שועל כתב:yanay21 כתב:אלוהים, איזה נאחס עצום.
קליבלנד מגיעה אחרי מנוחה, שזה כבר בונוס, לא משנה איך תסובבו את זה. דבר שני, הם באים בסגל מלא, שזה יכול להיות גם חיסרון, משיקולים הגנתיים. אבל אם הם ילכו על הרכב הגנתי, כשההרכבים ההתקפיים יותר משמשים רק למנוחה, זה יכול לעבוד טוב. שלא לדבר על זה שבשנה שעברה לברון סבל מאיזו בעיה בגב, ועדיין דפק טריפל דאבלים.
וההכתרה של הווריורס מאוד מוקדמת. אולי אנשים מסונוורים מאוד מהקאמבק המדהים שלה מול OKC, אבל אסור לשכוח את הרכות וההלם שמלכתחילה גרמו לה להזדקק לקאמבק הזה. וגם בשנה שעברה, בגמר, הם היו די המומים במשחקים הראשונים, במיוחד סטף. באמת שאי אפשר לדעת, זה יכול ללכת לשבעה משחקים, או להסתיים בקלות, אבל עד שזה לא מתחיל, ולא רואים את הדינמיקה, את המומנטום, את ההתאמות, אי אפשר באמת לדעת. זה לא הסיבוב הראשון.
בצד של קליבלנד, אני חושב שהרבה מזה יהיה תלוי בקווין לאב. קיירי די חור בהגנה, אבל הוא כלי התקפי אדיר. ללאב יש נטייה להתקשות לא מעט פעמים בהתקפה, ועל ההגנה אין מה לדבר.
דווקא לאב מול גרין זה מצ'אפ בעייתי מאוד בשביל קליבלנד. אני חושב שהקאמבק של גולדן מול אוק' רק חיזק אותם מנטלית.
בא
אני מניח שזה כן משפיע מנטלית, שלא תבין, אני לא חושב שהם רכים. אבל אי אפשר להתעלם מעצם העובדה שהם נקלעו לפיגור 3-1. נכון, הם חזרו. אבל אני מוכן להמר, עם כל הכבוד שיש לי לכדורסל שלהם, שמ3-1 מול קליבלנד הם לא היו חוזרים. וגם בפלייאוף הקודם, הם היו בפיגור, אמנם פחות רציני, מול ממפיס, 2-1, מה שלא מנע מהם להגיע לאותו פיגור מול קליבלנד באותו פלייאוף. אם קליבלנד הייתה מצליחה לנצח גם את המשחק הרביעי, לא חושב שהם היו חוזרים מזה.
קליבלנד באה עם הרבה יותר מנוחה, באופן משמעותי. סטף, לדעתי, לא מאה אחוז, למרות שהוא בחיים לא יגיד. ובדיוק כמו בגמר של שנה שעברה, גם אם ההרכב פחות הגנתי, קליבלנד הולכת להתנפל עליהם, וזה בדיוק הסגנון שהווריורס רגישים אליו. הם נבהלו מההתנפלות של OKC, ואפילו בעונה הסדירה, היה להם קשה מול קבוצות נחושות, כמו בוסטון ויוטה, שממש ממש לא ברמה שלהן בשום עמדה.