4 שנים לפורום מאז חזרתו לחיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

4 שנים לפורום מאז חזרתו לחיים

הודעהעל ידי עמיר לונ » 04 אפריל 2015, 01:39

אני לא יודע אם רובכם מודעים לכך שלפני 4 שנים בדיוק פורום "צהבת" חזר לחיים לאחר שהפורום הישן קרס.
אני חושב שפרט זה ראוי לציון.
אני חייב להודות שאני מאושר לראות את הפעילות הרבה ואת כמות המשתמשים הפעילים, אשר לפי דעתי גדלה במהלך 4 השנים האחרונות.
ורק נישאר לי לומר תודה לכולכם על זה שהצלחתם להחיות את הפורום שאותו כולנו אוהבים, ושאיני יודע מה רובנו היינו עושים בלעדיו.

הנה שניים מהת'רדים הראשונים שנפתחו בימים של הפורום החדש, עבור מי שמעוניין בקצת נוסטלגיה:

1. viewtopic.php?f=2&t=2

2. viewtopic.php?f=2&t=1&p=3#p3
נערך לאחרונה על ידי עמיר לונ בתאריך 04 אפריל 2015, 13:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
עמיר לונ
חבר כבוד

Re: 4 שנים לפורום מאז חזרתו לחיים

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 אפריל 2015, 01:54

ישר כוח עמיר :thumbup
בהחלט נקודת ציון חשובה של הפורום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עמיר לונ » 04 אפריל 2015, 02:15

שמואל1 כתב:ישר כוח עמיר :thumbup

דרך אגב, שמואל שמתי לב לתגובה שלך באחד מהת'רדים שצירפתי שהיא:
שמואל1 כתב:חבל לי מאוד על הפורום שנמחק, כל כך היסטוריה ונוסטלגיה, דיונים עשירים ומעניינים. מאוד כואב. בכל אופן, יוצאים לדרך חדשה.

רציתי להגיד לך תודה אישית כי גם לך היה חלק רב בעשיית הפורום הנוכחי ללא פחות טוב מהפורום הקודם.
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 04 אפריל 2015, 09:33

עמיר לונ כתב:אני לא יודע אם רובכם מודעים לכך שלפני 4 שנים בדיוק פורום "צהבת" חזר לחיים לאחר שהפורום הישן קרס.
אני חייב לאודות שאני מאושר לראות את הפעילות הרבה ואת כמות המשתמשים הפעילים, אשר לפי דעתי גדלה במהלך 4 השנים האחרונות.
ורק נישאר לי לומר תודה לכולכם על זה שהצלחתם להחיות את הפורום שאותו כולנו אוהבים, ושאיני יודע מה רובנו היינו עושים בלעדיו.

הנה שניים מהת'רדים הראשונים שנפתחו בימים של הפורום החדש, עבור מי שמעוניין בקצת נוסטלגיה:

1. viewtopic.php?f=2&t=2

בהחלט. אמנם יש כמה גולשים בולטים שעזבו, אבל רבים אחרים הצטרפו, ויש גם עלייה בייצוג הנשים (מישהו יודע איפה רוני?).

אני חושב שאחד הדברים הגדולים שקרו לפורום זה השתתפות פעילה מאוד בפורום שכונה, שהוא פורום שמחבר בין הגולשים מאוד, כי איננו עוסק
במכבי, אלא בדברים אחרים.
דבר אחד שלילי, זה גוויעתו חסרת התקדים של שרשור הטניס...

רק שנמשיך ונשמור על מה שיש לנו כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 אפריל 2015, 10:37

עמיר לונ כתב:
שמואל1 כתב:ישר כוח עמיר :thumbup

דרך אגב, שמואל שמתי לב לתגובה שלך באחד מהת'רדים שצירפתי שהיא:
שמואל1 כתב:חבל לי מאוד על הפורום שנמחק, כל כך היסטוריה ונוסטלגיה, דיונים עשירים ומעניינים. מאוד כואב. בכל אופן, יוצאים לדרך חדשה.

רציתי להגיד לך תודה אישית כי גם לך היה חלק רב בעשיית הפורום הנוכחי ללא פחות טוב מהפורום הקודם.

תודה, אבל אני חושב שאני חלק קטן. יש לנו גרעין חזק מאוד של גולשים שעושים את פורום צהבת למה שהוא. חלקנו מבקרים כאן יום יום כבר למעלה מ 10 שנים.
זאת הייחודיות של פורום צהבת. רק שנמשיך כך.

התגובה הזאת של מיכאל אומרת הכל:

אנחנו נבנה את הכל מההתחלה.

אני תמיד האמנתי שהחומר האנושי זה הדבר החשוב ביותר,
והחומר האנושי של הפורום הזה מדהים.

אין סיבה שהפורום לא יתאושש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עמיר לונ » 04 אפריל 2015, 13:15

jol9 כתב:
עמיר לונ כתב:אני לא יודע אם רובכם מודעים לכך שלפני 4 שנים בדיוק פורום "צהבת" חזר לחיים לאחר שהפורום הישן קרס.
אני חייב לאודות שאני מאושר לראות את הפעילות הרבה ואת כמות המשתמשים הפעילים, אשר לפי דעתי גדלה במהלך 4 השנים האחרונות.

1. viewtopic.php?f=2&t=2

בהחלט. אמנם יש כמה גולשים בולטים שעזבו, אבל רבים אחרים הצטרפו, ויש גם עלייה בייצוג הנשים (מישהו יודע איפה רוני?).

אני חושב שאחד הדברים הגדולים שקרו לפורום זה השתתפות פעילה מאוד בפורום שכונה, שהוא פורום שמחבר בין הגולשים מאוד, כי איננו עוסק
במכבי, אלא בדברים אחרים.

יוני, בהחלט חשוב שנשמיך ונשמור על מה שיש לנו כאן.
דרך אגב, יוני ושמואל האם אתם יודעים במקרה לאן נעלמו מישה ומיכאל? לא ראיתי שהם הגיבו פה במהלך השנה האחרונה וחשבתי שהם בצוות המנהלים של הפורום.
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 אפריל 2015, 13:26

מישה באמת נעלם. מיכאל עוד פה, אף פעם לא היה מגיב בכמויות.
גם אתה נעלמת!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 אפריל 2015, 13:28

עמיר לונ כתב:
jol9 כתב:

1. viewtopic.php?f=2&t=2

במכבי, אלא בדברים אחרים.

יוני, בהחלט חשוב שנשמיך ונשמור על מה שיש לנו כאן.
דרך אגב, יוני ושמואל האם אתם יודעים במקרה לאן נעלמו מישה ומיכאל? לא ראיתי שהם הגיבו פה במהלך השנה האחרונה וחשבתי שהם בצוות המנהלים של הפורום.

מישה עד כמה שידוע לי נמצא בתקופה עמוסה של לימודים (הוא עזב את צוות הניהול).
מיכאל כמובן פה, מגיב יותר בפורום שכונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 04 אפריל 2015, 14:55

פעם היו פה עתיקים, אודי, אלונה טל אבנר , בר :D
itai7

הודעהעל ידי מכביסט24 » 04 אפריל 2015, 15:35

אנשים עוזבים, מצטרפים חדשים, אבל הפורום הזה תמיד נשאר חזק ומעניין :)
בית אמיתי בשבילי.
גאה להיות חלק מהמקום הזה כבר למעלה מ12 שנה (עם הפסקות פה ושם, מודה..)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 אפריל 2015, 16:01

מכביסט30 כתב:אנשים עוזבים, מצטרפים חדשים, אבל הפורום הזה תמיד נשאר חזק ומעניין :)
בית אמיתי בשבילי.
גאה להיות חלק מהמקום הזה כבר למעלה מ12 שנה (עם הפסקות פה ושם, מודה..)

שיהיה עד מכביסט120 ;)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עמיר לונ » 04 אפריל 2015, 20:53

החציל האצטקי כתב:מישה באמת נעלם. מיכאל עוד פה, אף פעם לא היה מגיב בכמויות.
גם אתה נעלמת!

האמת, קצת נעלמתי כי הייתי בצבא שלוש שנים, אבל כל פעם שהייתי בבית נכנסתי לראות מה קורה בפורום.
ד"א לרוב אני לא מגיב הרבה משום שאני מסכים עם רוב הדברים שנאמרים בפורום.
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי התנין » 05 אפריל 2015, 18:07

היו ימים שכמות האנשים הפורום הזה היתה עצומה. בעיקר בין השנים 2003-2005. איזה ימים.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אפריל 2015, 18:17

התנין כתב:היו ימים שכמות האנשים הפורום הזה היתה עצומה. בעיקר בין השנים 2003-2005. איזה ימים.

עם עליית הרשתות החברתיות, הפלטפורמה המוכרת של פורומים הפכה להיות פחות "אטרקטיבית". קשה להתחרות ברשתות החברתיות.
מצד שני, אין ספק שפורום צהבת הוא פורום אוהדי הכדורסל הפעיל ביותר בישראל נכון להיום, ולא בטוח שהוא נופל גם מפורומים של קבוצות כדורגל גדולות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 05 אפריל 2015, 18:20

שמואל1 כתב:
התנין כתב:היו ימים שכמות האנשים הפורום הזה היתה עצומה. בעיקר בין השנים 2003-2005. איזה ימים.

עם עליית הרשתות החברתיות, הפלטפורמה המוכרת של פורומים הפכה להיות פחות "אטרקטיבית". קשה להתחרות ברשתות החברתיות.
מצד שני, אין ספק שפורום צהבת הוא פורום אוהדי הכדורסל הפעיל ביותר בישראל נכון להיום, ולא בטוח שהוא נופל גם מפורומים של קבוצות כדורגל גדולות.

אני לא בטוח שזה קשור, כי הרשתות החברתיות לא בדיוק מתחרות עם הפורומים על קהל (למרות שבעבר כל הקטע של פורום שכונה תפס כאן חזק מאוד). הפורומים נועדו לדבר על כדורסל - איפה עוד אפשר לדבר על זה בפייסבוק כמו שצריך? חוץ מזה, אם תבדוק את הפורומים של מכבי ת"א רגל ומכבי חיפה, תוכל לראות שהפעילות שם גבוהה בהרבה.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אפריל 2015, 19:04

התנין כתב:
שמואל1 כתב:

אני לא בטוח שזה קשור, כי הרשתות החברתיות לא בדיוק מתחרות עם הפורומים על קהל (למרות שבעבר כל הקטע של פורום שכונה תפס כאן חזק מאוד). הפורומים נועדו לדבר על כדורסל - איפה עוד אפשר לדבר על זה בפייסבוק כמו שצריך? חוץ מזה, אם תבדוק את הפורומים של מכבי ת"א רגל ומכבי חיפה, תוכל לראות שהפעילות שם גבוהה בהרבה.

אני חושב שזה מאוד קשור. יש אלפי אנשים שמגיבים ברשתות החברתיות, ומספיק שאחוז בודד מתוכם היה מגיב כאן, והיית מקבל את אותה כמות עצומה של אנשים שהייתה כאן לפני 2005.
כמובן שיש גם את עניין הקבוצה עצמה. אי אפשר להשוות בין רמת העניין והחיבור של האוהדים לקבוצה שהייתה כאן ב 2003-2005 לבין הקבוצה האפורה והחלשה של 2015.
לגבי הפורומים של מכבי ת"א ומכבי חיפה בכדורגל- לא אמרתי שהפעילות שם פחותה מפורום צהבת. אמרתי שפורום צהבת לא נופל מפורומים של חלק מקבוצות הכדורגל וזה בהחלט נכון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אפריל 2015, 19:09

נטו עניין של פופולריות הפרנצ'ייז בציבור הרחב לדעתי.

וכן, פורום צהבת אכן לא נופל מהפורומים של מכבי פ"ת ועירוני ק"ש. לא זה המדד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 05 אפריל 2015, 19:13

הייתי חבר במספר לא מבוטל של פורומים (לאו דווקא בעניני ספורט) וזה ללא ספק הטוב ביותר והמשפחתי ביותר..כל כך כיף פה!!!
אין עליכם מת על כולם פה!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אפריל 2015, 19:27

MTA2311 כתב:נטו עניין של פופולריות הפרנצ'ייז בציבור הרחב לדעתי.

וכן, פורום צהבת אכן לא נופל מהפורומים של מכבי פ"ת ועירוני ק"ש. לא זה המדד.

הסתובבתי במספר פורומים של קבוצות כדורגל.
הפורום של מכבי ת"א אכן מאוד פעיל. גם של הפועל (טיפה פחות).
פורום צהבת פעיל יותר מכל השאר (כולל פורום אוהדי מכבי חיפה).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 05 אפריל 2015, 19:32

שמואל, הבאתי את הדוגמא של הפורומים של חיפה ומכבי רגל על מנת להפריך את הטענה שהפייסבוק פגע בפורומים, כי עובדה ששם עדיין יש פעילות גדולה מאוד (לחיפה אגב יש שני פורומים עם הרבה מאוד פעילות, מזכיר את מה שהיה בעבר עם צהבת והלב הצהוב שהספיקו להתאדות).

אגב אני רואה שמספר החברים בפורום הוא 752 בלבד. אני זוכר תקופות שהכמות היתה משולשת לפחות.
התנין

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים