המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ד"א, כחלק מהיותי הדוש הגדול בהיסטוריה, שחמט אני משחק מגיל 6 בערך, אבל ששבש אין לי מושג איך משחקים. זה תמיד נראה לי אקראי לחלוטין.
MTA2311 כתב:הובטח להודאל שהשם של הת'רד הבא יהיה "איך אומרים גבר עם ביצה אחת בערבית"
רק זורק לאוויר
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הובטח להודאל שהשם של הת'רד הבא יהיה "איך אומרים גבר עם ביצה אחת בערבית"
רק זורק לאוויר
ההצעה תישקל ברצינות
נשקלה לחיוב, נענתה בשלילה
איחלתי לחייל בהצלחה
toja27 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, כחלק מהיותי הדוש הגדול בהיסטוריה, שחמט אני משחק מגיל 6 בערך, אבל ששבש אין לי מושג איך משחקים. זה תמיד נראה לי אקראי לחלוטין.
זה יופי של משחק לדעתי. גם אני למדתי בערך בגיל 5 , אבא שלי לימד אותי, משם הייתי משחק לפעמים . אחרי הצבא , רציתי לעשות שני דברים : ללמוד קפוארה וללכת למועדון שחמט. בראשון הלכתי לכמה שיעורים מאיזושהי סיבה לא המשכתי, והייתי במועדון שחמט למשך שנתיים שלוש ואז עזבתי. המועדון עצמו היה כמו חוג יותר וגם השתתף בליגה ג'( הליגה הלפני אחרונה) לדעתי ובשלב מסויים עלינו לליגה ב' אבל זה היה קצת גדול עלינו ועל הרמה שלנו כשחקנים. בכל אופן מדי פעם יש לי תקופות שאני חוזר לשחק בעיקר בתוכנת שחמט שיש לי(chessmaster) ויש לי ספרים שאני לוקח כשאני רוצה להעביר זמן בטיסות למשל.
ראיתי... האמת שגדלתי על קספרוב. הוא הרי יותר מסתם שחמטאי גאון. הוא היה הסמל
האנטי ממסדי, ולכן כולם כ"כ אהבו אותו.
גאון נשאר גאון.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הובטח להודאל שהשם של הת'רד הבא יהיה "איך אומרים גבר עם ביצה אחת בערבית"
רק זורק לאוויר
ההצעה תישקל ברצינות
נשקלה לחיוב, נענתה בשלילה
איחלתי לחייל בהצלחה
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, כחלק מהיותי הדוש הגדול בהיסטוריה, שחמט אני משחק מגיל 6 בערך, אבל ששבש אין לי מושג איך משחקים. זה תמיד נראה לי אקראי לחלוטין.
זה יופי של משחק לדעתי. גם אני למדתי בערך בגיל 5 , אבא שלי לימד אותי, משם הייתי משחק לפעמים . אחרי הצבא , רציתי לעשות שני דברים : ללמוד קפוארה וללכת למועדון שחמט. בראשון הלכתי לכמה שיעורים מאיזושהי סיבה לא המשכתי, והייתי במועדון שחמט למשך שנתיים שלוש ואז עזבתי. המועדון עצמו היה כמו חוג יותר וגם השתתף בליגה ג'( הליגה הלפני אחרונה) לדעתי ובשלב מסויים עלינו לליגה ב' אבל זה היה קצת גדול עלינו ועל הרמה שלנו כשחקנים. בכל אופן מדי פעם יש לי תקופות שאני חוזר לשחק בעיקר בתוכנת שחמט שיש לי(chessmaster) ויש לי ספרים שאני לוקח כשאני רוצה להעביר זמן בטיסות למשל.
זה משחק מדהים. מפתח כל כך הרבה מיומנויות חשיבה שונות.
מה שמבאס קצת זה שצריך להשקיע המון זמן בשביל להגיע לרמה גבוהה באמת, ואם אתה כבר עושה את זה קשה למצוא פרטנרים.
לצערי אין לי מספיק חברים רוסים, אז יוצא לי לשחק ברצינות לעתים נדירות מאוד (בעיקר עם סבא שלי).
my man כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, כחלק מהיותי הדוש הגדול בהיסטוריה, שחמט אני משחק מגיל 6 בערך, אבל ששבש אין לי מושג איך משחקים. זה תמיד נראה לי אקראי לחלוטין.
זה משחק מדהים. מפתח כל כך הרבה מיומנויות חשיבה שונות.
מה שמבאס קצת זה שצריך להשקיע המון זמן בשביל להגיע לרמה גבוהה באמת, ואם אתה כבר עושה את זה קשה למצוא פרטנרים.
לצערי אין לי מספיק חברים רוסים, אז יוצא לי לשחק ברצינות לעתים נדירות מאוד (בעיקר עם סבא שלי).
יום אחד תהיה רוה"מ ותשתמש בזה כתשדיר בחירות...
הכנסתם בי דחף לספר מלא סיפורי צבא...
jay כתב:פאק, בגלל שהתוכן היה זהה לגמרי, קראתי איזה 50 עמודים של דברים קטנים שלא מצדיקים ת׳רד v11, רק כדי לגלות שזה לא אשכול אירופה
my man כתב:שש-בש![]()
![]()
![]()
וברור שיש טקטיקה..יש את ה"פחדן" יש את ה"נועז" ויש את ה"זורם"...
felix_r כתב:my man כתב:שש-בש![]()
![]()
![]()
וברור שיש טקטיקה..יש את ה"פחדן" יש את ה"נועז" ויש את ה"זורם"...
קח טיפ חשוב של מי ששיחק ששבש 20 שנה במילואים: הכי חשוב זה לעצבן את היריב שלך!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים