המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא, כי היא לא רצתה שתיגעו
אה כן? אז למה היא כל הזמן מנג'סת לי לאכול ממנה?
מאותה סיבה שאני שואלת את אמא שלי אם היא רוצה מהפיצה, בשביל שייראה כאילו דאגתי למרות שאני נורא מקווה שהיא תגיד לא כי אם היא תגיד כן אני אתאבד
jol9 כתב:האמת שאני אכלתי מופלטות... המטפלת לשעבר של הבת שלי מכינה (והיא רומניה בכלל) וכמו שכרמל אמרה - בצק עם משהו
מתוק... מה רע?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:האמת שאני אכלתי מופלטות... המטפלת לשעבר של הבת שלי מכינה (והיא רומניה בכלל) וכמו שכרמל אמרה - בצק עם משהו
מתוק... מה רע?
המטפלת? יואו איזה בורגנים, רוני, חייב באן, חייב חייב חייב
jol9 כתב:האמת שאני אכלתי מופלטות... המטפלת לשעבר של הבת שלי מכינה (והיא רומניה בכלל) וכמו שכרמל אמרה - בצק עם משהו
מתוק... מה רע?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:האמת שאני אכלתי מופלטות... המטפלת לשעבר של הבת שלי מכינה (והיא רומניה בכלל) וכמו שכרמל אמרה - בצק עם משהו
מתוק... מה רע?
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:האמת שאני אכלתי מופלטות... המטפלת לשעבר של הבת שלי מכינה (והיא רומניה בכלל) וכמו שכרמל אמרה - בצק עם משהו
מתוק... מה רע?
כרמל, יקירתי, קצת חמלה.
הרי חדרי הילדים זה בקומת הקרקע, וחדר השינה שלו בקומה הרביעית, ועוד באגף המערבי שלה. מה את מצפה, שיעלה וירד במדרגות כל היום?המעלית התקלקלה.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:האמת שאני אכלתי מופלטות... המטפלת לשעבר של הבת שלי מכינה (והיא רומניה בכלל) וכמו שכרמל אמרה - בצק עם משהו
מתוק... מה רע?
כרמל, יקירתי, קצת חמלה.
הרי חדרי הילדים זה בקומת הקרקע, וחדר השינה שלו בקומה הרביעית, ועוד באגף המערבי שלה. מה את מצפה, שיעלה וירד במדרגות כל היום?המעלית התקלקלה.
jol9 כתב:יש כאן מישהו עם ילדים (ולא דוס) שלא היתה לו מטפלת?
ד״א אני מחפש קונים לטירה
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:יש כאן מישהו עם ילדים (ולא דוס) שלא היתה לו מטפלת?
ד״א אני מחפש קונים לטירה
לא מכירה בן אדם אחד בחיים שלי שהייתה לו מטפלת, ואני לא מכירה דוסים
(לא כולל פעוטון וכאלה)
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:יש כאן מישהו עם ילדים (ולא דוס) שלא היתה לו מטפלת?
ד״א אני מחפש קונים לטירה
(לא כולל פעוטון וכאלה)
את מכירה אחד.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:יש כאן מישהו עם ילדים (ולא דוס) שלא היתה לו מטפלת?
ד״א אני מחפש קונים לטירה
(לא כולל פעוטון וכאלה)
את מכירה אחד.
אתה לא נחשב, דיברתי על אנשים נורמלים, למרות שזה יכול להסביר הרבה למה אתה לא מסוגל לפתח קירבה לאנשים
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:יש כאן מישהו עם ילדים (ולא דוס) שלא היתה לו מטפלת?
ד״א אני מחפש קונים לטירה
(לא כולל פעוטון וכאלה)
את מכירה אחד.
אתה לא נחשב, דיברתי על אנשים נורמלים, למרות שזה יכול להסביר הרבה למה אתה לא מסוגל לפתח קירבה לאנשים
ראיתי את אמא שלי בערך 5 פעמים כל הילדות
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="jol9"]יש כאן מישהו עם ילדים (ולא דוס) שלא היתה לו מטפלת?
ד״א אני מחפש קונים לטירה
(לא כולל פעוטון וכאלה)
את מכירה אחד.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"][quote="jol9"]יש כאן מישהו עם ילדים (ולא דוס) שלא היתה לו מטפלת?
ד״א אני מחפש קונים לטירה
(לא כולל פעוטון וכאלה)
את מכירה אחד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־7 אורחים