פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
03 אוגוסט 2016, 19:28
בעקבות ההתרגשות הגדולה של כולם מעניין אותי לראות ממי אתם מחזיקים יותר - מילר או גאודלוק
אני בעצמי לא בטוח אבל כנראה נוטה למילר, מצד שני ההתלהבות בפורום על אנדרו נראית לי הרבה יותר גבוהה מזאת של מילר
03 אוגוסט 2016, 19:29
מילר פוטנציאל הרבה יותר גדול (היה), אבל גאודלוק שחקן מוכח ברמות הכי גבוהות שיש.
03 אוגוסט 2016, 19:32
אני אצביע ברגע שאני אגיע למחשב (חווה עידכון שנה של ווינדוס 10 כרגע) אבל אני אצביע לגאודלוק
אני חושבת שמילר היה יכול להיות פשוט מצוין פה, אבל אני גם חושבת שהייתה פה האדרה שלו בתור שחקן
הוא לא שחקן מושלם והוא היה מתקשה בדברים מסויימים שהפריעו לנו בשנים האחרונות
גאודלוק פחות או יותר בדיוק מה שהיינו צריכים לקו האחורי והרבה יותר קל להתפשר על שני גבוהים (לי לפחות) מאשר על קו אחורי מנגר
אה, ואני מצביעה גם בעד להשעות את אורי
03 אוגוסט 2016, 19:33
מה זה משנה? מילר פצוע וגאודלוק פה.
גם איך אפשר לעשות השוואה בין גארד לפורוורד?
03 אוגוסט 2016, 19:33
גאודלוק שחקן טוב יותר ממילר. לפחות כרגע.
03 אוגוסט 2016, 19:34
LIAV10 כתב:מה זה משנה? מילר פצוע וגאודלוק פה.
גם איך אפשר לעשות השוואה בין גארד לפורוורד?
כואב לי על כמה שכואב לך שגאודלוק פה
אני רואה שזה מפריע לך
03 אוגוסט 2016, 19:46
מבחינתי זה תלוי בגבוה/גבוהים שישלימו את הסגל. נכון לכרגע, מילר.
אם מכבי תשכיל להביא גבוה ברמה גבוהה שיחליף את מילר (ולאו דווקא עם תכונות דומות), אז גאודלוק.
03 אוגוסט 2016, 19:53
חד משמעית גאודלוק. שחקן מוכח ברמות הגבוהות ביותר ולדעתי האימפקט שלו יהיה יותר גדול מזה של מילר.
03 אוגוסט 2016, 20:29
Holiday_Armadillo כתב:אני אצביע ברגע שאני אגיע לחשב (חווה עידכון שנה של ווינדוס 10 כרגע) אבל אני אצביע לגאודלוק
אני חושבת שמילר היה יכול להיות פשוט מצוין פה, אבל אני גם חושבת שהייתה פה האדרה שלו בתור שחקן
הוא לא שחקן מושלם והוא היה מתקשה בדברים מסויימים שהפריעו לנו בשנים האחרונות
גאודלוק פחות או יותר בדיוק מה שהיינו צריכים לקו האחורי והרבה יותר קל להתפשר על שני גבוהים (לי לפחות) מאשר על קו אחורי מנגר
אה, ואני מצביעה גם בעד להשעות את אורי
לגמרי הטיעון שלי. מכבי, היסטורית, היא קבוצה שמובלת על ידי גארדים מוכשרים עם אופי שכונתי. אפשר נגרייה בקו הקדמי, לא האחורי.
הקטע עם אורי זה על משקל "להרוס את קרתגו" או שאני בכוח מחפש רפרנסים? כי אם זה זה, צחקתי ממש
03 אוגוסט 2016, 20:35
I know Gaudlock better than Miller so it's hard to compare. I was super curious about Miller and how he would fit in a bigger team. I'll choose Gaudlock for now just because I more or less know what we are getting and can guess how he would respond.
03 אוגוסט 2016, 20:39
אני מצביע גאודולוק. כי מילר זה העבר וגאודלוק זה ההווה. ואנחנו מסתכלים קדימה.
03 אוגוסט 2016, 20:44
הצבעתי מילר כדי לא לנחס את גאודלוק
03 אוגוסט 2016, 20:45
מכביסט31 כתב:הצבעתי מילר כדי לא לנחס את גאודלוק
that ship has sailed, הבנאדם חתם במכבי
03 אוגוסט 2016, 21:36
אני מאד מעריך את מילר וחושב שהיה יכול להשתלב יופי, אבל ההתלהבות ממנו קצת מוגזמת. מוכשר מאד, אבל נתן עונה טובה אחת באירופה.
גאודלוק סקורר על באירופה, יותר מעונה אחת.
03 אוגוסט 2016, 21:53
מילר ללא ספק.