המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:למדנו הרבה דברים השנה. אחד מהם, זה שאי אפשר להתפשר בעמדות חשובות כי בשאר העמדות יש שחקנים טובים. קבוצץ כדורסל בונים קודם כל מעמדות 1+5,ואז מתפנים לשאר. כרגע, עמדה 1 היא רעה בסטנדרטים של יורוליג, ועמדה 5 היא בינונית מינוס. אפשר להביא את כל הווימסים בעולם, אבל בלי עמדות 1+5 חזקות, זה לא שווה כלום.
MTA2311 כתב:גבוהים אתלטים וקשוחים יכולים להיות גם סנטרים אדירים. צירבאס, הנדריקס ואמקווה הם שחקנים בינוניים. זה לא יספיק.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:למדנו הרבה דברים השנה. אחד מהם, זה שאי אפשר להתפשר בעמדות חשובות כי בשאר העמדות יש שחקנים טובים. קבוצץ כדורסל בונים קודם כל מעמדות 1+5,ואז מתפנים לשאר. כרגע, עמדה 1 היא רעה בסטנדרטים של יורוליג, ועמדה 5 היא בינונית מינוס. אפשר להביא את כל הווימסים בעולם, אבל בלי עמדות 1+5 חזקות, זה לא שווה כלום.
זה תאוריה שפיתחנו סביב מכבי בשנים האחרונות אבל העונה הזאת ביורוליג מוכיחה שלא בטוח שזה ממש מדויק.
תסתכל על הקבוצות בהצלבה ותראה מי הרכזים שלהם .
הכוכב עם ילדים שנזרקו למים ובכל זאת נותנת פייט יפה בהצלבה .
ברצלונה עם ארויו הזקן וסטוראנסקי שהוא שחקן נחמד אבל לא יותר
פנר' עם היקמן שכולנו מכירים ( שהוא יותר2 מ1 ) , בוגדנוביץ שהוא גם יותר 2 אבל מוכשר , וסלוקאס שהוא סוג של יוגב אוחיון...
לבוראל עם אדאמס שהוא הפתעת העונה מבחינתי וג'יימס הלא יציב
פאו עם קאלתס שהוא אכזבת העונה , היינס ( צריך להוסיף ? ) ודיאמנטידיס בעונת פרישה .
דווקא ריאל עם עמדה מספר 1 הכי טבה ביורוליג ניראת חרא , וקובאן שמחזיקה את הרכז הכי טוב העונה ביורוליג מתפרקת ...רק הרכזים של צסקא מתפקדים טוב אבל עם סגל כזה זה לא חוכמה...
אני מאמין שאפשר להסתדר עם מקל יוגב ואדאמס בעמדה 1
לגבי עמדה 5 אני לא מסכים איתך . אני חושב שזיברס , טיוס , ודובליביץ סוגרים עמדה 5 לא רעה בכלל .
LIAV10 כתב:אור, כבר הוכח שלא חייבים 5 אדיר.
אפשר לקחת אליפות גם עם גבוהים אתלטים וקשוחים, אבל חייבים גארד ווינר וכימיה מטורפת (מכבי ואולי׳)
felix_r כתב:אני לא הבנתי, זה אשכול של סגל פנטזי או סגל אמיתי שיכול להיות?
yzafrir כתב:felix_r כתב:אני לא הבנתי, זה אשכול של סגל פנטזי או סגל אמיתי שיכול להיות?
סגל פנטזי אבל כל החוכמה לנסות שיהיה גם הגיוני...
רוני. איפה ראית שדובלייביץ' חתום עד 2018 ? עד כמה שאני יודע הוא מסיים בסוף העונה ויש לו סעיף בייאווט של 200k...
אנטוניו כתב:מקל,אחיון
ביוקוס, לנדסברג
ווימס, פניני
מילר,בלייזר
רנדולף, צירבס,שגב.
להערכתי זה הסגל שנראה שנה הבאה במכבי צל אביב.
rc4991 כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:אני לא הבנתי, זה אשכול של סגל פנטזי או סגל אמיתי שיכול להיות?
רוני. איפה ראית שדובלייביץ' חתום עד 2018 ? עד כמה שאני יודע הוא מסיים בסוף העונה ויש לו סעיף בייאווט של 200k...
ביררתי עם שני עיתונאים ספרדים ושניהם אמרו לי את זה
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:אני לא הבנתי, זה אשכול של סגל פנטזי או סגל אמיתי שיכול להיות?
ביררתי עם שני עיתונאים ספרדים ושניהם אמרו לי את זה
כמה הבייאווט על החוזה שלו ? אם זה כמו בחוזה האחרון אז זה 200k . שווה להשקיע את הסכום הזה על שחקן בגילו (23) ועם כזה ניסיון . שחקן מאוד מוכשר שמתבזבז במועדון בינוני שאם אני לא טועה נמצא בקשיים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים