הסיבה הי כי פשוט יש אלטרנטיבה בירושלים והם מפחדים שמכבי לא תוכל לנצח בסדרה את הקבוצה הטובה בעולם אז בעצם זו הדרך היחידה שלנו לזכות...מזל...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:מה? זה הזוי. למה דווקא עכשיו? חיפה כנעט ניצחה בעונה שעברה וירושלים יכולים לנצח השנה. אני לא מבין מאיפה זה בא.
my man כתב:roy1000 כתב:מה? זה הזוי. למה דווקא עכשיו? חיפה כנעט ניצחה בעונה שעברה וירושלים יכולים לנצח השנה. אני לא מבין מאיפה זה בא.
זה בא מהקבוצות הקטנות(נראה לי גם חיפה איתם)
מכבי ומגדל נגד המהלך- ומנסות ביחד לטרפד אותו...זה נראה אבל שיהיה רוב לחזרה...
בכ"מ ההחלטה בראשון..
roy1000 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:מה? זה הזוי. למה דווקא עכשיו? חיפה כנעט ניצחה בעונה שעברה וירושלים יכולים לנצח השנה. אני לא מבין מאיפה זה בא.
בכ"מ ההחלטה בראשון..
האמת שמצד הקבוצות הקטנות זה הגיוני. רק שיטת הפיינל פור נתנה להם סיכוי לאליפות.
חנו'ש כתב:רק שזה מעניין שבשום ליגה אחרת בעולם (בכל ענף ספורט), אין שום דרישה מצד קבוצות קטנות לשנות את השיטה על מנת שגם הן יוכלו לקחת אליפויות.
מה זה השטויות הללו? הרי בכל ליגה יש קבוצות גדולות וקבוצות קטנות וכל קבוצה אמורה לדעת את מקומה.
אין דבר כזה ליגה בה כל הקבוצות שוות ערך לחלוטין, אין דבר כזה ליגה שיוויונית לגמרי.
roy1000 כתב:יוני, ירושלים לא עושים למכבי טובות. זה גם אינטרס שלהם שקבוצה קטנה לא תדיח אותם במשחק אחד.
jol9 כתב:roy1000 כתב:יוני, ירושלים לא עושים למכבי טובות. זה גם אינטרס שלהם שקבוצה קטנה לא תדיח אותם במשחק אחד.
מסכים.
ובכל זאת, זה לא כזה בדיוני לחשוב, שקבוצה כמו מגדל, תרצה להתנגד לכל מהלך שמכבי תומכים בו.
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:מה? זה הזוי. למה דווקא עכשיו? חיפה כנעט ניצחה בעונה שעברה וירושלים יכולים לנצח השנה. אני לא מבין מאיפה זה בא.
בכ"מ ההחלטה בראשון..
האמת שמצד הקבוצות הקטנות זה הגיוני. רק שיטת הפיינל פור נתנה להם סיכוי לאליפות.
רק שזה מעניין שבשום ליגה אחרת בעולם (בכל ענף ספורט), אין שום דרישה מצד קבוצות קטנות לשנות את השיטה על מנת שגם הן יוכלו לקחת אליפויות.
מה זה השטויות הללו? הרי בכל ליגה יש קבוצות גדולות וקבוצות קטנות וכל קבוצה אמורה לדעת את מקומה.
אין דבר כזה ליגה בה כל הקבוצות שוות ערך לחלוטין, אין דבר כזה ליגה שיוויונית לגמרי.
jol9 כתב:האמת שהמהלך להחליש את מכבי הצליח, ומכבי היום (גם כשהיא מצויינת באירופה), היא לא גדולה על הליגה. כמות ההפסדים שמכבי סופגת בשנים האחרונות,
גדולה בהרבה מכמות ההפסדים שלה לפני 10 ו-20 שנה.
דווקא בגלל זה, ראוי היה שליגת הכדורסל תחזור להיות ליגת כדורסל רגילה שמוכרעת בשיטות המקובלות בעולם הכדורסל.
ankram כתב:בואו נהיה הוגנים , אין אך ורע למה שמכבי עושה בליגה שלה , בעסקים נהוג לומר על זה מונופול.
Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו חשב שמעבר לשני משחקים זה עוד צעד בדרך לסדרות, הוא קיבל את התשובה שלו
יוסי22 כתב:הבעיה היא שבמכבי לא יודעים לעמוד על שלהם .
אולי הפעם במכבי יעשו את מה שהיו צריכים לעשות בפעם הראשונה שהתקבלה ההחלטה הזו ולפרוש מהליגה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים