המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:קראתי היום בישראל היום היה ראיון איתו. ע"פ מה שהוא אומר, עניין האזרחות די סגור, והוא אמור לקבל את זה די מהר.
הדבר הזה בעצם הופך לסוג של בינגו למכבי.
אם אכן כך יהיה, אז למכבי יש שלד מצויין גם של זרים וגם של ישראלים לפתיחת העונה הבאה, והמאמץ העיקרי צריך להיות מושקע,
בחתימה על חוזה חדש עם דווין (ועם מי שהחוזה שלו מסתיים כמו אוחיון נניח), וחיזוק נקודתי.
jol9 כתב:קראתי היום בישראל היום היה ראיון איתו. ע"פ מה שהוא אומר, עניין האזרחות די סגור, והוא אמור לקבל את זה די מהר.
אם אכן כך יהיה, אז למכבי יש שלד מצויין גם של זרים וגם של ישראלים לפתיחת העונה הבאה, והמאמץ העיקרי צריך להיות מושקע,
בחתימה על חוזה חדש עם דווין (ועם מי שהחוזה שלו מסתיים כמו אוחיון נניח), וחיזוק נקודתי.
felix_r כתב:jol9 כתב:קראתי היום בישראל היום היה ראיון איתו. ע"פ מה שהוא אומר, עניין האזרחות די סגור, והוא אמור לקבל את זה די מהר.
איזה שלד ישראלי? טיוס ולאנדסברג לא חתומים לעונה הבאה
שמואל1 כתב:שחקן נפלא. התחבר באופן מושלם למארג הקבוצתי. הברקה של מחלקת הסקאוטינג.
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:קראתי היום בישראל היום היה ראיון איתו. ע"פ מה שהוא אומר, עניין האזרחות די סגור, והוא אמור לקבל את זה די מהר.
איזה שלד ישראלי? טיוס ולאנדסברג לא חתומים לעונה הבאה
טיוס לא יישאר בכל מקרה כנראה. אני מאמין שאת לאנדסברג ישאירו.
בכל אופן - אוחיון, פניני ואלכסנדר זה אחלה שלד. אם לאנדסברג יישאר (והוא ככל הנראה יישאר), אז בטח יביאו עוד שחקן אחד - או יבזורי או פישר.
אם ג'ו הופך לישראלי, כהן הופך למיותר.
felix_r כתב:אלכסנדר בהחלט נראה מבטיח, אבל אני מציע לא להגזים בהתלהבות. אסור לשכוח, שהוא שחקן לא מוכר ליריבות. כאשר היריבות יתחילו להתכונן אליו, זה יהיה משהו אחר לגמרי. אז נראה מה הוא שווה באמת.
jol9 כתב:felix_r כתב:אלכסנדר בהחלט נראה מבטיח, אבל אני מציע לא להגזים בהתלהבות. אסור לשכוח, שהוא שחקן לא מוכר ליריבות. כאשר היריבות יתחילו להתכונן אליו, זה יהיה משהו אחר לגמרי. אז נראה מה הוא שווה באמת.
מצד שני, היום כמעט כל מהלך שלו זאת פעולה אחד על אחד, כי הוא לא נמצא עם הקבוצה מההתחלה, ולא בנו לו תרגילים.
כשיתחיל את העונה עם מכבי, ויהיה שחקן משמעותי ברוטציה מההתחלה, אז נוכל פתאום לראות תרגילים גם בשבילו, מה שייקל עליו לצבור נקודות.
במקביל לעבודה הקשה ולמשחקים הרבים, במכבי ממשיכים לעבוד על ניסיון האזרוח של אלכסנדר :תהליך האזרוח שלי מתקדם, זה לא קל, זה מתקדם אבל זה לוקח זמן", סיפר הפורוורד, "יש אפשרות שאשאר כאן, אני אוהב לשחק במכבי, הם טובים אליי, פיתחנו מערכת יחסים טובה, ואם זה אסתדר אני אהיה שמח מאוד".
rc4991 כתב:במקביל לעבודה הקשה ולמשחקים הרבים, במכבי ממשיכים לעבוד על ניסיון האזרוח של אלכסנדר :תהליך האזרוח שלי מתקדם, זה לא קל, זה מתקדם אבל זה לוקח זמן", סיפר הפורוורד, "יש אפשרות שאשאר כאן, אני אוהב לשחק במכבי, הם טובים אליי, פיתחנו מערכת יחסים טובה, ואם זה אסתדר אני אהיה שמח מאוד".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan ו־21 אורחים