פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
19 יוני 2014, 13:20
פרטים נוספים בהמשך.
http://maccabi.co.il/News.asp?id=4417#s ... SshBF.dpbs
נערך לאחרונה על ידי
שמואל1 בתאריך 19 יוני 2014, 13:41, נערך 6 פעמים בסך הכל.
19 יוני 2014, 13:20
"אנחנו גאים ושמחים לבשר לכם המכביסטים לפני כולם על מינויו של גיא גודס לתפקיד המאמן הראשי של מכבי אלקטרה תל אביב.
לאחר כ-4 עונות בהן שימש כיד ימינו ושותפו של בלאט בתפקיד עוזר המאמן, גיא עובר אל קידמת הבמה ויקבל את ההזדמנות להוביל את מכבי בשתי העונות הקרובות.
גודס, מכביסט בלב ובנשמה, הצטרף למועדון כשחקן בעונת 1990/91 ושיחק במדי הקבוצה במשך שמונה עונות.
בעונת 2004/5 החל גיא את קריירת האימון במכבי ראשון לציון ובעונת 2006/7 פתח את הקדנציה הראשונה שלו בתפקיד עוזר מאמן מכבי אלקטרה תל אביב, קדנציה שנמשכה שנתיים.
גיא שימש בעברו גם כמאמן הפועל ירושלים ועוזר מאמן נבחרת בריטניה.
בהצלחה גיא!!
ויאללה מכבי! "
19 יוני 2014, 13:26
אז הדבר הצפוי קרה וגיא גודס חתם רשמית כמאמן מכבי.
לא הסתרתי בעבר שאני לא מחזיק יותר מידי מגיא גודס כמאמן, אבל אני לא רואה כל כך אלטרנטיבות טובות יותר ולכן זה המינוי ההגיוני ביותר.
סוף סוף גיא אחרי 6 שנים כעוזר מאמן מקבל את ההזדמנות ועולה לבמה המרכזית. יהיה לו מאוד קשה, אולם אאחל לו בהצלחה.
מקווה שיצליח לעמוד איתן מול ההנהלה העיקשת ולא יתפשר על ההחתמות.
19 יוני 2014, 13:29
זה עדיין לא פורסם בשום מקום וגם לא באתר של מכבי. נדמה לי שכדאי לעדן את הפרסומים.
זאת הידיעה שאני ראיתי - כאמור סיכם, ולא חתם:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2756775
19 יוני 2014, 13:30
יוני, חתם רשמית. חברי מועדון "המכביסט" (האתר הרשמי של מכבי) קיבלו את הידיעה לפני כולם.
19 יוני 2014, 13:33
מזל טוב ובהצלחה.
אפשר להעביר את ההודעות מאשכול המלפפונים לכאן.
19 יוני 2014, 13:36
איזה גרועים כל אתרי הספורט, פורום צהבת הוא המקום הראשון שמפרסם על ההחתמה הרשמית ובפער עצום
19 יוני 2014, 13:37
הנה, עכשיו וואלה מפרסמים
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2756775כמעט 20 דקות אחרי צהבת!
19 יוני 2014, 13:39
שמואל1 כתב:איזה גרועים כל אתרי הספורט, פורום צהבת הוא המקום הראשון שמפרסם על ההחתמה הרשמית ובפער עצום

שמואל, אתה סוף סוף יכול לצעוק "פרסום ראשון!!

" וזה באמת נכון.....
אז אני מבינה שהם חזרו סוף סוף מאילת ( לא הבנתי למה אנשים עם הרבה מאוד כסף בוחרים לנפוש באילת מכל המקומות בעולם?? ):unsure
19 יוני 2014, 13:45
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:איזה גרועים כל אתרי הספורט, פורום צהבת הוא המקום הראשון שמפרסם על ההחתמה הרשמית ובפער עצום

" וזה באמת נכון.....
אז אני מבינה שהם חזרו סוף סוף מאילת ( לא הבנתי למה אנשים עם הרבה מאוד כסף בוחרים לנפוש באילת מכל המקומות בעולם?? ):unsure
דווקא מי שיש לו הרבה כסף יכול להרשות לעצמו אילת. עניים מרודים כמונו צריכים לנסוע לחו"ל בשביל חופש...
19 יוני 2014, 13:49
jol9 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:איזה גרועים כל אתרי הספורט, פורום צהבת הוא המקום הראשון שמפרסם על ההחתמה הרשמית ובפער עצום

" וזה באמת נכון.....
דווקא מי שיש לו הרבה כסף יכול להרשות לעצמו אילת. עניים מרודים כמונו צריכים לנסוע לחו"ל בשביל חופש...

חחחח גם נכון....
19 יוני 2014, 13:49
מכבי הוציאה הודעה רשמית על המינוי בה נכתב: "במינוי זה מכבי שמה דגש על חשיבות ההמשכיות בקבוצה. מכבי גאה על כך שהיא נותנת במה מרכזית ומקדמת לא רק שחקנים, אלא גם מאמנים גדולים. עם מעברו של דיוויד בלאט לליגה הטובה בעולם, מכבי ת"א רואה בגיא גודס כבחירה הטבעית והטובה ביותר להצעיד את הקבוצה קדימה".
19 יוני 2014, 13:55
מגיע לו, שיהיה בהצלחה
19 יוני 2014, 14:01
שיהיה לגיא המון בהצלחה. שמח בשבילו.
יהיה לו מאוד לא פשוט להיכנס לנעליים של דייויד. אני מקווה שיצליח לגרום למכבי לשחק כדורסל יותר אטרקטיבי משראינו בשנים האחרונות.
ממליץ לכולם להיות מאוד סבלניים איתו ולתת לו את זמן החסד המגיע לו.
19 יוני 2014, 14:12
לפי ONE , גודס מחכה לתשובה מדני פרנקו לגבי עוזר מאמן.
כמו כן, גודס יעזוב את משרת עוזר המאמן בנבחרת ישראל כדי להתרכז במכבי (החלטה נבונה).
19 יוני 2014, 16:50
העדפתי מאמן זר אבל האמת שעכשיו אני פחות מודאג
שיהיה לו בהצלחה!!!
19 יוני 2014, 17:32
לא יודע להסביר, יש לי תחושות לא טובות לגביו אבל אני מקווה שאני טועה. שיהיה לו המון בהצלחה בכל מקרה
19 יוני 2014, 17:33
שיהיה לגיא המון בהצלחה, אם כי אני עדיין חושב שמדובר במינוי שגוי.