המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:חציל, הבעיה שמכבי הביאה כבר סנטר הגנתי והבחור נראה מוגבל עד כאב בהתקפה. אומיץ' נראה כמו פרוספקט הרבה יותר מעניין לדעתי.
החציל האצטקי כתב:
דו״ח סקאוטינג על ווית׳י- למי שלא מכיר ורוצה להכיר. הוסיף עוד 20 פאונד של שריר בשנתיים שלו בNBA.
שילוב שלו ושל אמבקווה בעמדה 5 יתן לנו את ההגנה הכי טובה ביורוליג- זה בטוח.
שוחרר לאחרונה מניו-אורלינס (הלא משופעת בסנטרים) ומשם לא ברור לאן יילך.
אם נרד רגע מהעץ של ראדוליצה וביינס ושחקני הפוסט ה״מלוטשים״- יש מצב שנגלה שהוא כל מה שאנחנו רוצים.
MTA2311 כתב:איך הוא משלים את אמבקווה חציל?
yzafrir כתב:מישהו מוכן להסביר למה שחקן כמו חסן ווייטסייד מופיע ברשימת שחקנית לליגת קיץ באורלנדו ? הוא עשה עונה מפתיע השנה , זה לא הספיק ?
שחקן שיכול להיות מאוד מעניין לעמדת הרכז הוא נייט וולטרס שהועדף במהלך העונה על פני מקל בפליקנס...
felix_r כתב:yzafrir כתב:מישהו מוכן להסביר למה שחקן כמו חסן ווייטסייד מופיע ברשימת שחקנית לליגת קיץ באורלנדו ? הוא עשה עונה מפתיע השנה , זה לא הספיק ?
שחקן שיכול להיות מאוד מעניין לעמדת הרכז הוא נייט וולטרס שהועדף במהלך העונה על פני מקל בפליקנס...
לא אמרו לך שיש אנחנו לא צריכים רכז?
מקאדו 3 כתב:הוא מזגיר לי את נייט האפמן בצורת הזריקה והתנועה , נראה מעניין אבל אי אפשר לדעת אני זוכר עוד את הקליפים שראיתי ביום שג 'ף פוט הוחתם הוא היה נראה כמו מיפלצת ...
In addition to a basketball career, Foote is an artist who enjoys singing and producing his own songs. As a singer, he has released two albums, one in 2006 (Supernatural) and one in 2012 (Hold Fast).[13]
felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:הוא מזגיר לי את נייט האפמן בצורת הזריקה והתנועה , נראה מעניין אבל אי אפשר לדעת אני זוכר עוד את הקליפים שראיתי ביום שג 'ף פוט הוחתם הוא היה נראה כמו מיפלצת ...
הידעת, שג'ף פוט הוא גם זמר, ויש לו שני אלבומים?![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Foote
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:מישהו מוכן להסביר למה שחקן כמו חסן ווייטסייד מופיע ברשימת שחקנית לליגת קיץ באורלנדו ? הוא עשה עונה מפתיע השנה , זה לא הספיק ?
לצערי בונים על וויז כרכז...אופססס התכוונתי לרוצ'סטי ...(טעות פרוידיאנית... )
felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:מישהו מוכן להסביר למה שחקן כמו חסן ווייטסייד מופיע ברשימת שחקנית לליגת קיץ באורלנדו ? הוא עשה עונה מפתיע השנה , זה לא הספיק ?
לצערי בונים על וויז כרכז...אופססס התכוונתי לרוצ'סטי ...(טעות פרוידיאנית... )
למרות שהייתי מחתים את נייט וולטרס רק על מנת לעצבן את מקל
הוא שחקן הרבה יותר טוב ממקל ולא פלא שהועדף עליו...
felix_r כתב:
- קוד: בחר הכל
הוא שחקן הרבה יותר טוב ממקל ולא פלא שהועדף עליו...
אתה לא צריך להראות לי סרטון. מבחינתי כל שחקן NBA טוב יותר ממקל, כי מקל לא ברמה של NBA
yzafrir כתב:מישהו מוכן להסביר למה שחקן כמו חסן ווייטסייד מופיע ברשימת שחקנית לליגת קיץ באורלנדו ? הוא עשה עונה מפתיע השנה , זה לא הספיק ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־16 אורחים