המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אורי שלף נפטר היום בבוקר מדום לב.
מרשים לי לכתוב תגובה קיצונית או שנוותר?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אורי שלף נפטר היום בבוקר מדום לב.
מרשים לי לכתוב תגובה קיצונית או שנוותר?
וואו. הוא היה צעיר לא? 40?
החציל האצטקי כתב:אורי שלף, אחיו של גור ומנהל הפועל תל אביב, אדם שהיה בין האחראים המובילים לחזרתה של הפועל למפת הכדורסל הישראלי, הלך לעולמו בגיל 43 מדום לב.
http://one.co.il/Article/14-15/2,620,56 ... tml?ref=hp
אפשר לאהוב אותו ואפשר גם שלא, אני מכבד מאוד אותו ואת זכרו. תנחומיי לגור ולמשפחה.
jol9 כתב:וואי... מסכן גור.
rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:אורי שלף, אחיו של גור ומנהל הפועל תל אביב, אדם שהיה בין האחראים המובילים לחזרתה של הפועל למפת הכדורסל הישראלי, הלך לעולמו בגיל 43 מדום לב.
אפשר לאהוב אותו ואפשר גם שלא, אני מכבד מאוד אותו ואת זכרו. תנחומיי לגור ולמשפחה.
ONE יצאו מגעילים
ביקשו בהוראה מפורשת לא לפרסם את זה בינתיים
roy1000 כתב:jol9 כתב:וואי... מסכן גור.
נראה לי שאישת והילדים של אחיו קצת יותר מסכנים.
לא ייאמן. בשנה האחרונה מתו שני אנשים שלמדו איתי בשכבה מדום לב ועכשיו מישהו שלא כל כך רחוק ממני בגיל. אתה יודע שאתה זקן ברגע שאנשים בגילך מתחילים למות בפתאומיות (ולא ממלחמות או תאונות).
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:אורי שלף, אחיו של גור ומנהל הפועל תל אביב, אדם שהיה בין האחראים המובילים לחזרתה של הפועל למפת הכדורסל הישראלי, הלך לעולמו בגיל 43 מדום לב.
ONE יצאו מגעילים
ביקשו בהוראה מפורשת לא לפרסם את זה בינתיים
איך אתה יודע?
yzafrir כתב:תנחומי למשפחה...אבל אני לא מוכן לעמוד דקת דומייה לכבודו אחרי מה שאוהדי הגועל עשו לרגב בלי תגובה של אף אחד מהנהלת הפועל כולל הוא...
.יום עצוב ? סתם עוד יום...
שמואל1 כתב:yzafrir כתב:תנחומי למשפחה...אבל אני לא מוכן לעמוד דקת דומייה לכבודו אחרי מה שאוהדי הגועל עשו לרגב בלי תגובה של אף אחד מהנהלת הפועל כולל הוא...
התגובה שלך היא בושה וחרפה. איך אתה יכול להגיד דבר כזה על בנאדם שהלך לעולמו לפתע והשאיר אחריו משפחה וחברים?
תצא רגע מהבועה של היריבות. יש דברים יותר חשובים בחיים מספורט.
שמואל1 כתב:yzafrir כתב:תנחומי למשפחה...אבל אני לא מוכן לעמוד דקת דומייה לכבודו אחרי מה שאוהדי הגועל עשו לרגב בלי תגובה של אף אחד מהנהלת הפועל כולל הוא...
התגובה שלך היא בושה וחרפה. איך אתה יכול להגיד דבר כזה על בנאדם שהלך לעולמו לפתע והשאיר אחריו משפחה וחברים?
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:yzafrir כתב:תנחומי למשפחה...אבל אני לא מוכן לעמוד דקת דומייה לכבודו אחרי מה שאוהדי הגועל עשו לרגב בלי תגובה של אף אחד מהנהלת הפועל כולל הוא...
מה שקרה זאת טרגדיה ורחמים על בן אדם צעיר שאיבד את החיים שלו ועל המשפחה שלו (בעיקר אשתו והילדים) שצריכים להתמודד עם מוות כזה פתאומי
על הבן אדם עצמו אף אוהד מכבי לא מחוייב להגיד דברים טובים כי הוא לא נתן לנו דברים טובים להגיד עליו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים