פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

אז מי צריך לעוף?

02 אוגוסט 2016, 21:01

ההיפך מת'רד המלפפונים - מעקב אחרי מי שמיותר וצריך לעוף.

הברורים:
מילר - לפחות טכנית/תקציבית צריך לסגור את זה רשמי
רוצ'סטי - אין צורך להסביר
הנדריקס - כנ"ל

בעיני אפשר להוסיף גם את אלה:
סמית' - גמור
לנדסברג? - אולי. ראיתי שכל מני אנשים חושבים פה על סילי דווקא, אבל הוא אמור להיות שומר טוב עם יד משלוש - קלאסי לספסל. יבזורי + סילי + אוחיון מהספסל, יחד עם היכולת של ווימס לשחק 2, קצת מייתרים את לנדסברג בעיני.

מה נראה לכם?

Re: אז מי צריך לעוף?

02 אוגוסט 2016, 21:02

חשבתי שזה עוד שרשור על השעייה.

אני הכי בעד להעיף את סילבן, לא סובל את הבנאדם, שחקן בינוני שלא השתפר אפילו קצת מהרגע שדרך פה. יחד עם זאת, מכבי לא תשחרר אותו משני שיקולים: הוא ישראלי, הוא צעיר, ואם הוא משוחרר, הוא הולך לירושלים ותופר לנו את החיים, עם 10 מ10 לשלוש בשתי דקות וחצי.

וזה תקף לכל ישראלי שהיינו רוצים לשחרר. בשמחה הייתי משחרר את יוגב.

02 אוגוסט 2016, 21:04

מי צריך לעוף בפנטזיות שלנו או מי יש סיכוי אמיתי שלא יהיה פה?

02 אוגוסט 2016, 21:05

אז מי צריך לעוף?

פדרמן, אבי אבן, ארז אדלשטיין

02 אוגוסט 2016, 21:06

מילר (זונה), רוצ׳סטי והנדריקס.
סילבן בסה״כ שחקן ספסל לא רע שמביא קליעה (והגנה רעה), סמית׳ הוכיח שנה שעברה שהוא עדיין שחקן מצויין כשהיה בריא (נכון, לא הרבה), תשלימו עם זה שישאר ותפיקו את המיטב, הוא קלעי מעולה, יכול לתת ריבאונדים וחסימות, מניח שישחק רק ביורוליג והרבה בעמדה 4 שכנראה לא תהיה חזקה יותר מידי.
הוא שחקן אגדה ואני מת עליו, הוא גם חשוב לכימיה, ותיק, מכיר את המועדון ואדם טוב שאמור לחבר את כולם.

02 אוגוסט 2016, 21:07

felix_r כתב:
אז מי צריך לעוף?

תיכף יבוא גם מי שיכתוב "ביבי" :?

ביבי

באופן מעשי כנראה שאחד, שניים או כל השלושה הבאים לא יהיו כאן - הנדריקס, רוצ'סטי ומילר.

אידיאלית, יש במכבי המון שחקנים שלא צריכים להיות בה:
פניני, סילבן, אחד מבין אוחיון או מקל, סמית' (בהנחה והוא כשיר כמו בשנתיים האחרונות), יבזורי.

שגב כאן בלחץ מתוקף היותו צעיר ועם מוטיבציה גבוהה.

מכבי צריכה שידוד מערכות רציני מאוד.

02 אוגוסט 2016, 21:08

LIAV10 כתב:מילר (זונה), רוצ׳סטי והנדריקס.
סילבן בסה״כ שחקן ספסל לא רע שמביא קליעה (והגנה רעה), סמית׳ הוכיח שנה שעברה שהוא עדיין שחקן מצויין כשהיה בריא (נכון, לא הרבה), תשלימו עם זה שישאר ותפיקו את המיטב, הוא קלעי מעולה, יכול לתת ריבאונדים וחסימות, מניח שישחק רק ביורוליג והרבה בעמדה 4 שכנראה לא תהיה חזקה יותר מידי.
הוא שחקן אגדה ואני מת עליו, הוא גם חשוב לכימיה, ותיק, מכיר את המועדון ואדם טוב שאמור לחבר את כולם.

הכל טוב ויפה, אבל לא בכסף שהוא מקבל.
אה, ואיך שכחתי - פניני!

02 אוגוסט 2016, 21:09

JarJarBinx כתב:
felix_r כתב:
אז מי צריך לעוף?

יש לו חוזה לעוד שנתיים

02 אוגוסט 2016, 21:10

JarJarBinx כתב:
LIAV10 כתב:מילר (זונה), רוצ׳סטי והנדריקס.

הכל טוב ויפה, אבל לא בכסף שהוא מקבל.
אה, ואיך שכחתי - פניני!

אז תעיף אותו ותשלם לו את רוב החוזה. נו ו..?
המעט שישאר יוקדש לשחקן אחר? לא.
הוא פה בשביל להשאר, צריך לראות איך מנצלים אותו הכי טוב, מעט משחקים, מעט מסגרות, סמול בול מפתיע, הרכבי קליעה וכו׳.

02 אוגוסט 2016, 21:12

jol9 כתב:באופן מעשי כנראה שאחד, שניים או כל השלושה הבאים לא יהיו כאן - הנדריקס, רוצ'סטי ומילר.

אידיאלית, יש במכבי המון שחקנים שלא צריכים להיות בה:
פניני, סילבן, אחד מבין אוחיון או מקל, סמית' (בהנחה והוא כשיר כמו בשנתיים האחרונות), יבזורי.

שגב כאן בלחץ מתוקף היותו צעיר ועם מוטיבציה גבוהה.

מכבי צריכה שידוד מערכות רציני מאוד.

שגב דווקא מתאים מעולה כאן. שחקן צעיר, מכניס אנרגיות מהספסל, בלי אגו, אחלה שחקן כגבוה חמישי או אפילו רביעי, כדי לתת עומק מהספסל.
אוחיון או מקל - לא אופטימליים, אבל חלק לגיטימי מהקבוצה, גם אם לא נקודת חוזק.
אני לא מחפש מי כאן לא מתאים להיות שחקן במכבי, אלא למי אין מקום או יכולת להשתלב בעונה הקרובה.

02 אוגוסט 2016, 21:12

felix_r כתב:
JarJarBinx כתב:
felix_r כתב:
אז מי צריך לעוף?

יש לו חוזה לעוד שנתיים

גם למילר

02 אוגוסט 2016, 21:18

ינאי בנוהל הופרדנו בלידתנו...
מילה במילה:
yanay21 כתב:אני הכי בעד להעיף את סילבן, לא סובל את הבנאדם, שחקן בינוני שלא השתפר אפילו קצת מהרגע שדרך פה.

02 אוגוסט 2016, 21:24

my man כתב:ינאי בנוהל הופרדנו בלידתנו...
מילה במילה:
yanay21 כתב:אני הכי בעד להעיף את סילבן, לא סובל את הבנאדם, שחקן בינוני שלא השתפר אפילו קצת מהרגע שדרך פה.

סילבן יכול להחליף בשתי עמדות, גם ב 2 וגם ב 3, והוא גם המתאזרח היחיד שלא נחשב מתאזרח בחוק המתאזרחים החדש. לכן הוא ישאר גם אם כולם ימותו.

02 אוגוסט 2016, 21:25

felix_r כתב:
מילה במילה:

סילבן יכול להחליף בשתי עמדות, גם ב 2 וגם ב 3, והוא גם המתאזרח היחיד שלא נחשב מתאזרח בחוק המתאזרחים החדש. לכן הוא ישאר גם אם כולם ימותו.

ברור שהוא לא ישוחרר אבל אם שואלים אותי את מי הכי הייתי רוצה זה הוא(השני בתור זה מקל)

02 אוגוסט 2016, 21:26

felix_r כתב:
מילה במילה:

אה, ברור לי שהוא ישאר. זו רק הפנטזיה שלי. כשהוא מחליף ב2 כואב לי הלב, מעדיף את יבזורי, אבל נסתרות הן דרכי פדרמן.

02 אוגוסט 2016, 21:41

my man כתב:
felix_r כתב:
מילה במילה:

ברור שהוא לא ישוחרר אבל אם שואלים אותי את מי הכי הייתי רוצה זה הוא(השני בתור זה מקל)

כן, גם אני הייתי מעיף את מקל. לא סובל אותו

02 אוגוסט 2016, 21:45

מקל ישאר פה אחרי כולנו

02 אוגוסט 2016, 21:49

MTA2311 כתב:מקל ישאר פה אחרי כולנו

אני לא בטוח. יש מצב שהוא יתחיל להתבכיין שלא נותנים לו לפרוח, ויבקש לעזוב בעצמו
פרסם תגובה