המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:שוב מסע בארצוץ הברית. לומדים מטעויות.
שמואל1 כתב:מכבי ת"א צפויה לשחק מול אולימפיאקוס בקיץ
שיחות עם אלופת יוון על מפגש כפול בארה"ב. המטרה: חשיפת המותג
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 12788.html
jol9 כתב:כנראה שזה עושה למישהו משהו טוב... לא יודע מה בדיוק הרווחנו מהמשחקים מול מילאנו בארה"ב.
במשחקים האלה בנדר ופבראני נראו כמו אולדריג' ודאנקן, אז אולי זה לא באמת מדד כזה מחייב.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כנראה שזה עושה למישהו משהו טוב... לא יודע מה בדיוק הרווחנו מהמשחקים מול מילאנו בארה"ב.
במשחקים האלה בנדר ופבראני נראו כמו אולדריג' ודאנקן, אז אולי זה לא באמת מדד כזה מחייב.
ד''א, אתם חושבים שמשהו ישתנה אם נשנה ירק? אף פעם לא באמת נתנו לת'רד הקישואים שלי (ושל רון) הזדמנות
"לא משנה מה יעשו"
מי ישמע באמת ניסו הכל ונכשלו.
בניתם קבוצה בלי סנטר? בניתם קבוצה עם בנדר כפורוורד מוביל? נתתם את הקבוצה למאמן מחריד כמו טבק בשלב קריטי של העונה? הרווחתם ביושר כל בדל של ביקורת שקיבלתם.
מקובי, אני קורא אותך פה כבר שנים, והתווכחנו פה לא מעט. הדבר האחרון שאני יכול להגיד עליך זה שאתה אדם לא אינטליגנט. איך אתה לא רואה שמשקרים ומשתינים לך בפרצוף כבר שנים?
מקובי כתב:ההתנהלות השנה היתה ביזיונית, הם בנו קבוצה כמו הצרות שלי. נתנו עוד עונה למאמן שהפסיד אליפות בסדרה (צביקה הפסיד אליפות בפיינל פור והעיפו אותו למרות עונת יורוליג טובה)
כבר החליטו לפטר מאמן אחרי שקיבלנו ביזיון אחרי ביזיון ונאבקו על מאמן שלא ברור מה השיטה שלו (גם בהתקפה וגם בהגנה)
ועוד לא הגעתי בכלל לשחקנים שעברו פה.
הם עשו את כל הטעויות האפשריות ולרגע לא תשמעו אותי אומר אחרת.
אנשים כאן רשמו שאין סיכוי שרנדולף יגיע, וזה ספין של מכבי למכירת מנויים.
אז ציינתי שהשנה הם השקיעו הרבה כסף השנה.
roy1000 כתב:מקובי כתב:ההתנהלות השנה היתה ביזיונית, הם בנו קבוצה כמו הצרות שלי. נתנו עוד עונה למאמן שהפסיד אליפות בסדרה (צביקה הפסיד אליפות בפיינל פור והעיפו אותו למרות עונת יורוליג טובה)
כבר החליטו לפטר מאמן אחרי שקיבלנו ביזיון אחרי ביזיון ונאבקו על מאמן שלא ברור מה השיטה שלו (גם בהתקפה וגם בהגנה)
ועוד לא הגעתי בכלל לשחקנים שעברו פה.
הם עשו את כל הטעויות האפשריות ולרגע לא תשמעו אותי אומר אחרת.
אנשים כאן רשמו שאין סיכוי שרנדולף יגיע, וזה ספין של מכבי למכירת מנויים.
אז ציינתי שהשנה הם השקיעו הרבה כסף השנה.
אני לא יודע על מה אתה מדבר. השחקן הכי יקר במכבי השנה היה פארמר ב- 1.5 מליון וזה היה חריג בגלל שמדובר בפארמר. אחרי זה רוצ'סטי ב- 900 אלף.
אין מה לדבר על שחקנים כמו רנדולף. מדובר בסכומים משמעותית גבוהים יותר שמכבי לא תוציא. אני לא מבין על מה הויכוח? רנדולף (או שחקנים אחרים ברמה שלו) לא יגיעו למכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־12 אורחים