הפתרון של מכבי נמצא במילאנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

הפתרון של מכבי נמצא במילאנו

הודעהעל ידי cannon » 14 נובמבר 2014, 20:21

מרשון ברוקס וקליזה עומדים להחתך. אחד גארד גבוה יוצר גבוה ואחד שקרוב לסטרץ 4. שניהם יקבלו משכורת ויוכלו להגיע בכסף קטן משמעותית משווים. מתאים מאוד גם לדני חסכני. אין עוררין על היכולת. פשוט כנראה לא התחברו שם. קלסי לטופ 16...
cannon

Re: הפתרון של מכבי נמצא במילאנו

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2014, 20:32

cannon כתב:מרשון ברוקס וקליזה עומדים להחתך. אחד גארד גבוה יוצר גבוה ואחד שקרוב לסטרץ 4. שניהם יקבלו משכורת ויוכלו להגיע בכסף קטן משמעותית משווים. מתאים מאוד גם לדני חסכני. אין עוררין על היכולת. פשוט כנראה לא התחברו שם. קלסי לטופ 16...

לא התחברו?
קלייזה בירידה גדולה. כל שנה היכולת שלו נראת גרועה יותר משנה קודם. אבל האגו נשאר ענק.
את מרשון ברוקס אני לא מכיר כל כך, אז קשה לי לעמוד על קנקנו, אבל אני כן יודע, שכבר היום המאמנים לא מנצלים חצי מהסגל, אז נביא עוד שחקנים?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 נובמבר 2014, 20:40

מרשון ברוקס סקורר מצויין, גם מעבר לים הוא סקורר טוב.
את קלייזה באמת לא ראיתי מלא זמן, כמה רע כבר הוא יכול להיות?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2014, 20:52

רלוונטי רק לטופ 16 ועד אז יש המון זמן.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 14 נובמבר 2014, 23:57

cannon כתב:מרשון ברוקס וקליזה עומדים להחתך. אחד גארד גבוה יוצר גבוה ואחד שקרוב לסטרץ 4. שניהם יקבלו משכורת ויוכלו להגיע בכסף קטן משמעותית משווים. מתאים מאוד גם לדני חסכני. אין עוררין על היכולת. פשוט כנראה לא התחברו שם. קלסי לטופ 16...

לדעתי אף אחד זה לא מה שמכבי צריכים, וזה אני אומר בלשון עדינה :)...
קלייזה זה שחקן שגמר את הקריירה שלו, רק שהגוף נמצא על המגרש והוא מקבל משכורת. נראה חסר חיים, בלי שום רעב ואפאטי. הוא שיחק נגד פנרבחצ'ה בחוץ, והיית מצפה משחקן שיש בו רוח קרב מסויימת שיתן את כל מה שיש לו מול קבוצתו לשעבר, אבל הוא נראה חסר רצון ופשוט כלום, זה האנטיתזה של השחקנים שמכבי מחפשת.
מרשון ברוקס, הוא סקורר בלי שום מצפון, גם אם כל הקבוצה היריבה נמצאת בצבע והקימה בלוקדה, הוא ינסה לחדור עליהם. גם הוא לא מה שמכבי צריכים.
שחקנים שאני הייתי מציע לעמדה 4 מקבוצות שלא אמורות לעלות לשלב הבא הם טריי תומפקינס מניז'ני נובוגרד והשני ג'ף ברוקס מדינאמו ססארי. שניהם שחקנים שיודעים לקלוע מבחוץ, שחקנים קבוצתיים שנותנים את מה שיש להם, גם ריבאונדרים לא רעים ויודעים לעשות נק'.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 15 נובמבר 2014, 00:04

דרך אגב, אני בודק את הסטט של גף ברוקס במשחק נגד ז'לגיריס שמתקיים ברגעים אלה ואני רואה שיש לו גם 7 חטיפות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 נובמבר 2014, 00:10

ברוקס זה שחקן שעשה 13 נקודות למשחק בעונת הרוקי שלו, אומנם מאז הוא בירידה, אבל יש לו יכולות.
מה שיכול להיות טוב בו בשבילנו זה שהוא יכול לשחק גם כסמול פורוורד, דבר שיהיה חבר לנו אחרי הפציעה של פניני.
אם לא יביאו 3-4 אז זה יכול להיות פתרון טוב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 15 נובמבר 2014, 00:25

LIAV10 כתב:ברוקס זה שחקן שעשה 13 נקודות למשחק בעונת הרוקי שלו, אומנם מאז הוא בירידה, אבל יש לו יכולות.
מה שיכול להיות טוב בו בשבילנו זה שהוא יכול לשחק גם כסמול פורוורד, דבר שיהיה חבר לנו אחרי הפציעה של פניני.
אם לא יביאו 3-4 אז זה יכול להיות פתרון טוב.

בוא תסתכל עליו משחק ואז תגיד לי שהוא פתרון טוב. לא כל שחקן שיש לו יכולות טוב לקבוצה, ולא סתם הוא לא קיבל יותר מ15 דק' משחק אתמול גם כשהמשחק נגמר ב20 הפרש מול קבוצה פולנית יחסית חלשה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 נובמבר 2014, 01:23

קלייזה הוא בדיוק מה שמכבי צריכה. אבל היכולת שלו באמת מדאיגה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 נובמבר 2014, 02:28

toja27 כתב:דרך אגב, אני בודק את הסטט של גף ברוקס במשחק נגד ז'לגיריס שמתקיים ברגעים אלה ואני רואה שיש לו גם 7 חטיפות.

לפי מה שאמרו לי אוהדי ז'לגיריס, המאמן של דינאמו קיבל שכל, ואמר לשחקנים שלו כל הזמן לשמור לחץ על הרכזים הצעירים של ז'לגיריס, מה שגרם לליטאים לאבד 31 כדורים.

31 איבודים! זה כנראה שיא, או שמתקרב לשיא. בדקתי עכשיו בסטטיסטיקה, וראיתי שאפילו בעונת איידסון ופרקינס, ששחטנו את ז'לגיריס בשמירת לחץ על מובילי הכדור, הם איבדו "רק" 26 ו 28 בשני המשחקים נגדינו. אז תאר לעצמך מה זה 31! :laugh2

עדכון: 31 זה לא שיא. השיא שייך למלאגה = 35 איבודים :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 15 נובמבר 2014, 03:29

קלייזה שחקן מעולה - רק לפני כשנה ביורובאסקט הוא היה מצויין. באולקר נקלע לסיטואציה עם סגל מרובה פורוורדים.
הרי את קלייזה בשיא מכבי לא הייתה מביאה. הוא בהחלט שחקן לא גמור ומתאים בול לסיטואציה של מכבי. בעיניי, לגביו, הייתה יפה שעה אחת קודם (בקיץ).
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי התנין » 15 נובמבר 2014, 14:18

איזה קבוצה טיפשה מילאנו אם הם משחררים את ברוקס בשלב כ''כ מוקדם של העונה. הוא שחקן מעולה, וזה לא חדש ששחקנים צריכים להתאקלם לשיטה של הכדורסל באירופה.
התנין

הודעהעל ידי er79 » 15 נובמבר 2014, 15:08

אין למילאנו סבלנות עם שחקנים, היא חתכה גם את היינס שנה שעברה באותו שלב, והאמת שבצדק, כך שאולי הם יודעים משהו על ברוקס שאתה לא יודע. בכל מקרה הייתי רוצה לראות פה בראש ובראשונה את מקל. לא ברוקס ולא שמוקס. הסיפור עם קלייזה מאוד מוזר.
er79

הודעהעל ידי toja27 » 15 נובמבר 2014, 15:50

felix_r כתב:
toja27 כתב:דרך אגב, אני בודק את הסטט של גף ברוקס במשחק נגד ז'לגיריס שמתקיים ברגעים אלה ואני רואה שיש לו גם 7 חטיפות.

לפי מה שאמרו לי אוהדי ז'לגיריס, המאמן של דינאמו קיבל שכל, ואמר לשחקנים שלו כל הזמן לשמור לחץ על הרכזים הצעירים של ז'לגיריס, מה שגרם לליטאים לאבד 31 כדורים.

31 איבודים! זה כנראה שיא, או שמתקרב לשיא. בדקתי עכשיו בסטטיסטיקה, וראיתי שאפילו בעונת איידסון ופרקינס, ששחטנו את ז'לגיריס בשמירת לחץ על מובילי הכדור, הם איבדו "רק" 26 ו 28 בשני המשחקים נגדינו. אז תאר לעצמך מה זה 31! :laugh2

נראה לי שסאסרי ממש כבר רצו את הניצחון הזה :)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 15 נובמבר 2014, 18:14

toja27 כתב:
felix_r כתב:

נראה לי שסאסרי ממש כבר רצו את הניצחון הזה :)

כן, הם בטח אמרו לעצמם, שאם צדביטה הצליחה לנצח בתל-אביב, אז גם הם יכולים לנצח את ז'לגיריס :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 17 נובמבר 2014, 21:36

כמובן, אחרי שחתכתי את ברוקס ואת קלייזה, שניהם נתנו משחק ליגה טוב.. יצאתי maccabeo :D
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 17 נובמבר 2014, 21:48

toja27 כתב:כמובן, אחרי שחתכתי את ברוקס ואת קלייזה, שניהם נתנו משחק ליגה טוב.. יצאתי maccabeo :D

אני בכלל לא מבין מאיפה האנשים מביאים את הידיעות האלה ששחקן זה או אחר עומד להחתך :nono
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים