פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

ת'רד המלפלפונים

10 אוגוסט 2016, 01:43

לא התכוונת פעם להצביע לו?

#ליאב

ת'רד המלפלפונים

...

Re: ת'רד המלפלפונים

לא לא לא, מאוחר מדי, שנייה אחריי

Re: ת'רד המלפפונים - ...

10 אוגוסט 2016, 01:44

שלי לפחות מאוית נכון! :beee

Re: ת'רד המלפפונים - ...

10 אוגוסט 2016, 01:44

Asf כתב:שלי לפחות מאוית נכון! :beee

לא ככה מאייתים קישואים

:sofo:

אבל בשבילך הכל :thumbup

Re: ת'רד המלפלפונים - ...

10 אוגוסט 2016, 01:49

טוז'ה - אין סרט לביינס
אפילו טריילר לסרט של ביינס אין

10 אוגוסט 2016, 01:49

Holiday_Armadillo כתב:טוז'ה - אין סרט לביינס

:D

10 אוגוסט 2016, 01:50

ארון ביינס :laugh1 :laugh1 חתם בדטרויט ל 3 שנים 20 מיליון

10 אוגוסט 2016, 01:50

מה עם שחקנים מליגת הקיץ? דרום אמריקה? כל השמות שחציל העלה כאן, גם אתמול מישהו העלה גבוה ריבאונדר וחוסם טוב מקבוצה קטנה, באמת אין אפשריות יותר?

10 אוגוסט 2016, 01:51

Holiday_Armadillo כתב:טוז'ה - אין סרט לביינס

אני יודע , סתם חשבתי איך יכול להיות ששחקן מתאים לנו כל כך טוב :)

10 אוגוסט 2016, 01:52

toja27 כתב:מה עם שחקנים מליגת הקיץ? דרום אמריקה? כל השמות שחציל העלה כאן, גם אתמול מישהו העלה גבוה ריבאונדר וחוסם טוב מקבוצה קטנה, באמת אין אפשריות יותר?

יש, אבל כשמישהו בשל צריך להשאיר אותו במקום קר בשביל שההורים שלך לא יימכרו לך ש''לא זה לא רקוב, זה דבש''
בגלל זה אבי אבן כבר חודשיים במקרר של מתחם שרונה

10 אוגוסט 2016, 01:52

toja27 כתב:מה עם שחקנים מליגת הקיץ? דרום אמריקה? כל השמות שחציל העלה כאן, גם אתמול מישהו העלה גבוה ריבאונדר וחוסם טוב מקבוצה קטנה, באמת אין אפשריות יותר?

הטישמאייר :heart

כן פליקס אני יודע שהוא היה מעאפן היום!

10 אוגוסט 2016, 01:56

my man כתב:

הטישמאייר :heart

כן פליקס אני יודע שהוא היה מעאפן היום!

ואללה בקושי ראיתי אותו משחק, איך הוא באמת ? הוא חותם במכבי והספרדי עושה לנו כאן על האש יום יום למשך שנה כמו דרום אמירקאי אמיתי.

10 אוגוסט 2016, 02:10

מתאים? נראה לא רע דווקא. מצד אחד נראה קצת מגושם בתנועות וחסר קצת כוח פיסי ואתלטיות ומצד שני נראה שחקן מאוד מגוון עם קליעה מבחוץ ומבפנים, נייד לגבוה ומרגיש שחקן עם המון נשמה. מה הסטטוס שלו, מישהו יודע?

10 אוגוסט 2016, 02:22

רציתי אותו מאוד לפני כמה שנים. מאז איכזב מאוד באירופה ועבר לשחק בברזיל. עד כמה שאני יודע הוא מאוד מוערך שם, אז אני מניח שהוא מרוויח כסף לא רע. הוא גם תחת חוזה.

בכל מקרה הוא לא מה שאנחנו צריכים. הוא לא באמת יכול לשחק 4, והוא רך מדי בשביל להיות 5 אצלנו.

10 אוגוסט 2016, 02:28

MTA2311 כתב:רציתי אותו מאוד לפני כמה שנים. מאז איכזב מאוד באירופה ועבר לשחק בברזיל. עד כמה שאני יודע הוא מאוד מוערך שם, אז אני מניח שהוא מרוויח כסף לא רע. הוא גם תחת חוזה.

בכל מקרה הוא לא מה שאנחנו צריכים. הוא לא באמת יכול לשחק 4, והוא רך מדי בשביל להיות 5 אצלנו.

הוא לא שחקן הגנתי שדיברנו עליו כאן כמו לאוול למשל זה בטוח אפילו רחוק מזה, נראה שיש בו רכות. אבל מצד שני , נותן קליעה מבחוץ (וגם מבפנים)בתור סנטר וישלים את צרביס, ומרגיש לי שחקן עם תשוקה למשחק. יש משהו נחמד בו. ונניח אם תוסיף לזה 4 כמו דניאל תייס שיביא קצת פיסיות לעמדה 4 אז השילוב הכללי יכול לעבוד. בכל אופן אם גם עליו הבייאוט גבוה אז כנראה שאפשר לשכוח ממנו. חשבתי אולי שהעובדה שהוא משחק בברזיל תקל על מכבי להביא אותו.

10 אוגוסט 2016, 02:34

חחח אייק דיוגו

10 אוגוסט 2016, 02:40

my man כתב:חחח אייק דיוגו

ידעתי שזה יגיע

10 אוגוסט 2016, 07:06

נראה לי שאפשר לנעול את הת'רד ולפתוח באוקטובר.

10 אוגוסט 2016, 07:46

my man כתב:חחח אייק דיוגו

מה איתו?
נושא נעול