פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

פנייה לחברי ומנהלי הפורום

02 אוגוסט 2016, 13:07

חברים יקרים,
כיוון שהפורום הזה באמת חשוב לי, אני חייב לציין שבזמן האחרון הוא צועד לכיוון מגמה מאוד לא חיובית.

הבעיה היא, ואני אנסה לנסח זאת בעדינות ככל האפשר, שכל ההתנהלות בזמן האחרון בפורום האוהדים נהייתה פשוט שכונה.
אני מבין ומכבד את העובדה שנוצרו פה חברויות, זה אחלה, אבל זה פשוט לא נעים להיכנס לת'רד שעוסק, נניח, במלפפונים ולגלות לפתע במהלך הקריאה שעמוד שלם מוקדש לכל מיני הסתחבקויות פנימיות, מהסוג שרואים בעיקר בתגובות לפוסטים של אחד החברים הנודניקים בפייסבוק, בין משתמש א' למשתמש ב' (אין צורך לציין שמות). וזה עוד לפני שאני מזכיר בכלל ת'רד שלם שנפתח אתמול בפורום האוהדים שכל כולו שכונה.
נכון, התופעה הזאת היתה קיימת במידה מסויימת מאז ומתמיד ולא תמיד חייבים להיצמד בדקדקנות ובנוקשות לכללי ההתנהלות בפורום האוהדים (שכאמור, מיועד לדיונים בנושאי מכבי וכדורסל). ונכון גם שחלק מהיופי של הפורום הזה הוא שהמנהלים (שבחלקם גם לוקחים חלק בכך) לרוב לא מורגשים. אבל חבר'ה, המימדים של התופעה גברו משמעותית וחצו, לדעתי, את גבולות הטעם הטוב.
אז חברים יקרים, אל תהרסו את הפורום הזה, אל תהפכו אותו ללב הצהוב 2. בשביל שיחות הסתלבט והסחבקייה נועד בדיוק פורום שכונה.
נערך לאחרונה על ידי התנין 2 בתאריך 02 אוגוסט 2016, 13:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Re: פנייה לחברי ומנהלי הפורום

02 אוגוסט 2016, 13:09

אתה צודק לגמרי!!!
לצערי גם אני "חוטא" בזה לפעמים אבל זה בהחלט משהו שצריך להפסיק איתו
נדאג לזה

02 אוגוסט 2016, 13:15

לגמרי. יש ת'רד של דברים קטנים שאפשר להעביר לשם את כל שיחות הסלון.

02 אוגוסט 2016, 13:17

אתה צודק לחלוטין תנין.
למרות שאני אישית לא רואה בעיה אם מידי פעם נפתח ת'רד הומורוסטי גם בפורום אוהדים. כמובן שזה לא משהו שצריך להפוך לקבוע.

02 אוגוסט 2016, 13:23

צודק 100%.
אגב, אפשר גם לחיות עם הזיבולי שכל האלה אם יועיל בטובו מנהל ויעתיק אותם בסיום הדיון לאשכול דברים שלא מצדיקים ת'רד/פורום שכונה.
לפעמים אי אפשר לסגור את הברז אבל כשנגמרת ההצפה אפשר להוציא את הפקק.

בכנות, לאף אחד אין זמן או עניין להכנס לאשכול המלפפונים או הסגל ולראות את דיוני הסרק האלה.
דיון שלם על השעיה של אורי מהפורום זה 100% שכונה. לא צריך להיות בפורום אוהדים.

02 אוגוסט 2016, 13:24

כחדש פה באופן יחסי, אני לגמרי מבין. לפעמים המקום, שלא באשמת אף אחד, קצת גורם תחושה לא טובה לכל מי שחדש ולא מכיר את ה"נפשות הפועלות" וזה יכול להרחיק מכתיבה אנשים חדשים.

יפה שהיה לך את האומץ לעלות את זה ואני שמח שהחבר'ה הוותיקים מסכימים.

02 אוגוסט 2016, 14:19

זה כבר המרד השני נגד כרמל ביממה האחרונה.

כרמל, דחוף תתקשרי לארדואן להתיעצות!

02 אוגוסט 2016, 14:23

צודק בכל מילה. חשבתי שאני היחיד שזה מפריע לו אבל טוב לדעת שאני לא לבד כאן.
כבר אמרתי לפני חודש בערך שהצחוקים עוברים את גבול הטעם הטוב ודיברתי עם מי שצריך בקשר לזה אחרי מקרה ספציפי שקרה לי.

02 אוגוסט 2016, 14:47

צודק לגמרי.

02 אוגוסט 2016, 16:02

הנושא עלה לאחרונה גם בפורום הפנימי של המנהלים, וזה חשוב מאוד שהוא עולה גם לעיניי כולם.
אני חושב שפניה כמו זו צריכה להספיק בשביל שהתופעה תצטמצם.

זה לא ממש פרקטי שהמנהלים יזיזו את ההודאות הלא רלוונטיות.
פשוט צריך לשים לב, שכשהדיון חורג לעצור ולעבור לשרשור מתאים.

אני חושב שהדבר נכון בעיקר לאוף טופיק ״חברי״.
כלומר אם מתחיל דיון על הסגל של מכבי בשרשור אירופה, אז בעיניי זה לא כזה נורא, אבל ספאם של 5 עמודים בשרשור המלפפונים זה באמת לא לעניין.

בכל אופן, בואו נשים לב כולנו, כדי שיהיה לכולם נעים לגלוש ולהשתתף בדיונים.

02 אוגוסט 2016, 16:08

100%, אני בעד שילוב של הומור, אבל הכל בגבולות הסביר.
בשביל זה יש פורום נפרד. זה התחיל בפתיחת שירשור ייעודי ומאז נמשך בהפיכת כל השירשורים לשכונתיים.

02 אוגוסט 2016, 17:49

מסכים לגמרי. בשביל זה יש פורום שכונה.

02 אוגוסט 2016, 17:55

jol9 כתב:הנושא עלה לאחרונה גם בפורום הפנימי של המנהלים, וזה חשוב מאוד שהוא עולה גם לעיניי כולם.

כלומר אם מתחיל דיון על הסגל של מכבי בשרשור אירופה, אז בעיניי זה לא כזה נורא, אבל ספאם של 5 עמודים בשרשור המלפפונים זה באמת לא לעניין.

שוב אותו הסיפור? אותו הבלה-בלה-בלה חסר תחליט? די לטחון מים. אתה יודע מצוין שזה לא עובד ככה. בשביל מה מינו פה מנהלים אם הם לא שומרים על הסדר? בשביל שיעשו יותר בלאגן?

02 אוגוסט 2016, 20:42

jol9 כתב:הנושא עלה לאחרונה גם בפורום הפנימי של המנהלים, וזה חשוב מאוד שהוא עולה גם לעיניי כולם.

מה הבעיה להזיז או למחוק?

02 אוגוסט 2016, 20:50

roy1000 כתב:

מה הבעיה להזיז או למחוק?

זאת עבודת נמלים, צריך לבחור הודעה-הודעה
היו הרבה פעמים שרציתי לעשות את זה אבל הכמות היתה גורמת לי לשבת על זה עשרים דקות

פשוט נדאג מעכשיו שלא יהיו אוף טופיק וחפירות

02 אוגוסט 2016, 20:58

סורי, בתור אחד השותפים לשכונה אשתדל למתן.

02 אוגוסט 2016, 21:04

felix_r כתב:

שוב אותו הסיפור? אותו הבלה-בלה-בלה חסר תחליט? די לטחון מים. אתה יודע מצוין שזה לא עובד ככה. בשביל מה מינו פה מנהלים אם הם לא שומרים על הסדר? בשביל שיעשו יותר בלאגן?

לא הבנתי מה לא עובד ככה?
הפורום הזה עובד ככה כבר די הרבה שנים. אני באופן אישי לא מתכוון לשנות את ההתנהלות שלי באופן
מהותי. אני כן חושב שהטענה של תנין נכונה, ואני כן אשתדל לעשות יותר בשביל שיהיה יותר נעים לכולם.

אבל כולנו אנשים די עסוקים. אני לא מתכוון לשבת ולעבור הודעה הודעה, ולהעביר אותה
לפורום או לשרשור אחר.

יש כאן בקשה, אל אנשים, להמעיט את האוף טופיק (ואני שוב מדגיש - אוף טופיק "חברי" ולא אוף טופיק
מקצועי) וכשרואים שזה גולש, להעביר את זה לשכונה או לנושאים הקטנים.
זהו. לא מעבר לזה.

02 אוגוסט 2016, 21:12

jol9 כתב:
felix_r כתב:

לא הבנתי מה לא עובד ככה?
הפורום הזה עובד ככה כבר די הרבה שנים. אני באופן אישי לא מתכוון לשנות את ההתנהלות שלי באופן
מהותי. אני כן חושב שהטענה של תנין נכונה, ואני כן אשתדל לעשות יותר בשביל שיהיה יותר נעים לכולם.

אבל כולנו אנשים די עסוקים. אני לא מתכוון לשבת ולעבור הודעה הודעה, ולהעביר אותה
לפורום או לשרשור אחר.

יש כאן בקשה, אל אנשים, להמעיט את האוף טופיק (ואני שוב מדגיש - אוף טופיק "חברי" ולא אוף טופיק
מקצועי) וכשרואים שזה גולש, להעביר את זה לשכונה או לנושאים הקטנים.
זהו. לא מעבר לזה.

אתה שואל אותי מה לא עובד, אז כנראה שאתה צריך שוב לקרוא את הפוסט של תנין. איך אתה בכלל ענית על הפוסט שלו, כשאתה בכלל לא מבין מה הבעיה.

כן, כבר שנים שהפורום הזה הפך לבית זונות אחד גדול. אם אתה תכננת לנהל בית זונות, אז כן הכל עובד סבבה.

02 אוגוסט 2016, 21:27

felix_r כתב:
אתה שואל אותי מה לא עובד, אז כנראה שאתה צריך שוב לקרוא את הפוסט של תנין. איך אתה בכלל ענית על הפוסט שלו, כשאתה בכלל לא מבין מה הבעיה.

כן, כבר שנים שהפורום הזה הפך לבית זונות אחד גדול. אם אתה תכננת לנהל בית זונות, אז כן הכל עובד סבבה.

תנין לא אמר שהדברים לא עובדים, אלא ציין בעיה ספציפית, שכבר דובר עליה עוד לפני שהוא העלה את זה.
זה נרגע מעט ואז חזר, ועכשיו כשהנושא עלה שוב ובאופן ברור ובולט יותר, אני מאמין שזה יהיה יותר טוב ואנשים
ישימו לב למה שהם עושים.

אני באמת לא חושב שיש בעיה כללית, אלא בעיה נקודתית כאמור.

אם אתה חושב שהפורום הוא בית זונות, ואתה משתתף פעיל בו, אז כנראה שאתה גם חלק מהבית זונות
הזה, והאחריות היא עליך כמו על אחרים (וגם שמתי לב שלאחרונה אתה גם משתתף די פעיל
בספאמים ובאוף טופיקים).
אפשר לציין שגם אתה (ואולי בעיקר אתה) נהנת מזה שהמנהלים לא ממש מחפשים לחסום
אנשים ולהשליט כאן משטר ברזל...

אז זה די אירוני שדווקא אתה הוא זה שמתלונן באופן בוטא יותר מהאחרים...

02 אוגוסט 2016, 21:43

jol9 כתב:
felix_r כתב:

תנין לא אמר שהדברים לא עובדים, אלא ציין בעיה ספציפית, שכבר דובר עליה עוד לפני שהוא העלה את זה.
זה נרגע מעט ואז חזר, ועכשיו כשהנושא עלה שוב ובאופן ברור ובולט יותר, אני מאמין שזה יהיה יותר טוב ואנשים
ישימו לב למה שהם עושים.

אני באמת לא חושב שיש בעיה כללית, אלא בעיה נקודתית כאמור.

אם אתה חושב שהפורום הוא בית זונות, ואתה משתתף פעיל בו, אז כנראה שאתה גם חלק מהבית זונות
הזה, והאחריות היא עליך כמו על אחרים (וגם שמתי לב שלאחרונה אתה גם משתתף די פעיל
בספאמים ובאוף טופיקים).
אפשר לציין שגם אתה (ואולי בעיקר אתה) נהנת מזה שהמנהלים לא ממש מחפשים לחסום
אנשים ולהשליט כאן משטר ברזל...

אז זה די אירוני שדווקא אתה הוא זה שמתלונן באופן בוטא יותר מהאחרים...

נמאס לי לריב עם אנשים לאורך שנים בקשר לבית זונות בפורום. אם זה מה שאתם רוצים, תהנו. אין לי עצבים להווכח איתכם יותר.
נושא נעול