המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:ממש לא ישנה כלום. רק אומר שכל הפנטזיות בת'רד המלפפונים (לא מאמין שבאמת מישהו עדיין פינטז) יכולים לחכות לקיץ.
jol9 כתב:הבאים לפשוט את החליפות ולעלות על אימונית הם אלון שטיין ורגב פנאן ואחריהם ניקולה וגיא (גודס).
חנו'ש כתב:jol9 כתב:הבאים לפשוט את החליפות ולעלות על אימונית הם אלון שטיין ורגב פנאן ואחריהם ניקולה וגיא (גודס).
ומתי התור של פיני??
felix_r כתב:לא הבנתי משהו. אם הוא נשוי לישראלית, יש לו אזרחות?
צ'שר כתב:אני חייב להגיד שהסיפור של הבחור הזה לא ברור לי...
בחירות דראפט, עבר אן בי איי. שיחק באירופה בקבוצות לא רעות (סיינה, קזאןן), עושה רושם שמדובר בשחקן שהיו לו יכולות. זה לא שהוא בן 40, כולה 33...יש לא מעט שחקנים פעילים בגיל שלו גם ברמות הגבוהות. עכשיו אני לא אומר, כנראה שהוא לא מתאים לשחק ביורוליג, אבל מכאן ועד לא לשחק בכלל? עד כדי רמה שהוא מוכן להיות שחקן אימונים בחינם? (הוא טען בכתבה שעשו עליו בחמישיות שהוא לא מקבל משכורת). עדיף מבחנתו אפילו להיות זר בליגה הלאומית או בליגת משנה אחרת באירופה, לפחות שם הוא ירוויח כסף... אפילו יותר מזה- הבנאדם מתאזרח לא? מה הבעיה למצוא איזו קבוצה בארץ ואשכרה לשחק ולקבל על זה כסף?
באמת שמשהו לא מסתדר לי...
אביהוא כתב:מישו ראה את החצי משחק שלו בר"ג?!...מצב בכי רע.
יש לי תאוריה..אני אוהב את התאוריות שלי.
פעם שעברה פנתנייקוס לא הייתה מוכנה ללינהארט וקיבלה קצת בראש,עכשיו כשפנתנייקוס מוכנה ללינהארט ולמדה את הלקח היא עוקבת אחרי מכבי חזק והם קולטים את מכבי מצרפים ליורוליג שחקן כמו פורטה שהרשים בNBA והולכים לבנות עליו מהלכים שלא יתנו לו להכנס למשחק אבל מכבי עובדים עליהם והורסים להם את התכנון למשחק,רעיון חזק של מכבי!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
צ'שר כתב:אני חייב להגיד שהסיפור של הבחור הזה לא ברור לי...
בחירות דראפט, עבר אן בי איי. שיחק באירופה בקבוצות לא רעות (סיינה, קזאןן), עושה רושם שמדובר בשחקן שהיו לו יכולות. זה לא שהוא בן 40, כולה 33...יש לא מעט שחקנים פעילים בגיל שלו גם ברמות הגבוהות. עכשיו אני לא אומר, כנראה שהוא לא מתאים לשחק ביורוליג, אבל מכאן ועד לא לשחק בכלל? עד כדי רמה שהוא מוכן להיות שחקן אימונים בחינם? (הוא טען בכתבה שעשו עליו בחמישיות שהוא לא מקבל משכורת). עדיף מבחנתו אפילו להיות זר בליגה הלאומית או בליגת משנה אחרת באירופה, לפחות שם הוא ירוויח כסף... אפילו יותר מזה- הבנאדם מתאזרח לא? מה הבעיה למצוא איזו קבוצה בארץ ואשכרה לשחק ולקבל על זה כסף?
באמת שמשהו לא מסתדר לי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים