המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:קח את ארז כעוזר, באמא שלך.
MTA2311 כתב:קח את ארז כעוזר, באמא שלך.
er79 כתב:יש לזה הכחשה, כך שייתכן שהמדובר בת'רד ה-200000 ששמואל כרגיל פותח לשווא
מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:קח את ארז כעוזר, באמא שלך.
האמת שאני מאחל לו לחזור לאמן. יהיה אחלה לראות אותו שוב על הקווים ביורוליג..
yanay21 כתב:גם אם זה נכון, לא חושב שיצליח שם יותר מדי. חייבים להודות שכמאמן, לאורך רוב הקריירה שלו, הוא לא התעלה. בשנים האחרונות כל מיני שחקנים מתקופת השושלת סיפרו שהוא בקושי העביר אימונים. והרי את הקבוצות, שהיו חריגות בכימיה שלהן, לא הוא בנה. אחרי מכבי, הוא לא הצליח בשום מקום. הוא לא יודע להתחבר לשחקנים, ולא חושב שזה השתנה מאז. אני אפילו זוכר שדורון פרקינס סיפר ב2011 שההבדלים המשמעותיים בין בלאט לפיני, זה שבלאט מראה לך מה צריך לעשות, ופיני רק אומר לך. ובנוסף, הוא גם אמר שבמשך כל העונה, פיני לא דיבר איתו אפילו פעם אחת, אחד על אחד, ובלאט דווקא כן. והכימיה עם השחקנים חשובה פי אלף כשאתה מאמן זר.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:גם אם זה נכון, לא חושב שיצליח שם יותר מדי. חייבים להודות שכמאמן, לאורך רוב הקריירה שלו, הוא לא התעלה. בשנים האחרונות כל מיני שחקנים מתקופת השושלת סיפרו שהוא בקושי העביר אימונים. והרי את הקבוצות, שהיו חריגות בכימיה שלהן, לא הוא בנה. אחרי מכבי, הוא לא הצליח בשום מקום. הוא לא יודע להתחבר לשחקנים, ולא חושב שזה השתנה מאז. אני אפילו זוכר שדורון פרקינס סיפר ב2011 שההבדלים המשמעותיים בין בלאט לפיני, זה שבלאט מראה לך מה צריך לעשות, ופיני רק אומר לך. ובנוסף, הוא גם אמר שבמשך כל העונה, פיני לא דיבר איתו אפילו פעם אחת, אחד על אחד, ובלאט דווקא כן. והכימיה עם השחקנים חשובה פי אלף כשאתה מאמן זר.
לא קונה את כל הסיפורים האלה האמת.
פיני מאמן גדול.
roy1000 כתב:אני בעדו. מקווה שיצליח.
felix_r כתב:roy1000 כתב:אני בעדו. מקווה שיצליח.
כמו שראינו בשנים האחרונות, פיני גרשון כבר איבד את זה, לכן הסיכוי שיצליח הוא נמוך. אבל אני בהחלט בעד שהוא וארז אדלשטיין יעזבו את ערוץ הספורט ויפסיקו לבלבל לנו את המוח. מצידי שיטוסו לאמן במאדים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־7 אורחים