מכבי תל אביב קיבלה החלטה עקרונית לנסות להיפרד מדווין סמית'
הפורוורד האמריקאי מחזיק בחוזה, אבל מתקשה לעמוד בעומס של שני משחקים בשבוע. הצהובים שנחושים להיפרד ממנו בצורה יפה, מתכוונים לדרוש מביטוח לאומי החזר של 75 אחוזים משכרו בשל הפציעות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכבי תל אביב קיבלה החלטה עקרונית לנסות להיפרד מדווין סמית'
הפורוורד האמריקאי מחזיק בחוזה, אבל מתקשה לעמוד בעומס של שני משחקים בשבוע. הצהובים שנחושים להיפרד ממנו בצורה יפה, מתכוונים לדרוש מביטוח לאומי החזר של 75 אחוזים משכרו בשל הפציעות
Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה שלא יהיו כל מיני קלישאות כמו ''זה לא אתה, זה אני'' או ''מגיע לך משהו הרבה יותר ממני''
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה שלא יהיו כל מיני קלישאות כמו ''זה לא אתה, זה אני'' או ''מגיע לך משהו הרבה יותר ממני''
בחייך, זו הנהלת מכבי תל אביב.
הם כל כך טוב בספינים, שהם יגרמו לו להאמין שלא המופתי אשם, אלא הוא עצמו.
my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה שלא יהיו כל מיני קלישאות כמו ''זה לא אתה, זה אני'' או ''מגיע לך משהו הרבה יותר ממני''
באמת שאף אחד לא אשם!
פשוט הלכו לו הברכיים. באמת שאני לא אאשים אותו אם הוא לא יוותר על החוזה....לדעתי צריך לעשות הכל בשביל להיפטר מהחוזה הזה- לשלם לו חלקית או איזשהו פתרון יצירתי...מצד שני מכבי יכולה לצאת מאד מאד רע מהסיפור הזה(מה שיפגע עוד קצת בשם ההולך ונעלם שלנו)
my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה שלא יהיו כל מיני קלישאות כמו ''זה לא אתה, זה אני'' או ''מגיע לך משהו הרבה יותר ממני''
באמת שאף אחד לא אשם!
פשוט הלכו לו הברכיים. באמת שאני לא אאשים אותו אם הוא לא יוותר על החוזה....לדעתי צריך לעשות הכל בשביל להיפטר מהחוזה הזה- לשלם לו חלקית או איזשהו פתרון יצירתי...מצד שני מכבי יכולה לצאת מאד מאד רע מהסיפור הזה(מה שיפגע עוד קצת בשם ההולך ונעלם שלנו)
rc4991 כתב:הצעד הכי מתבקש בקיץ, באיחור של שנה
מקווה מאוד שזה יגמר בעזיבה מכובדת
מכביסט31 כתב:rc4991 כתב:הצעד הכי מתבקש בקיץ, באיחור של שנה
גם מכבי ואני מאמין שגם דווין מבינים שאי אפשר יותר להמשיך ככה.
דווין בנאדם נפלא ואהוב, קשה להאמין שמכבי תצליח להסתבך איתו..
מכביסט31 כתב:rc4991 כתב:הצעד הכי מתבקש בקיץ, באיחור של שנה
גם מכבי ואני מאמין שגם דווין מבינים שאי אפשר יותר להמשיך ככה.
דווין בנאדם נפלא ואהוב, קשה להאמין שמכבי תצליח להסתבך איתו..
jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה לעשות כאן צעדים שקולים ומדודים.
סביר להניח שהוא לא יפרוש מרצונו, וסביר גם להניח שמכבי לא תוכל להפיל יותר מדי מהעלות שלו על גורם שלישי (ביטוח לאומי או ביטוח אחר).
במידה ושני אלה אכן מתרחשים, אז אין שום סיבה מבחינת מכבי לוותר עליו או על שירותיו, ולשלם לו על זה שיישב בבית.
לדווין יש עדיין איכויות, ואולי מנוחה טובה של כמה חודשים, תוכל להחזיר אותו למצב שבו הוא מסוגל לסחוב משחק אחד בשבוע,
כשחקן ספסל (זה משהו שאמרתי כבר לפני כמה זמן).
את הווינריות והחוכמה עדיין יש לו, ואם להוריד לו את העומס ל-30-40% ממה שהוא היה רגיל, יכול להיות שגם נקבל אותו כשנצטרך.
דווקא ההחתמה של ווימס אמורה לתת שקט בהקשר הזה, כי המשבצת של סמית' כשחקן מוביל בעמדה 3 תהיה מאויישת בשחקן טוב.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה לעשות כאן צעדים שקולים ומדודים.
סביר להניח שהוא לא יפרוש מרצונו, וסביר גם להניח שמכבי לא תוכל להפיל יותר מדי מהעלות שלו על גורם שלישי (ביטוח לאומי או ביטוח אחר).
במידה ושני אלה אכן מתרחשים, אז אין שום סיבה מבחינת מכבי לוותר עליו או על שירותיו, ולשלם לו על זה שיישב בבית.
לדווין יש עדיין איכויות, ואולי מנוחה טובה של כמה חודשים, תוכל להחזיר אותו למצב שבו הוא מסוגל לסחוב משחק אחד בשבוע,
את הווינריות והחוכמה עדיין יש לו, ואם להוריד לו את העומס ל-30-40% ממה שהוא היה רגיל, יכול להיות שגם נקבל אותו כשנצטרך.
דווקא ההחתמה של ווימס אמורה לתת שקט בהקשר הזה, כי המשבצת של סמית' כשחקן מוביל בעמדה 3 תהיה מאויישת בשחקן טוב.
מאמין שזה מה שיהיה בסוף באמת
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה לעשות כאן צעדים שקולים ומדודים.
מאמין שזה מה שיהיה בסוף באמת
וזה לא כזה רע האמת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־7 אורחים