המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אנשים צריכים להבין שצריך לקרות משהו מאוד (מאוד) קיצוני בשביל שגודס יפוטר כל כך מהר. הוא הבייבי של בייבי פדרמן.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אנשים צריכים להבין שצריך לקרות משהו מאוד (מאוד) קיצוני בשביל שגודס יפוטר כל כך מהר. הוא הבייבי של בייבי פדרמן.
המצב של מכבי די קיצוני. הפסד בחמישי, הפסד נוסף מול לימוז', ואני לא רואה שום מצב שהוא לא מפוטר. אני אישית חושב שמכבי יכולה לנצח את מלאגה, אבל קודם
היא צריכה להתחפש לקבוצת כדורסל
rc4991 כתב:גם אני חושב שהסיכוי שלנו לנצח גדול ולדעתי אנחנו יותר טובים מהם
זה אולי ישמע הזוי לחלק מהאנשים פה אבל מבחינתי מכבי הוכיחה כבר שיש לה המון פוטנציאל להתפתח לקבוצה חזקה
Holiday_Armadillo כתב:העניין הוא שגם אם ננצח (ולכו תדעו כי פערי רמות כבר לא מבטיחים כלום כמו שראינו) קבוצה עם סגל חסר זה לא אומר שקורה משהו טוב במערכת
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:העניין הוא שגם אם ננצח (ולכו תדעו כי פערי רמות כבר לא מבטיחים כלום כמו שראינו) קבוצה עם סגל חסר זה לא אומר שקורה משהו טוב במערכת
את מכירה את מכבי. חייבים נצחון כדי להרגע, להוריד קצת מהלחץ, ואז להמשיך לעבוד קשה. הלחץ הורג את כולם. אי אפשר לעשות משהו טוב תחת לחץ כזה.
Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם כתבו פה אבל מעכשיו אוחיון הקפטן
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם כתבו פה אבל מעכשיו אוחיון הקפטן
נרשם כבר ואפילו הספקנו להתרגש מהזעזוע הזה בקבוצה...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם כתבו פה אבל מעכשיו אוחיון הקפטן
נרשם כבר ואפילו הספקנו להתרגש מהזעזוע הזה בקבוצה...
לא חושבת שהיה מישהו אחר לתת לו את זה
אולי היחיד שיכול היה להתחרו תעל זה זה דווין ואם הוא היה ישראלי רוב הסיכויים שגם היה מקבל את התפקיד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים