המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:מה בתפריט של הת'רד החדש?
- סטודמאייר בירושלים
- סטודמאייר בירושלים
- סטודמאייר בירושלים
- שמואל בירושלים
- שקר כלשהו חתם בבלוני אלחנן
איתי-שגב כתב:רק כי ביקשתם....
בנקס יכול לקבל אזרחות מיידית או שזה ייקח זמן ?
my man כתב:כרמל רציתי לצטט אותך ולומר שרועל Its a thing...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל רציתי לצטט אותך ולומר שרועל Its a thing...
אם זה לא אז זה צריך להיות
פרט מעניין על ההודעה הזאת - כתבתי אותה כשיצאתי מרכב קר לגיהנום שבחוץ והמשקפיים שלי כל כך התכסו אדים שכמעט נכנסתי בקיר
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל רציתי לצטט אותך ולומר שרועל Its a thing...
פרט מעניין על ההודעה הזאת - כתבתי אותה כשיצאתי מרכב קר לגיהנום שבחוץ והמשקפיים שלי כל כך התכסו אדים שכמעט נכנסתי בקיר
לא! יש לך משקפיים?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל רציתי לצטט אותך ולומר שרועל Its a thing...
לא! יש לך משקפיים?
כבר הופתעת מזה פעם אחת
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל רציתי לצטט אותך ולומר שרועל Its a thing...
לא! יש לך משקפיים?
כבר הופתעת מזה פעם אחת
אמיתי? חחחחחח
Holiday_Armadillo כתב:viewtopic.php?f=2&t=3125&p=307276&hilit=משקפיים#p307267
איתי-שגב כתב:רק כי ביקשתם....
בנקס יכול לקבל אזרחות מיידית או שזה ייקח זמן ?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל רציתי לצטט אותך ולומר שרועל Its a thing...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים