המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:לא מאמין לך.
שמואל1 כתב:מכה: דווין סמית' צפוי להחמיץ את הפיינל פור
הכוכב של מכבי ת"א כנראה לא יעמוד לרשות טבק.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 16059.html
er79 כתב:לא זוכר כבר מתי הוא סיים עונה. בעונת הטרבל אני מניח. עגום מאוד. צריך להעיף אותו ויפה שעה אחת קודם, עם כל הצער
er79 כתב:אנשים פוצו כבר לפניו, אם אין ברירה אז אין ברירה. מכבי לא יכולה להמשיך לשמור על פורצלן
er79 כתב:מה יש לך להחזיק אותו על הספסל? כדי שיהיה לך עוד כלי בחנות חרסינה? כדי ששוב ישחק נטו 30% ממשחקי הקבוצה בעונה אחת? כדי ששוב לא יסיים את העונה? תודה, אבל לא תודה. הביתה, פיצויים, טקס פרידה מכובד, שלום ולא להתראות. שיחפש קבוצה אחרת שתממן לו את הגריאטריה. אגב, הוא לא יכול להחליף אף אחד, וזאת מאחר שהוא המחליף היחיד שאני מכיר שחייב מחליף לעצמו. סליחה, שכחתי את רנדל.
jol9 כתב:er79 כתב:מה יש לך להחזיק אותו על הספסל? כדי שיהיה לך עוד כלי בחנות חרסינה? כדי ששוב ישחק נטו 30% ממשחקי הקבוצה בעונה אחת? כדי ששוב לא יסיים את העונה? תודה, אבל לא תודה. הביתה, פיצויים, טקס פרידה מכובד, שלום ולא להתראות. שיחפש קבוצה אחרת שתממן לו את הגריאטריה. אגב, הוא לא יכול להחליף אף אחד, וזאת מאחר שהוא המחליף היחיד שאני מכיר שחייב מחליף לעצמו. סליחה, שכחתי את רנדל.
אף אחד לא יממן לו שום דבר, חוץ ממכבי.
או שישלמו לו להעביר את הזמן בבית, או שישלמו לו כשהוא חלק מהקבוצה ובמידת הצורך יכול גם לתרום לה.
סמית' הוא לא אדם בעייתי, שלא היית רוצה שיתקרב לחדר ההלבשה. בדיוק להיפך. הוא מנהיג שקט וחיובי, ואדם טוב.
אין שום בעיה שיעביר את העונה על הספסל של מכבי, ושיתרום פעם בשלושה משחקים גם.
קח בחשבון, שאם סמית' יעזוב, אז מעבר לשכר שישלמו לו, מכבי תצטרך לשלם לעוד איזשהו שחקן שיעלה מהספסל,
וסביר שזה יהיה פחון שסתם יבזבז למכבי עוד כסף.
אם יש דרך לסיים את ההתקשרות עם סמית' תוך כדי מזעור ההוצאות, אז זה משהו אחר, אבל אני לא ממש בטוח שיש אופציה כזאת.
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:מה יש לך להחזיק אותו על הספסל? כדי שיהיה לך עוד כלי בחנות חרסינה? כדי ששוב ישחק נטו 30% ממשחקי הקבוצה בעונה אחת? כדי ששוב לא יסיים את העונה? תודה, אבל לא תודה. הביתה, פיצויים, טקס פרידה מכובד, שלום ולא להתראות. שיחפש קבוצה אחרת שתממן לו את הגריאטריה. אגב, הוא לא יכול להחליף אף אחד, וזאת מאחר שהוא המחליף היחיד שאני מכיר שחייב מחליף לעצמו. סליחה, שכחתי את רנדל.
אף אחד לא יממן לו שום דבר, חוץ ממכבי.
או שישלמו לו להעביר את הזמן בבית, או שישלמו לו כשהוא חלק מהקבוצה ובמידת הצורך יכול גם לתרום לה.
סמית' הוא לא אדם בעייתי, שלא היית רוצה שיתקרב לחדר ההלבשה. בדיוק להיפך. הוא מנהיג שקט וחיובי, ואדם טוב.
אין שום בעיה שיעביר את העונה על הספסל של מכבי, ושיתרום פעם בשלושה משחקים גם.
קח בחשבון, שאם סמית' יעזוב, אז מעבר לשכר שישלמו לו, מכבי תצטרך לשלם לעוד איזשהו שחקן שיעלה מהספסל,
וסביר שזה יהיה פחון שסתם יבזבז למכבי עוד כסף.
אם יש דרך לסיים את ההתקשרות עם סמית' תוך כדי מזעור ההוצאות, אז זה משהו אחר, אבל אני לא ממש בטוח שיש אופציה כזאת.
אני לא מאמין שאנשים פה עדיין מעדיפים להחזיק פה את האגרטל חרס הזה. הגיע הזמן שתפקחו עיניים ותפנימו שהשארתו רק דופקת את מכבי
er79 כתב:1. השחקן לא תורם בכלום ושום דבר.
2. סוף עונה שנייה ברציפות שהשחקן לא גומר עונה, דופק את המשחק של מכבי כי איך שלא תסובב את זה הוא ברומטר, ולהערכתי יעלה לנו באובדן אליפות שנייה ברציפות. ומה הטעם להמשיך שנה שלישית ברציפות עם שחקן שלא משחק אפילו 50% מהמשחקים באותה העונה, ויוצר לך חורים בעמדות הפורוורד? מה מכבי תעשה שווימס יישחק או ייפצע? תכניס את הבחור נטול הברכיים? תמשיך להסתמך על סילבן שהוא חור ביורוליג? לי זה נמאס ששחקן, אישיות נפלאה ככל שתהיה, שבוע משחק שבוע לא, ומכבי עוד משתעשעים ברעיון להשאיר אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־13 אורחים