המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:לא ברור לי מה החשש שלהם לרשום אותו? כרגע יש לנו, כולל הברזילאי, 6 זרים ומותר סה"כ 8, כך שגם אם ירשמו אותו ובסוף הוא ייחתך עדיין יש מקום לעוד 2 זרים שיוכלו להגיע במהלך העונה.
אחדשיודע כתב:חנו'ש כתב:לא ברור לי מה החשש שלהם לרשום אותו? כרגע יש לנו, כולל הברזילאי, 6 זרים ומותר סה"כ 8, כך שגם אם ירשמו אותו ובסוף הוא ייחתך עדיין יש מקום לעוד 2 זרים שיוכלו להגיע במהלך העונה.
מה הלחץ לרשום אותו? גם ככה אפשר לרשום עד 5 זרים למשחק הקרוב, וכרגע פבראני משחק עם ברך אחת. החלטה טובה.
אדגר פו כתב:אני לא מבין - כותרת האשכול מדברת שפבארני בדרך החוצה בלי סימן שאלה - כשנכנסים לדיון יש סימן שאלה. ספוקלציה של הכתב, גם אם יש בה איזה גרעין של משהוא.
משהוא לא טוב עובר על הפורום הזה לצערי.
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:אני לא מבין - כותרת האשכול מדברת שפבארני בדרך החוצה בלי סימן שאלה - כשנכנסים לדיון יש סימן שאלה. ספוקלציה של הכתב, גם אם יש בה איזה גרעין של משהוא.
משהוא לא טוב עובר על הפורום הזה לצערי.
אין ספק שהחוסר בסימן השאלה חמור, פשע מתועב. אכן משהו רע מאוד עובר על הפורום הזה.
toja27 כתב:לא מבין את ההחלטה הזאת, זה כאילו שמוותרים עליו כאן. אם מאמינים בו אז צריך שהוא ישחק יותר כדי לחזור לכושר משחק.
felix_r כתב:toja27 כתב:לא מבין את ההחלטה הזאת, זה כאילו שמוותרים עליו כאן. אם מאמינים בו אז צריך שהוא ישחק יותר כדי לחזור לכושר משחק.
אולי רוצים שיחזור לאט-לאט כדי לא להעמיס על הברך
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:לא מבין את ההחלטה הזאת, זה כאילו שמוותרים עליו כאן. אם מאמינים בו אז צריך שהוא ישחק יותר כדי לחזור לכושר משחק.
אולי רוצים שיחזור לאט-לאט כדי לא להעמיס על הברך
יכול להיות שזה זה באמת למרות שאיזו סיבה יש לא לרשום אותו באיגוד?
toja27 כתב:לא מבין את ההחלטה הזאת, זה כאילו שמוותרים עליו כאן. אם מאמינים בו אז צריך שהוא ישחק יותר כדי לחזור לכושר משחק.
מנהל הקבוצה, ניקולה וויצ'יץ', דיבר על מצבו של ויטור פבראני: עשינו לו בדיקות, הוא נראה בסדר. יש לו בעיה והרופאים לא יודעים מה לעשות עם זה. ייקח לו זמן לחזור לכושר מלא, לכן הבאנו עוד שחקן שישלים את הסגל. לא רשמנו את ויטור לליגה הישראלית, הוא לא מוכן ולא רצינו שהוא יתפוס מקום".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־14 אורחים