המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מת על זה ששמואל לפעמים כמעט לא מחובר/מגיב בפורום אבל איך שקורה משהו/מגיעים לחמישים עמודים הוא פותח ת'רד
כאילו יש לו התראה או משהו
גל גל כתב:אפשר לינק לדף האוהדים של מכבי בפייס
שועל כתב:בורוסיס לא יגיע, הוא לא שווה את המחיר גם אם למכבי יש אותו (ואין לה).
הייתה לו עונה טובה, אבל בקבוצה שהייתה בנויה סביבו והרבה מההתקפות עברו דרכו, הוא לא תפקד כשהוא היה חלק מקבוצה עם שחקנים דומיננטיים. מה גם שהוא לא שומר, ובנוסף לחסרון ההגנתי של צירבס זו תהיה בעיה.
אם כבר בורוסיס אני מעדיף את מברוקפאלידיס. שניהם מגוונים בהתקפה וגם קלעים לא רעים, שניהם לא שומרים, לבורוסיס יש יתרון של חכמת משחק אבל מברוקפאלידיס צעיר יותר וזול יותר.
אדם כתב:שועל כתב:בורוסיס לא יגיע, הוא לא שווה את המחיר גם אם למכבי יש אותו (ואין לה).
הייתה לו עונה טובה, אבל בקבוצה שהייתה בנויה סביבו והרבה מההתקפות עברו דרכו, הוא לא תפקד כשהוא היה חלק מקבוצה עם שחקנים דומיננטיים. מה גם שהוא לא שומר, ובנוסף לחסרון ההגנתי של צירבס זו תהיה בעיה.
אם כבר בורוסיס אני מעדיף את מברוקפאלידיס. שניהם מגוונים בהתקפה וגם קלעים לא רעים, שניהם לא שומרים, לבורוסיס יש יתרון של חכמת משחק אבל מברוקפאלידיס צעיר יותר וזול יותר.
אחי אני אומר לך בודאות שלמכבי יש את הסכום.
השאלה אם השחקן שצריך להשקיע בו תסכום הזה
מקאדו 3 כתב:https://www.facebook.com/MaccabiTLVBasketball/
toja27 כתב:לא יודע מה איתכם אבל אני תמיד אהבתי את בורוסיס. אשמח מאוד אם מכבי יצליחו להחתים אותו.
מקאדו 3 כתב:toja27 כתב:לא יודע מה איתכם אבל אני תמיד אהבתי את בורוסיס. אשמח מאוד אם מכבי יצליחו להחתים אותו.
אם בורוסיס יחתום והוא לא אז ההחתמה של צירבס מיותרת , לא החתימו סנטר יקר ויביאו עוד אחד יותר יקר וגם לא צריך .
dod כתב:צאו מהסרט - בורוסיס לא יגיע.
נקסט
מקאדו 3 כתב:toja27 כתב:dod כתב:צאו מהסרט - בורוסיס לא יגיע.
נקסט
וראנדולף ?
נקסט לייט .
שמואל1 כתב:אולי בורוסיס שם יותר נוצץ על הנייר, אבל אני מעדיף את ראנדולף. הוא יותר מתאים לקבוצה שמתגבשת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים