המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:איפה כתוב שהוא יהיה מאמן?
אם הוא יעזוב בשביל להיות עוזר מאמן לדעתי הוא יצטער על ההחלטה הזאת.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:איפה כתוב שהוא יהיה מאמן?
לא בטוח שהוא יהיה מאמן.
יש לו 2 הצעות על הפרק- עוזר מאמן בגולדן סטייט ומאמן ראשי בקליבלנד.
בלאט עדיין לא החליט. שתי ההצעות ככל הנראה פתוחות בפניו והוא כרגע קיבל החלטה עקרונית לעבור ל- NBA.
אם אתם שואלים אותי, הבחירה הנכונה היא קליבלנד.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:איפה כתוב שהוא יהיה מאמן?
לא בטוח שהוא יהיה מאמן.
יש לו 2 הצעות על הפרק- עוזר מאמן בגולדן סטייט ומאמן ראשי בקליבלנד.
בלאט עדיין לא החליט. שתי ההצעות ככל הנראה פתוחות בפניו והוא כרגע קיבל החלטה עקרונית לעבור ל- NBA.
אם אתם שואלים אותי, הבחירה הנכונה היא קליבלנד.
גם מינסוטה היא אופציה אבל לדעתי האופציה הפחות טובה מבין השלוש
rc4991 כתב:מקווה מאוד שזה לא נכון
אם כן אז זה יהיה נורא אבל אני אאחל הצלחה ענקית לבאט
jol9 כתב:דבר ראשון מדובר בחדשות רעות אבל לא לגמרי. הרי אי אפשר להיות מנותקים ולעשות הפרדה בין הקבוצה לאנשים. אני אישית לא חושב שזה מצער שמאמן
ישראלי מתמנה לתפקיד חשוב בNBA. זה דבר גדול ותעודת כבוד גם למכבי.
דבר שני, אני לא בטוח שדייויד נהנה כ"כ בשנתיים האחרונות במכבי. כמות מטורפת של משחקים, הרבה בלגאנים ופרשיות, הרבה תכסחויות עם ההנהלה וכו'.
בשביל דייויד אין הרבה אתגרים באירופה, כי הוא עשה דבר גדול העונה. הגיע הזמן מבחינתו להתקדם וגם למכבי זה לאו דווקא יהיה כ"כ רע קצת להתרענן. ברור
שיש סיכוי לא רע שמבחינה מקצועית מכבי תיפול, אבל בכל זאת, כנראה שאי אפשר להמשיך כל הזמן באותה הדרך, ולפעמים צריך לשנות גם אם זה פחות טוב.
שיהיה לדייויד הכי בהצלחה שבעולם.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:דבר ראשון מדובר בחדשות רעות אבל לא לגמרי. הרי אי אפשר להיות מנותקים ולעשות הפרדה בין הקבוצה לאנשים. אני אישית לא חושב שזה מצער שמאמן
ישראלי מתמנה לתפקיד חשוב בNBA. זה דבר גדול ותעודת כבוד גם למכבי.
דבר שני, אני לא בטוח שדייויד נהנה כ"כ בשנתיים האחרונות במכבי. כמות מטורפת של משחקים, הרבה בלגאנים ופרשיות, הרבה תכסחויות עם ההנהלה וכו'.
בשביל דייויד אין הרבה אתגרים באירופה, כי הוא עשה דבר גדול העונה. הגיע הזמן מבחינתו להתקדם וגם למכבי זה לאו דווקא יהיה כ"כ רע קצת להתרענן. ברור
שיש סיכוי לא רע שמבחינה מקצועית מכבי תיפול, אבל בכל זאת, כנראה שאי אפשר להמשיך כל הזמן באותה הדרך, ולפעמים צריך לשנות גם אם זה פחות טוב.
שיהיה לדייויד הכי בהצלחה שבעולם.
מכבי עכשיו הולכת להיות בבעיה קשה.
ברור שהסגל של מכבי הוא ממש לא בין הטובים באירופה, וגם בליגה הישראלית הפערים הולכים וקטנים כפי שאנחנו נוכחים בכל עונה.
היתרון הגדול של מכבי על אירופה וגם ישראל היה בעמדת המאמן. עכשיו, איבדנו את היתרון הזה.
גודס יהיה נחות מול כל מאמן באירופה, וגם בליגה הישראלית הוא צפוי לפגוש מאמנים יותר טובים ממנו (דן שמיר שכנראה הולך לירושלים).
משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־6 אורחים