המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מביך, חמישייה שנייה של שחקנים בעמדות 4-5.
my man כתב:בושה שבנדר לא בחמישיה השנייה לפחות
Holiday_Armadillo כתב:הוא היה כל כך טוב שעשו לו חמישייה נפרדת שבה הוא תפס את כל המקומות
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא היה כל כך טוב שעשו לו חמישייה נפרדת שבה הוא תפס את כל המקומות
הלכתי ישר לסוף השרשור, אז קראתי רק את ההודעה שלך, חשבתי שזו בדיחת בוגטין.
הפיינל פור הזה הולך לבאס, כי אין לי כוח לראות קבוצה טורקית עם יאן ווסלי לוקחת אליפות(שלא לדבר על פסטיבל ז'ליקו שהולך להתחולל), וממש אין לי כוח לראות את תאודוסיץ' לוקח אליפות עם צסק"א.
יאללה קובאן.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא היה כל כך טוב שעשו לו חמישייה נפרדת שבה הוא תפס את כל המקומות
הפיינל פור הזה הולך לבאס, כי אין לי כוח לראות קבוצה טורקית עם יאן ווסלי לוקחת אליפות(שלא לדבר על פסטיבל ז'ליקו שהולך להתחולל), וממש אין לי כוח לראות את תאודוסיץ' לוקח אליפות עם צסק"א.
יאללה קובאן.
אני יודעת, כשאמרתי את זה ישר קפץ לי לראש שאני צריכה איכשהו לשלב בדיחה של גברת עם סלים
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא היה כל כך טוב שעשו לו חמישייה נפרדת שבה הוא תפס את כל המקומות
יאללה קובאן.
אני יודעת, כשאמרתי את זה ישר קפץ לי לראש שאני צריכה איכשהו לשלב בדיחה של גברת עם סלים
בפעם הבאה זה יעבוד. אולי לא היית בשלה מספיק.
#אבי אבן.
yanay21 כתב:וואלה, לא ידעתי, גם אני צריך להשתפר להבא.
אז במקום #אבי אבן אני אצטרך לכתוב #עמלקעוכרישראלמחרבבמועדוניםמרגישרקוב.
מכל מלמדיי השכלתי!
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וואלה, לא ידעתי, גם אני צריך להשתפר להבא.
מכל מלמדיי השכלתי!
באנגלית עושים ככה כי יש אותיות גדולות וקטנות אז זה קל לדעת מתי מתחילה המילה הבאה
בעברית פשוט עושים מקף תחתון
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וואלה, לא ידעתי, גם אני צריך להשתפר להבא.
מכל מלמדיי השכלתי!
באנגלית עושים ככה כי יש אותיות גדולות וקטנות אז זה קל לדעת מתי מתחילה המילה הבאה
זה קשה בהתקפי זעם![]()
דמיינתי לרגע מה היה קורה אם היה לנו טוויטר פורומי. בטח היו מסירים אותו תוך יומיים.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וואלה, לא ידעתי, גם אני צריך להשתפר להבא.
מכל מלמדיי השכלתי!
זה קשה בהתקפי זעם![]()
דמיינתי לרגע מה היה קורה אם היה לנו טוויטר פורומי. בטח היו מסירים אותו תוך יומיים.
לא חושבת שאתה יודע איך טוויטר עובד ואם כן אז תסביר לי מה הפואנטה בטוויטר פורומי
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וואלה, לא ידעתי, גם אני צריך להשתפר להבא.
מכל מלמדיי השכלתי!
זה קשה בהתקפי זעם![]()
לא חושבת שאתה יודע איך טוויטר עובד ואם כן אז תסביר לי מה הפואנטה בטוויטר פורומי
כדי שנוכל לקלל את המועדון? עד לפני שנה וקצת לא ידעתי איך פייסבוק עובד, זה פלא שאני מצליח לכתוב בפורום הזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־11 אורחים