המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אני חושש מההחתמה הזאת. ציברס נראה שחקן בסדר גמור, אבל אסור לשכוח שכל סנטר באשר הוא,כאשר הוא משחק בקבוצה סרבית, תמיד נראה פי שניים טוב יותר מאשר הוא באמת.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:אני חושש מההחתמה הזאת. ציברס נראה שחקן בסדר גמור, אבל אסור לשכוח שכל סנטר באשר הוא,כאשר הוא משחק בקבוצה סרבית, תמיד נראה פי שניים טוב יותר מאשר הוא באמת.
זאת החתמה סבירה. מדובר בשחקן מוכח שמגיע אחרי עונת פריצה, והוא גם לשם שינוי לא פצוע. זה בטח עדיף על החתמה כמו פבראני.
מכבי מכוונת לאמצע טבלה ביורוליג, ומאיק צירבס מספיק טוב לשאיפות.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:אני חושש מההחתמה הזאת. ציברס נראה שחקן בסדר גמור, אבל אסור לשכוח שכל סנטר באשר הוא,כאשר הוא משחק בקבוצה סרבית, תמיד נראה פי שניים טוב יותר מאשר הוא באמת.
זאת החתמה סבירה. מדובר בשחקן מוכח שמגיע אחרי עונת פריצה, והוא גם לשם שינוי לא פצוע. זה בטח עדיף על החתמה כמו פבראני.
כפי שכתבתי, מה שמדאיג אותי, זאת העובדה שכל הסנטרים נראים ממש מצוינים כאשר הם משחקים בקבוצות הסרביות, פשוט כי שיטת המשחק שם באופן מסורתי בנויה סביב הסנטר. זה בכלל לא אומר שצירבס יראה טוב במכבי.
חוץ מזה גובה החוזה שלו ושל מילר נראה לי מוגזם בטרוף
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:אני חושש מההחתמה הזאת. ציברס נראה שחקן בסדר גמור, אבל אסור לשכוח שכל סנטר באשר הוא,כאשר הוא משחק בקבוצה סרבית, תמיד נראה פי שניים טוב יותר מאשר הוא באמת.
כפי שכתבתי, מה שמדאיג אותי, זאת העובדה שכל הסנטרים נראים ממש מצוינים כאשר הם משחקים בקבוצות הסרביות, פשוט כי שיטת המשחק שם באופן מסורתי בנויה סביב הסנטר. זה בכלל לא אומר שצירבס יראה טוב במכבי.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:אני חושש מההחתמה הזאת. ציברס נראה שחקן בסדר גמור, אבל אסור לשכוח שכל סנטר באשר הוא,כאשר הוא משחק בקבוצה סרבית, תמיד נראה פי שניים טוב יותר מאשר הוא באמת.
סכומים הזויים.
felix_r כתב:אני חושש מההחתמה הזאת. ציברס נראה שחקן בסדר גמור, אבל אסור לשכוח שכל סנטר באשר הוא,כאשר הוא משחק בקבוצה סרבית, תמיד נראה פי שניים טוב יותר מאשר הוא באמת.
ankram כתב:felix_r כתב:אני חושש מההחתמה הזאת. ציברס נראה שחקן בסדר גמור, אבל אסור לשכוח שכל סנטר באשר הוא,כאשר הוא משחק בקבוצה סרבית, תמיד נראה פי שניים טוב יותר מאשר הוא באמת.
מסכים איתך , יוביץ' הוא אחד הגורמים המרכזיים לאיך שציברס נראה , מצד שני בובאן מצליח גם במקום אחר , כנ"ל פקוביץ' , ואילו סופו לא הצליח בקבוצה סרבית למרות שהוא סנטר.....
MTA2311 כתב:סכומים הזויים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים