נייט הפמן חוגג 40

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

נייט הפמן חוגג 40

הודעהעל ידי ankram » 02 אפריל 2015, 11:41

למי שרוצה להזכר בסנטר הטוב ביותר שהיה פה ב20 השנה האחרונות בבקשה : http://sports.walla.co.il/item/2843041?m=1

משחק גב לסל? - צ'ק
קלעי עונשין גדול? - צ'ק
חוסם גדול - צ'ק
בא למשחקים גדולים- צ'ק
ריבאונדר? - צ'ק
כושר גופני-צ'ק

למי שחושב שסופו דומיננטי , תחשבו שוב.
סמל אישי של המשתמש
ankram

Re: נייט הפמן חוגג 40

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אפריל 2015, 11:57

נייט האפמן היה שחקן גדול, אבל וויצ'יץ' הוא הסנטר הטוב ביותר שהיה פה ב 20 השנה האחרונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 02 אפריל 2015, 12:02

"!Get Blatt in the NBA, under him I was MVP of Europe in 1 year"

After his basketball career, he decided to fund a basketball camp for children in 2005, with retired Romanian-Israeli basketball player Constantin Popa.

Huffman was awarded in 2010 by the Michigan Jewish Sports Foundation, the Book of Life Award
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 02 אפריל 2015, 12:11

ברור שוויצ'יץ' לוקח אותו...אבל זה לא מוריד בכלום מאיזה ענק הוא היה...געגועיי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 02 אפריל 2015, 12:43

למה וויצ'יץ עולה עליו? כי וויצ'יץ' היה מוסר גדול? אז הפמן היה שחקן הגנה טוב לאין ערוך מהקרואטי , הפמן גם שיחק עם שחקנים פחות טובים , אומנם הוא שיחק פחות עונות מניקו , אבל היה דומיננטי לא פחות ואולי אף יותר.
כמובן אין בזה שום דבר להוריד כבוא זה מניקו , בוודאי אחד הסנטרים הגדולים בתולדות היורוליג , אבל הפמן היה מוטציה , סנטר ענק.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אפריל 2015, 13:03

ankram כתב:למה וויצ'יץ עולה עליו? כי וויצ'יץ' היה מוסר גדול? אז הפמן היה שחקן הגנה טוב לאין ערוך מהקרואטי , הפמן גם שיחק עם שחקנים פחות טובים , אומנם הוא שיחק פחות עונות מניקו , אבל היה דומיננטי לא פחות ואולי אף יותר.
כמובן אין בזה שום דבר להוריד כבוא זה מניקו , בוודאי אחד הסנטרים הגדולים בתולדות היורוליג , אבל הפמן היה מוטציה , סנטר ענק.

וויצ'יץ' היה גאון התקפה. אחד השחקנים החכמים ביותר בהיסטוריה של הכדורסל.
שילוב נדיר של טכניקה מרשימה, קליעה מכל הטווחים ואינטילגנציית משחק מדהימה. אין יותר שחקנים כאלו היום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 02 אפריל 2015, 13:40

האפמן היה שחקן נהדר, אבל כשעושים השוואות, אסור לשכוח, שאליפות אירופה ההיא הייתה בכל זאת אליפות עם כוכבית (בגלל החלוקה). בסופרוליג לא שיחקו הקבוצות הספרדיות וגם האיטלקיות (האיטלקיות היו אז העלית של אירופה). עד לפיינל-פור רוב היריבות היו חלשות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 02 אפריל 2015, 14:02

אני מהבודדים שחושב שכפיור סנטר הוא הכי טוב שהיה םה ועולה ביכולותיו גם על ניקולה ואם הייתי צריך לבחור אז עם כל הכבוד הוא היה הבחירה שלי .
רק אקל וויליאמס משתווה לו מבחינתי ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי ankram » 02 אפריל 2015, 14:15

felix_r כתב:האפמן היה שחקן נהדר, אבל כשעושים השוואות, אסור לשכוח, שאליפות אירופה ההיא הייתה בכל זאת אליפות עם כוכבית (בגלל החלוקה). בסופרוליג לא שיחקו הקבוצות הספרדיות וגם האיטלקיות (האיטלקיות היו אז העלית של אירופה). עד לפיינל-פור רוב היריבות היו חלשות.

הוא גם שיחק עונה לפני זה והיה נהדר , ועדיין באותה אליפות עם כוכבית , מכבי נצחה את אלופת אירופה , מכבי עם הפמן ניצחה גם את האלופה האיטלקית בסדרה וגם את האלופה הספרדית בחצי גמר. ושוב , הוא שיחק עם שחקנים הרבה פחות טובים מאלו ששיחקו עם ניקו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 02 אפריל 2015, 14:16

מקאדו 3 כתב:אני מהבודדים שחושב שכפיור סנטר הוא הכי טוב שהיה םה ועולה ביכולותיו גם על ניקולה ואם הייתי צריך לבחור אז עם כל הכבוד הוא היה הבחירה שלי .
רק אקל וויליאמס משתווה לו מבחינתי ...

בהחלט , אם הייתי צריך לבחור קבוצה , הפמן היה הבחירה הראשונה שלי לסנטר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 02 אפריל 2015, 15:12

אני הייתי לוקח איתי את וויצ'יץ הרבה לפני כל סנטר אחר...וויצ'יץ- מעבר ליכולותיו כשחקן שאם אני אדבר עליהם זה רק יוריד... הוא אדם מדהים עם חיבור למועדון שזה מוסיף כל כך הרבה וכל קבוצה הייתה פשוט הרבה יותר טובה ממה שהיא...
איך אומרים- הוא אחלה בחור בחדר ההלבשה :whistle
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 02 אפריל 2015, 18:02

סה"כ זה ויכוח טוב.
אני זוכר לנייט את העניין הבא - בעצם האפמן מבחינתי הוא הדוד בן גוריון של מכבי המודרנית.
אני רק רוצה להזכיר שאחרי כמה שנים נהדרות בסוף שנות השמונים, מכבי היתה סוג של שממה אירופאית חסרת משמעות.
נהוג לייחס את המהפכה של תחילת המילניום לפיני, אבל פיני לא היה עושה את זה ללא השחקנים, ונייט היה ה-שחקן של פיני.

אני מאמין שלולא נייט, לא היינו זוכים לראות כאן לא את ניקולה, ולא את פארקר, ובטח ובטח שלא את שאראס, ומכבי היתה נשארת עוד כמה שנים טובות,
קבוצה אירופאית בינונית.
הוא פשוט היה פורץ הדרך למועדון כמו שאנחנו מכירים אותו היום.

מבחינת יכולות, אני חושב שהוא וניקו די שווים, ועם כל הכבוד, שניהם לא רואים את סופו ממטר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 02 אפריל 2015, 20:13

jol9 כתב:סה"כ זה ויכוח טוב.
אני זוכר לנייט את העניין הבא - בעצם האפמן מבחינתי הוא הדוד בן גוריון של מכבי המודרנית.
אני רק רוצה להזכיר שאחרי כמה שנים נהדרות בסוף שנות השמונים, מכבי היתה סוג של שממה אירופאית חסרת משמעות.
נהוג לייחס את המהפכה של תחילת המילניום לפיני, אבל פיני לא היה עושה את זה ללא השחקנים, ונייט היה ה-שחקן של פיני.

אני מאמין שלולא נייט, לא היינו זוכים לראות כאן לא את ניקולה, ולא את פארקר, ובטח ובטח שלא את שאראס, ומכבי היתה נשארת עוד כמה שנים טובות,
קבוצה אירופאית בינונית.

מבחינת יכולות, אני חושב שהוא וניקו די שווים, ועם כל הכבוד, שניהם לא רואים את סופו ממטר.

אוף יוני אתה כזה, כזה כזה מעצבן לפעמים...אנחנו נתווכח פה שעה ואז אתה תבוא ותגיד שסה"כ הם שווים ביניהם...וזה ככה כמעט כל ויכוח פה אפשר למות ממך...(אולי חוץ מהויכוחים שלך עם רוי :grin )
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 02 אפריל 2015, 21:21

my man כתב:
jol9 כתב:סה"כ זה ויכוח טוב.

קבוצה אירופאית בינונית.

אוף יוני אתה כזה, כזה כזה מעצבן לפעמים...אנחנו נתווכח פה שעה ואז אתה תבוא ותגיד שסה"כ הם שווים ביניהם...וזה ככה כמעט כל ויכוח פה אפשר למות ממך...(אולי חוץ מהויכוחים שלך עם רוי :grin )

א - אתה חמוד.
ב - אני באמת חושב שהם די שווים בכוחם מבחינת כדורסל. לנייט יש את הקטע שציינתי שזה היתרון שלו, לניקו יש את החיבור המדהים שלו לקבוצה, לקהל
ולמדינה, שזה היתרון שלו. הלוואי עלינו כל אחד מהם, ממש לא משנה מי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים