המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט30 כתב:מקי במשחק הבכורה שלו בירושלים קלע 14 נק'.. למה זה כמעט אף פעם לא קורה אצלנו עם שחקן חדש?
קצת מעצבן אני חייב להודות..
חייבים לתת לאלכסנדר דקות מכובדות מחר! אם לא מול נהריה, נגד מי הוא יוכיח את יכולתו בצורה הטובה ביותר? ברצלונה? הלוואי..
אביהוא כתב:זו הזדמנות טובה להכניס את ג'ו לעניינים..אני מקווה שיקח את הדקות של רנדל..ושסמית' ימשיך להוריד חלודה בעמדה 3 עם חלוקת דקות שווה עם לינהארט.
ניצחון זה מאסט במכבי וזה מעקב את ג'ו..גם אני מקווה שהפעם מהמרים קצת על הפסד בתמורה.
יאללה מכבי
er79 כתב:אביהוא כתב:זו הזדמנות טובה להכניס את ג'ו לעניינים..אני מקווה שיקח את הדקות של רנדל..ושסמית' ימשיך להוריד חלודה בעמדה 3 עם חלוקת דקות שווה עם לינהארט.
ניצחון זה מאסט במכבי וזה מעקב את ג'ו..גם אני מקווה שהפעם מהמרים קצת על הפסד בתמורה.
יאללה מכבי
אם אלכסנדר משחק איך אתה מצפה מלינהארט לשחק? הוא לא יירשם למשחק בכלל
מכביסט30 כתב:מקי במשחק הבכורה שלו בירושלים קלע 14 נק'.. למה זה כמעט אף פעם לא קורה אצלנו עם שחקן חדש?
קצת מעצבן אני חייב להודות..
חייבים לתת לאלכסנדר דקות מכובדות מחר! אם לא מול נהריה, נגד מי הוא יוכיח את יכולתו בצורה הטובה ביותר? ברצלונה? הלוואי..
felix_r כתב:er79 כתב:אביהוא כתב:זו הזדמנות טובה להכניס את ג'ו לעניינים..אני מקווה שיקח את הדקות של רנדל..ושסמית' ימשיך להוריד חלודה בעמדה 3 עם חלוקת דקות שווה עם לינהארט.
יאללה מכבי
לינהארט לא רשום לליגה
אביהוא כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אביהוא כתב:זו הזדמנות טובה להכניס את ג'ו לעניינים..אני מקווה שיקח את הדקות של רנדל..ושסמית' ימשיך להוריד חלודה בעמדה 3 עם חלוקת דקות שווה עם לינהארט.
יאללה מכבי
לינהארט לא רשום לליגה
מז'תומרת לא רשום לליגה?..אי פשר לרשום אותו?
ומה הבעיה שג'ו ולינהארט יעלו בזרים עם סופו טיוס פארגו וסמית' ?
my man כתב:אביהוא כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אביהוא כתב:זו הזדמנות טובה להכניס את ג'ו לעניינים..אני מקווה שיקח את הדקות של רנדל..ושסמית' ימשיך להוריד חלודה בעמדה 3 עם חלוקת דקות שווה עם לינהארט.
יאללה מכבי
לינהארט לא רשום לליגה
אפשר אבל אם ירשמו אותו זה יסגור את מכסת 8 הזרים שמותר במהלך השנה לרשום לליגה ומכבי משחקת אותה עדיין כאילו היא באמת תביא שחקן במקום היינס..
my man כתב:אביהוא כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אביהוא כתב:זו הזדמנות טובה להכניס את ג'ו לעניינים..אני מקווה שיקח את הדקות של רנדל..ושסמית' ימשיך להוריד חלודה בעמדה 3 עם חלוקת דקות שווה עם לינהארט.
יאללה מכבי
לינהארט לא רשום לליגה
אפשר אבל אם ירשמו אותו זה יסגור את מכסת 8 הזרים שמותר במהלך השנה לרשום לליגה ומכבי משחקת אותה עדיין כאילו היא באמת תביא שחקן במקום היינס..
סופוקליס שחורציאניטיס, שהיה טוב מאוד מול הכוכב האדום בלגרד, יקבל מנוחה ויהיה הזר שלא יתלבש הפעם, כך שג'ו אלכנסדר לא יהיה בסגל.
חנו'ש כתב:סופוקליס שחורציאניטיס, שהיה טוב מאוד מול הכוכב האדום בלגרד, יקבל מנוחה ויהיה הזר שלא יתלבש הפעם, כך שג'ו אלכנסדר לא יהיה בסגל.
לא הבנתי....
חנו'ש כתב:סופוקליס שחורציאניטיס, שהיה טוב מאוד מול הכוכב האדום בלגרד, יקבל מנוחה ויהיה הזר שלא יתלבש הפעם, כך שג'ו אלכנסדר לא יהיה בסגל.
לא הבנתי....
הזרים שיירשמו למשחק מחר (20:50, ערוץ 1) מול עירוני נהריה בעין-שרה הם ג'רמי פארגו, מרקיז היינס, דווין סמית, בריאן רנדל וג'ו אלכסנדר.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:סופוקליס שחורציאניטיס, שהיה טוב מאוד מול הכוכב האדום בלגרד, יקבל מנוחה ויהיה הזר שלא יתלבש הפעם, כך שג'ו אלכנסדר לא יהיה בסגל.
לא הבנתי....
זה פשוט מאוד
אם 1+1=2
אז מן הסתם שיש יותר רכבות ביום ראשון אם לתרנגולות יש נוצות
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:סופוקליס שחורציאניטיס, שהיה טוב מאוד מול הכוכב האדום בלגרד, יקבל מנוחה ויהיה הזר שלא יתלבש הפעם, כך שג'ו אלכנסדר לא יהיה בסגל.
לא הבנתי....
זה פשוט מאוד
אם 1+1=2
אז מן הסתם שיש יותר רכבות ביום ראשון אם לתרנגולות יש נוצות
את טועה..
אם לתרנגולות יש נוצות, אז השמש זורחת במערב והיבזור לא קונה בסמי עופר..
(מת על הדברים האלה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Tom1313, עידן, שמוליק ו־14 אורחים