פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
30 יוני 2015, 15:25
די באמת שדי!
כל החלטה טובה שאתם עושים אתם עושים 3 כאלו רעות...
נערך לאחרונה על ידי
my man בתאריך 20 אוקטובר 2015, 20:23, נערך 3 פעמים בסך הכל.
30 יוני 2015, 15:27
ועוד אנשים רצו את ג'וניור בפורום
30 יוני 2015, 15:50
Holiday_Armadillo כתב:ועוד אנשים רצו את ג'וניור בפורום
אין כבר מילים- כאילו אמבקווה מקלין ומקל יחפו על זה שג'וניור אשכרה משתין עלינו...
הבעיה היא כמו שאת אומרת - שיש אוהדים שבטוחים שזה גשם...אז צריך לספר להם שעוד רגע יולי אוגוסט...
30 יוני 2015, 15:51
זהו, נמאס לי סופית.
30 יוני 2015, 15:52
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:ועוד אנשים רצו את ג'וניור בפורום
אין כבר מילים- כאילו אמבקווה מקלין ומקל יחפו על זה שג'וניור אשכרה משתין עלינו...
הבעיה היא כמו שאת אומרת - שיש אוהדים שבטוחים שזה גשם...אז צריך לספר להם שעוד רגע יולי אוגוסט...
בגלל זה מביאים את פישר ומקלין כי רוצים שהם יעשו מטרייה אווירית
ושוב, יוני מוסר
30 יוני 2015, 16:05
כשאפילו צפריר מביע ביקורת, את היודע שהפדרמנים כבר עברו להשתין מהמקפצה. אינ מחכה ליוסי שיסביר לנו על הדברים שלא מובנים מאליהם.
30 יוני 2015, 16:08
אני בטוח שהפורום הזה מזיז להם.
30 יוני 2015, 16:09
חשבון הבנק מזיז להם. ותודה לכל אלו שמיהרו לחדש את המנוי!!!
30 יוני 2015, 16:13
אדגר פו כתב:אני בטוח שהפורום הזה מזיז להם.
רציני עכשיו, יש לנו מזל גדול שיש את הפורום הזה
זה נווה מדבר באינטרנט שמלא באינטרסים
לא רק אתרים שמקשורים לכל מיני סוכנים ושחקנים ו''גורמים'' כאלה ואחרים בקבוצה, יש גם פורומים שלא נקיים מכל העניין הזה
לפורום הזה אין שום קשר להנהלה, אנחנו לא חייבים שום דבר להנהלה, אין פה צנזורה על אף ביקורת, ולכולם פה יש את האפשרות להסתכל למצב בעיניים ולהגיד ''וואלה, חרא''
30 יוני 2015, 16:16
את לא צריכה לספר לי את כל זה אני הייתי פה הרבה לפנייך עם דור המייסדים.
אני רק חושב שהפורום הזה הרבה יותר מצומצם היום ולא בהכרח מבטא את רוח האוהדים הכללית, צריך לקחת את זה בחשבון . פה כולם רוצים להרוג את זה ואת ההוא אבל לא בטוח שיש לכם חיילים מאחור ואני די משוכנע שכל המינויים ימכרו גם בעונה הבאה, כך או כך.
30 יוני 2015, 16:17
אדגר פו כתב:את לא צריכה לספר לי את כל זה אני הייתי פה הרבה לפנייך עם דור המייסדים.
אני רק חושב שהפורום הזה הרבה יותר מצומצם היום ולא בהכרח מבטא את רוח האוהדים הכללית, צריך לקחת את זה בחשבון . פה כולם רוצים להרוג את זה ואת ההוא אבל לא בטוח שיש לכם חיילים מאחור ואני די משוכנע שכל המינויים ימכרו גם בעונה הבאה, כך או כך.
אני לא ''סיפרתי לך'', אני הכרתי תודה על זה שיש לנו בכלל את הזכות להביע את דעתנו
זה שהוא מצומצם וזה שאין לנו השפעה זה ממש לא breaking news בשביל אף אחד פה, אבל זה לא אומר שאין צורך לכתוב את כל הדברים האלה
30 יוני 2015, 16:28
החלטה הזויה של דני פדרמן. משחרר את פארגו, משחרר את רנדל, לא משחרר את היינס, לא משחרר את כהן, לא משחרר את גודס...
מישהו מבין מה קורה שם?
30 יוני 2015, 16:28
סבבה, אני באמת שמח שהפורום עדיין קיים ואפשר לכתוב כל מה שרוצים. בלב הצהוב באמת הייתה צנזורה בזמנו.
30 יוני 2015, 16:29
jol9 כתב:החלטה הזויה של דני פדרמן. משחרר את פארגו, משחרר את רנדל, לא משחרר את היינס, לא משחרר את כהן, לא משחרר את גודס...
מישהו מבין מה קורה שם?
אתה באמת לא יכול להבין מה המכנה המשותף של הקבוצה הראשונה ומה של השנייה?
30 יוני 2015, 16:31
jol9 כתב:החלטה הזויה של דני פדרמן. משחרר את פארגו, משחרר את רנדל, לא משחרר את היינס, לא משחרר את כהן, לא משחרר את גודס...
מישהו מבין מה קורה שם?
וכל זה בלי לדבר על זה שיוגי עוד לא חתם...
30 יוני 2015, 16:33
LIAV10 כתב:זהו, נמאס לי סופית.
30 יוני 2015, 16:33
אדגר פו כתב:אני רק חושב שהפורום הזה הרבה יותר מצומצם היום ולא בהכרח מבטא את רוח האוהדים הכללית, צריך לקחת את זה בחשבון . פה כולם רוצים להרוג את זה ואת ההוא אבל לא בטוח שיש לכם חיילים מאחור ואני די משוכנע שכל המינויים ימכרו גם בעונה הבאה, כך או כך.
מה זה לכם? יש פה אוהדים שמביעים דעה, בדיוק כמוך. אף אחד לא עבר סלקציה.
זה שיש טיפשים/תמימים (כל אחד יגדיר את זה כרצונו) שמחדשים את המנוי באמונה שלמה שזה מה שיעשה טוב לקבוצה (או כדי לחסוך לעצמם כמה שקלים), זה ברור וידוע.
30 יוני 2015, 16:38
אני לא חושב שכולם או אפילו רובם טיפשים ותמימים, רובם לא עכברי כדורסל ולא יודעים בדיוק מי מגיע ומה הוא שווה. בינתיים זה עובד למכבי, למרות שאני לא יודע אם לטווח הרחוק, אם יהיו מפלות נוספות זה לא ישפיע בסופו של דבר.
30 יוני 2015, 16:39
אדגר פו כתב:אני לא חושב שכולם או אפילו רובם טיפשים ותמימים, רובם לא עכברי כדורסל ולא יודעים בדיוק מי מגיע ומה הוא שווה. בינתיים זה עובד למכבי, למרות שאני לא יודע אם לטווח הרחוק, אם יהיו מפלות נוספות זה לא ישפיע בסופו של דבר.
חביבי, זאת בדיוק ההגדרה לטיפשים/תמימים.
30 יוני 2015, 16:42
אני לא מסכים איתך, בטח לא בקטע של טיפשות.