המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני אחזור על זה שוב: 40 דקרות להררי ו-40 דקות לבן אלטיט. הליגה הזאת לא מעניינת אף אחד ויש לנו פאקינג ארבעה משחקים הבדל ממקום שני
שחף כתב:אני אחזור על זה שוב: 40 דקות להררי . הליגה הזאת לא מעניינת אף אחד ויש לנו פאקינג ארבעה משחקים הבדל ממקום שני. שהילד יקבל קצת ניסיון במשחקים אמיתיים
שחף כתב:אני אחזור על זה שוב: 40 דקות להררי . הליגה הזאת לא מעניינת אף אחד ויש לנו פאקינג ארבעה משחקים הבדל ממקום שני. שהילד יקבל קצת ניסיון במשחקים אמיתיים
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני אחזור על זה שוב: 40 דקות להררי . הליגה הזאת לא מעניינת אף אחד ויש לנו פאקינג ארבעה משחקים הבדל ממקום שני. שהילד יקבל קצת ניסיון במשחקים אמיתיים
עד כמה שאני מסכימה שאסור לסחוט את השחקנים, בואו נגיד את האמת - מכבי לא בונה על הררי לעתיד
אני מניחה ששארית הקריירה שלו תהיה בקצה הספסל של קבוצת ליגת על או שחקן רוטציה בליגה הלאומית
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני אחזור על זה שוב: 40 דקות להררי . הליגה הזאת לא מעניינת אף אחד ויש לנו פאקינג ארבעה משחקים הבדל ממקום שני. שהילד יקבל קצת ניסיון במשחקים אמיתיים
עד כמה שאני מסכימה שאסור לסחוט את השחקנים, בואו נגיד את האמת - מכבי לא בונה על הררי לעתיד
אני מניחה ששארית הקריירה שלו תהיה בקצה הספסל של קבוצת ליגת על או שחקן רוטציה בליגה הלאומית
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני אחזור על זה שוב: 40 דקות להררי . הליגה הזאת לא מעניינת אף אחד ויש לנו פאקינג ארבעה משחקים הבדל ממקום שני. שהילד יקבל קצת ניסיון במשחקים אמיתיים
אין אפשרות להעלות את בנדר לקבוצה הבוגרת רק בשביל המשחק הזה?
שואל ברצינות.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני אחזור על זה שוב: 40 דקות להררי . הליגה הזאת לא מעניינת אף אחד ויש לנו פאקינג ארבעה משחקים הבדל ממקום שני. שהילד יקבל קצת ניסיון במשחקים אמיתיים
שואל ברצינות.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני אחזור על זה שוב: 40 דקות להררי . הליגה הזאת לא מעניינת אף אחד ויש לנו פאקינג ארבעה משחקים הבדל ממקום שני. שהילד יקבל קצת ניסיון במשחקים אמיתיים
שואל ברצינות.
ואז מכבי לא יכולה לרשום יותר זרים
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני אחזור על זה שוב: 40 דקות להררי . הליגה הזאת לא מעניינת אף אחד ויש לנו פאקינג ארבעה משחקים הבדל ממקום שני. שהילד יקבל קצת ניסיון במשחקים אמיתיים
זו בדיוק הסיבה שאני לא מבין מה הולך עם אלטיט הוא החליט שהוא מוותר על הכרטיס הכפול ומשחק רק בלאומית...יש לו פוטנציאל אדיר למה לא לתת לו הזדמנות??
מכביסט30 כתב:לינהארט נרשם או לא נרשם זו הבעיה האחרונה שלנו כרגע.. אנחנו פאקינג משחקים רק עם 3 ישראלים בחוק רוסי מז**** (ויסלח לי הררי כן?)..
מכבי משלמת עכשיו את המחיר על שלא הביאה מיד מחליף לפניני. עוד אחת מההחלטות השגויות הרבות שלוקחת ההנהלה..
בקצב הזה אוחיון יגיע למאני טיים של העונה כשהוא סחוט וגמור פיזית ומנטאלית. ומי אמר שטיוס ימשיך להיות בריא? הרי הבנאדם מפליץ פציעה כל שני וחמישי..
אני לא זוכר מצב כזה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan ו־20 אורחים