפות כמו שהשיטה אומרת שצריך, בהפרש סלים.
אני בחלום, לקחנו טראבל.
11 יוני 2014, 23:27
מקאדו 3 כתב:מה חמוץ ? מי שהמציא את השיטה הזו בשביל לדפוק את מכבי שיבכה עכשיו למה אוהדי מכבי מתחילים להתבכיין ? חוץ מזה אני מסתכל על זה ככה : היפסדנו במחצית השניה אבל ניצחנו את המשחק .
כתבנו אותו דבר ביחד
11 יוני 2014, 23:27
באמת נושא מעצבן, בטח שנייה אחרי שלקחנו אליפות.
מכבי משחקת לפי החוקים המשונים של המנהלת כבר כמה וכמה שנים. כמו שחני אוהבת להגיד, כל האליפויות מאז הסדרה האחרונה (נדמה לי לפני עשור בערך)
הן אליפויות עם כוכבית, גם של מכבי וגם של היריבות של מכבי.
11 יוני 2014, 23:28
השיטה הזאת כמה שהיא מגעילה היא שיטה הרבה פחות מגעילה מהפיינל פורים שהיו בשנים האחרונות ומעדיף אותה בהרבה.
11 יוני 2014, 23:30
יוסי22 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:אנחנו המצאנו את השיטה???
מה נסגר איתכם?
אליפות קשה, סמלית.
מה אנחנו..הפועל?
מכבי לא הפסידה , צאי מהסרט הזה .
מכבי ניצחה את המחצית הראשונה והפסידה את השניה אבל ניצחה את המשחק , ככה צריך לראות את זה בשיטה ההזויה שלנו .
דבר ראשון, בלי דברים כמו ''צאי מהסרט''
לא תוקפים פה אף אחד, אין מה להתחיל כי אחרת הטונים יעלו
אני שמחה שיש אליפות, אני שמחה שלא יכולים להגיד שחיפה אלופה שנתיים ברציפות, אני שמחה על העונה המדהימה (בשורה התחתונה) שעשינו אבל תוצאת המשחק היום היא 84-82 ורוב המשחק ניסינו לא להפסיד מאשר לנצח
זה חמוץ לי, מה לעשות
11 יוני 2014, 23:32
מה שכן אני באמת ממש לא מתרגש מהדבר הזה הערב ולא בגלל ההפסד במחצית השניה של הגמר שלא מעניין לדעתי .
אלא כי היה משחק מגעיל , הליגה מגעילה , השופטים מוציאים את החשק לשחק וככה נראית הליגה הזו .
קשה להינות מדבר כזה אבל לפחות קיבלנו השנה את הדבר האמיתי ואנחנו לא צריכים לסבול את פסטיבל שונאי מכבי כמה חודשים עכשיו .
11 יוני 2014, 23:34
jol9 כתב:באמת נושא מעצבן, בטח שנייה אחרי שלקחנו אליפות.
מכבי משחקת לפי החוקים המשונים של המנהלת כבר כמה וכמה שנים. כמו שחני אוהבת להגיד, כל האליפויות מאז הסדרה האחרונה (נדמה לי לפני עשור בערך)
הן אליפויות עם כוכבית, גם של מכבי וגם של היריבות של מכבי.
לא יודע יוני, זה לא מוזר לך לקחת אליפות במשחק האחרון אחרי הפסד 84-82? אנחנו לא בכדורגל עדיין
11 יוני 2014, 23:46
ההפסד הזה הכניס וואחד בוקס לפנים של כל מי שממציא את החוקים ההזויים האלה במנהלת.. הנה - טכנית הפסדנו, אבל אנחנו עדיין אלופים! אני מרוצה. עכשיו יחזרו לסדרות נורמאליות ויפסיקו כבר לשחק בקקה..