המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ישר כוח עמיר![]()
בהחלט נקודת ציון חשובה של הפורום.
שמואל1 כתב:חבל לי מאוד על הפורום שנמחק, כל כך היסטוריה ונוסטלגיה, דיונים עשירים ומעניינים. מאוד כואב. בכל אופן, יוצאים לדרך חדשה.
עמיר לונ כתב:אני לא יודע אם רובכם מודעים לכך שלפני 4 שנים בדיוק פורום "צהבת" חזר לחיים לאחר שהפורום הישן קרס.
אני חושב שפרט זה ראוי לציון.
אני חייב לאודות שאני מאושר לראות את הפעילות הרבה ואת כמות המשתמשים הפעילים, אשר לפי דעתי גדלה במהלך 4 השנים האחרונות.
ורק נישאר לי לומר תודה לכולכם על זה שהצלחתם להחיות את הפורום שאותו כולנו אוהבים, ושאיני יודע מה רובנו היינו עושים בלעדיו.
הנה שניים מהת'רדים הראשונים שנפתחו בימים של הפורום החדש, עבור מי שמעוניין בקצת נוסטלגיה:
1. viewtopic.php?f=2&t=2
2. viewtopic.php?f=2&t=1&p=3#p3
עמיר לונ כתב:שמואל1 כתב:ישר כוח עמיר![]()
בהחלט נקודת ציון חשובה של הפורום.
דרך אגב, שמואל שמתי לב לתגובה שלך באחד מהת'רדים שצירפתי שהיא:שמואל1 כתב:חבל לי מאוד על הפורום שנמחק, כל כך היסטוריה ונוסטלגיה, דיונים עשירים ומעניינים. מאוד כואב. בכל אופן, יוצאים לדרך חדשה.
רציתי להגיד לך תודה אישית כי גם לך היה חלק רב בעשיית הפורום הנוכחי ללא פחות טוב מהפורום הקודם.
אנחנו נבנה את הכל מההתחלה.
אני תמיד האמנתי שהחומר האנושי זה הדבר החשוב ביותר,
והחומר האנושי של הפורום הזה מדהים.
אין סיבה שהפורום לא יתאושש.
jol9 כתב:עמיר לונ כתב:אני לא יודע אם רובכם מודעים לכך שלפני 4 שנים בדיוק פורום "צהבת" חזר לחיים לאחר שהפורום הישן קרס.
אני חייב לאודות שאני מאושר לראות את הפעילות הרבה ואת כמות המשתמשים הפעילים, אשר לפי דעתי גדלה במהלך 4 השנים האחרונות.
ורק נישאר לי לומר תודה לכולכם על זה שהצלחתם להחיות את הפורום שאותו כולנו אוהבים, ושאיני יודע מה רובנו היינו עושים בלעדיו.
הנה שניים מהת'רדים הראשונים שנפתחו בימים של הפורום החדש, עבור מי שמעוניין בקצת נוסטלגיה:
1. viewtopic.php?f=2&t=2
בהחלט. אמנם יש כמה גולשים בולטים שעזבו, אבל רבים אחרים הצטרפו, ויש גם עלייה בייצוג הנשים (מישהו יודע איפה רוני?).
אני חושב שאחד הדברים הגדולים שקרו לפורום זה השתתפות פעילה מאוד בפורום שכונה, שהוא פורום שמחבר בין הגולשים מאוד, כי איננו עוסק
במכבי, אלא בדברים אחרים.
דבר אחד שלילי, זה גוויעתו חסרת התקדים של שרשור הטניס...
רק שנמשיך ונשמור על מה שיש לנו כאן.
עמיר לונ כתב:jol9 כתב:עמיר לונ כתב:אני לא יודע אם רובכם מודעים לכך שלפני 4 שנים בדיוק פורום "צהבת" חזר לחיים לאחר שהפורום הישן קרס.
1. viewtopic.php?f=2&t=2
בהחלט. אמנם יש כמה גולשים בולטים שעזבו, אבל רבים אחרים הצטרפו, ויש גם עלייה בייצוג הנשים (מישהו יודע איפה רוני?).
אני חושב שאחד הדברים הגדולים שקרו לפורום זה השתתפות פעילה מאוד בפורום שכונה, שהוא פורום שמחבר בין הגולשים מאוד, כי איננו עוסק
במכבי, אלא בדברים אחרים.
דבר אחד שלילי, זה גוויעתו חסרת התקדים של שרשור הטניס...
רק שנמשיך ונשמור על מה שיש לנו כאן.
יוני, בהחלט חשוב שנשמיך ונשמור על מה שיש לנו כאן.
דרך אגב, יוני ושמואל האם אתם יודעים במקרה לאן נעלמו מישה ומיכאל? לא ראיתי שהם הגיבו פה במהלך השנה האחרונה וחשבתי שהם בצוות המנהלים של הפורום.
מכביסט30 כתב:אנשים עוזבים, מצטרפים חדשים, אבל הפורום הזה תמיד נשאר חזק ומעניין
בית אמיתי בשבילי.
גאה להיות חלק מהמקום הזה כבר למעלה מ12 שנה (עם הפסקות פה ושם, מודה..)
החציל האצטקי כתב:מישה באמת נעלם. מיכאל עוד פה, אף פעם לא היה מגיב בכמויות.
גם אתה נעלמת!
התנין כתב:היו ימים שכמות האנשים הפורום הזה היתה עצומה. בעיקר בין השנים 2003-2005. איזה ימים.
שמואל1 כתב:התנין כתב:היו ימים שכמות האנשים הפורום הזה היתה עצומה. בעיקר בין השנים 2003-2005. איזה ימים.
עם עליית הרשתות החברתיות, הפלטפורמה המוכרת של פורומים הפכה להיות פחות "אטרקטיבית". קשה להתחרות ברשתות החברתיות.
מצד שני, אין ספק שפורום צהבת הוא פורום אוהדי הכדורסל הפעיל ביותר בישראל נכון להיום, ולא בטוח שהוא נופל גם מפורומים של קבוצות כדורגל גדולות.
התנין כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:היו ימים שכמות האנשים הפורום הזה היתה עצומה. בעיקר בין השנים 2003-2005. איזה ימים.
עם עליית הרשתות החברתיות, הפלטפורמה המוכרת של פורומים הפכה להיות פחות "אטרקטיבית". קשה להתחרות ברשתות החברתיות.
מצד שני, אין ספק שפורום צהבת הוא פורום אוהדי הכדורסל הפעיל ביותר בישראל נכון להיום, ולא בטוח שהוא נופל גם מפורומים של קבוצות כדורגל גדולות.
אני לא בטוח שזה קשור, כי הרשתות החברתיות לא בדיוק מתחרות עם הפורומים על קהל (למרות שבעבר כל הקטע של פורום שכונה תפס כאן חזק מאוד). הפורומים נועדו לדבר על כדורסל - איפה עוד אפשר לדבר על זה בפייסבוק כמו שצריך? חוץ מזה, אם תבדוק את הפורומים של מכבי ת"א רגל ומכבי חיפה, תוכל לראות שהפעילות שם גבוהה בהרבה.
MTA2311 כתב:נטו עניין של פופולריות הפרנצ'ייז בציבור הרחב לדעתי.
וכן, פורום צהבת אכן לא נופל מהפורומים של מכבי פ"ת ועירוני ק"ש. לא זה המדד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים